Sydsvenskan > Sport

Tuesday, 11 August, 08:59

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 19:27

”Det blir inte enkelt att skydda Sundet.”



Det är värt uppoffringarna – både att byggas och avstå – för att värna Sundet..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sundet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blir inte enkeltatt , skydda, Sundet
Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 19:27

”Det blir inte enkelt att skydda Sundet.”

Det är värt uppoffringarna – både att byggas och avstå – för att värna Sundet..

YLE - 18 jul 16 kl. 09:37

Det ekonomiska värdet avgör om man får skjuta varg för att skydda husdjur

Om en varg tas på bar gärning när den attackerar ett husdjur - får man då skjuta rovdjuret? Den frågan debatterade Jan-Ove Nyman, ÖSP:s verksamhetsledare, i sin blogg i våras efter att en vildsvinsfarmare i Norra Karelen sköt ihjäl en björn som rev hans svin. Natten till söndag revs tretton får i Övermark och i mitten av juli rev en varg 14 får i Malax.

Kristianstadsbladet - 29 jul 14 kl. 06:11

Viktigt att skydda sig i åskvädret

Det finns risk för åskväder i hela landet. Och efter helgens kraftiga smällar har många elektroniska prylar gått sönder.Men det går att skydda sina apparater.

BT - 29 jul 14 kl. 06:11

Viktigt att skydda sig i åskvädret

Det finns risk för åskväder i hela landet. Och efter helgens kraftiga smällar har många elektroniska prylar gått sönder. Men det går att skydda sina apparater.

BT - 21 sep 14 kl. 11:02

Fåravelsförbundet: Kan inte skydda våra djur

Rovdjur orsakar problem för fårägare. Hittills i år har 400 vargar dödat cirka 250 får och lamm – fler än lo, björn, järv och örn dödade under hela förra året. Vargstammen ökar, vargangrepp på våra djur likaså.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 sätt att skydda dig mot solen i sommar

Solsäsongen är (nästan) här och då gäller det att vara väl förberedd. Nyheter24 har pratat med läkaren och profilen Mikael "Soldoktorn" Sandström, 55, som brukar vara med i Nyhetsmorgon med en utmärkande solbränna och har varit med i många soldebatter. Mikael säger att det först och främst är viktigt att veta vilken hudtyp man har.

Cornucopia - 22 okt 16 kl. 06:56

Slarv av svenska myndigheter att inte skydda sig mot attacker mot DNS

Gårdagens massiva distribuerade överbelastningsattacker (DDOS) mot DNS-servrar sänkte tjänster som hela Twitter och Spotify i USA, men också många svenska myndighetssidor som bland Myndigheten för samhällskydd och beredskaps (MSB) tjänster kring krisinformation. Det är rent slarv av myndigheter och företag och är fullt möjligt att skydda sig mot.MSB hänvisade rent av till Twitter ("alternativa kommunikationskanaler") istället för sina hemsidor, men Twitter var alltså nere under gårdagens angrepp.

Dagensanalys.se - 15 aug 17 kl. 12:31

Nya funktioner för att skydda ditt varumärke på Google

Efter YouTube-skandalen där många annonsörer avslutade sitt samarbete med Google har företaget genomfört en hel del förändringar. Nu kommer ytterligare uppdateringar i hur du kan exkludera sidor och sammanhang från att visa dina annonser. Det är Google Display Network som omfattas av förändringarna, där det nu bland annat går att göra exklusioner på individuella kampanjer, och inte bara på hela ditt annonskonto.

Sydsvenskan - 01 feb 12 kl. 16:41

Regler gör det svårt att få jobb på båda sidor sundet

Foto: Metroselskabet
Samarbetet mellan Malmö och Köpenhamn är i världsklass. Det skriver Danmarks minister för nordiskt samarbete och Köpenhamns överborgmästare. Men de medger också att Danmarks och Sveriges lagar och regler är svårförenliga - och att de måste göra allt de kan för att komma förbi de praktiska gränshindren.

YLE - 17 apr 13 kl. 05:13

Sundet i Karleby skall bli attraktivt

Karleby stad vill igen försöka åtgärda Sundet. Staden hoppas på EU-pengar för att i fyra etapper bland annat snygga till kanterna, bygga en damm och pumpa över vatten från Perho å till Sundet. - Nu ska vi göra det här snyggt, så det blir ett attraktivt område.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.