UNT > Lokalt

Thursday, 06 August, 03:38

UNT - 30 jul 20 kl. 19:30

Hälften av medlemmarna har slutat: "Besvikna"Miljöpartiet Älvkarleby tappade närmare hälften av sina medlemmar år 2019, enligt Hans Wennberg, ordförande i MP Älvkarleby..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Älvkarleby, Hans Wennberg, MP Älvkarleby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hälftenav , medlemmarnahar , slutat, Besvikna
Trelleborgs Allehanda - 13 sep 13 kl. 11:28

Legendarisk tränare har slutat

Arkivfoto: Albin Brönmark
Efter 40 år som tränare i Trelleborg ABK har Ingmar Aldenhov slutat i klubben. Enligt TABK:s ordförande Lars Mårtensson är det meningsskiljaktigheter som ligger bakom. ?

Magazin24 - 26 jul 14 kl. 17:21

”En poäng var, men två besvikna lag.”

MD FF Köpings förhoppning om vinst i första matchen efter sommaruppehållet slutade med oavgjort mot Ludvika-laget. Klockan 15 på lördagseftermiddagen var det dags för sammandrabbning mellan MD FF Köping och Ludvika FK på Köpings IP. Förhoppningarna var höga, inte minst för Köpingslaget som i skrivande stund fortfarande toppar division 3-tabellen.

YLE - 05 okt 15 kl. 17:09

Karlebybor besvikna på brobygge

Invånare i Öja i Karleby är besvikna på NTM-centralen. Byn får en ny bro i höst, men den blir så låg att bara de minsta båtarna ryms under den. Norröströmsbron i Öja förnyas under hösten.

SmålandsPosten - 02 dec 13 kl. 23:40

Krönikan: Mitt medlidande med medlemmarna

Medlemmarna i Östers IF är många. Drygt 2 500 närmare bestämt. Inte ens allsvenska klubbar som Elfsborg, Norrköping, Åtvidaberg, Häcken och Mjällby har så många medlemmar.

Blekinge Läns tidning - 12 dec 19 kl. 17:26

Förening tappar hälften av medlemmarna efter flytt

Väggarinken stängdes av säkerhetsskäl. Därmed förlorade Korpens rinkbandy sin spelplan – i år tvingas de bedriva verksamheten i Sölvesborg. Nu har cirka hälften av medlemmarna hoppat av.

YLE - 28 jun 16 kl. 12:33

Bönder djupt besvikna på regeringen

SLC tror på jordbrukets framtid. Men näringen befinner sig i akut ekonomisk kris och regeringens agerande, eller brist på agerande väcker stor besvikelse. Förbundsfullmäktigeordförande Peter Thölix kritiserar regeringen i skarpa ordalag.

Dagen - 04 apr 12 kl. 03:00

Kubanerna besvikna efter påvens besök

Den kubanska regimen går påven till mötes och ger kubanerna ledigt på Långfredagen. Men frågan är om just det är vad kubanerna kommer att minnas av Benedikt XVI:s besök. Eller om den djupa känslan av besvikelse hos den förtryckta delen av befolkningen blir besökets verkliga eftermäle.

Expressen - 10 jun 14 kl. 17:08

Skotten mot Bandidos kunde slutat i blodbad

Attentatet mot Bandidos klubblokal kunde ha slutat i ett rent blodbad. Gärningsmännen avlossade 15-16 pistolskott rakt in mot klubbhuset och flera av medlemmarna tvingades kasta sig till marken för att undkomma skuren av kulor. På måndagen besökte tingsrätten platsen för dådet.

HBL - 03 apr 15 kl. 18:15

Iltalehti: Färre än hälften av de kristna tror på Jesus

Färre än hälften av kyrkans medlemmar tror på Jesus, visar en undersökning som Iltalehti låtit göra. Bara 46 procent av medlemmarna i olika kristna församlingar tror att gud skickade sin son Jesus till jorden.Var fjärde kristen som svarade på undersökningen tror på reinkarnation, som främst är en hinduistisk eller buddhistisk lära, uppger Iltalehti.

YLE - 26 feb 20 kl. 08:45

Hälften av poliserna överväger att byta bransch - arbetsbördan har blivit för stor

Närmare tre av fem av medlemmarna i Finlands Polisorganisationers Förbund (SPJL) upplever att arbetstrivseln har försämrats, enligt förbundets nya enkät. Över hälften svarade att de upplever regelbunden frustration. Närmare hälften överväger nu och då att byta bransch..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.