DalaDemokraten > Nyheter

Saturday, 15 August, 06:50

DalaDemokraten - 30 jul 20 kl. 19:19

Om du har för varmt hemma – kontakta din hyresvärd: "Bör inte varaktigt överstiga 26 grader"Har du för varmt i lägenheten kan du begära att värden försöker lösa problemet eller att det till....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Om du har för varmt, hemma, kontaktadin , hyresvärd, Bör inte varaktigt överstiga 26 grader
Dalarnas tidningar - 30 jul 20 kl. 19:19

Om du har för varmt hemma – kontakta din hyresvärd: "Bör inte varaktigt överstiga 26 grader"

Har du för varmt i lägenheten kan du begära att värden försöker lösa problemet eller att det till....

Skånskan - 09 dec 15 kl. 10:00

Svårt att få det varmt hemma i lägenheten

ESLÖV För att hålla kylan borta tvingas hon täppa till dörrspringorna med handdukar och hon har tvingats skaffa egna elelement för att få en dräglig inomhusmiljö.
För andra vintern i rad fortsätter Rebecca Persson striden med sin hyresvärd för att få en acceptabel inomhustemperatur.Med van hand rullar 21-åriga Rebecca Persson ihop en handduk som hon täpper till springan nere vid ytterdörren i lägenheten med.

Skånskan - 26 jul 16 kl. 15:24

För varmt i lägenheten? Så ser dina rättigheter ut

En av tre hyresgäster anser att de har för hög temperatur hemma under sommaren. Om värmen håller i sig under en längre tid har man rätt att kräva åtgärder och kan ibland även få lägre hyra.Att vistas en längre tid i en onaturligt varm bostad kan innebära risker för hälsan.

UT - 18 feb 14 kl. 10:19

Juristens råd: Kontakta kommunen

Problem med svartmögel ska åtgärdas skyndsamt. Det hävdar Hyresgästföreningens jurist Anna Qvil. Hon kommer regelbundet i kontakt med hyresgäster som inte är överens med sin hyresvärd.

Skånskan - 04 sep 19 kl. 15:58

Anklagar hyresvärd för brott

Tjörnarp Kvinnan hyr en bostad i Tjörnarp. Nu polisanmäler hon sin hyresvärd eftersom hon menar att han gått in i hennes bostad utan lov. Så ska ha skett den 3 september någon gång mellan klockan 9 och 17.

GöteborgsPosten - 01 aug 18 kl. 18:45

"Hyresvärden säger att de inte kan hjälpa oss"

I Sofie Löthmans lägenhet på Håsten är det mer än 30 grader varmt - så varmt att hennes barn inte kan sova i sina sängar. Men hyresvärden Varbergs Bostad säger att de inget kan göra..

Expressen - 25 nov 19 kl. 19:48

Hyresvärdens drag – portar Studentkortet

Företaget Studentkortets anställda tvingas lämna sin arbetsplats.I morse hade hyresvärden bytt ut låsen till porten. Ett meddelande på dörren klargjorde att de inte längre fick komma in i lokalen.

Cornucopia - 10 okt 18 kl. 17:45

Gästinlägg: Att brygga eget mjöd hemma

Nedanstående är ett gästinlägg signerat Lena Padukova, som framöver håller i en mjödprovning i Stockholm den 9:e november.

I det här inlägget kommer jag berätta hur man gör eget mjöd hemma. Innan jag går in på själva tillverkningen säger jag dock ett par ord om mjöd generellt, så det inte råder några oklarheter.

Skånskan - 06 sep 19 kl. 17:09

Pensionär pistolrånad hemma

Rosengård Den 65-årige pensionären trodde att det var hans hyresvärd som ringde på, och öppnade lägenhetsdörren till hans hem på Rosengård.
Men utanför stod fyra maskerade rånare som trängde sig in i mannens bostad.65-åringen väntade på att någon från hyresvärden skulle komma upp och titta på hans spis, som hade slutat att fungera.

Ekonomistas - 01 nov 17 kl. 07:00

En övergång till marknadshyror som är ekonomiskt neutral för hyresvärdar och hyresgäster med bruksvärdeshyror

Bruksvärdessystemet på marknaden för hyresbostäder infördes 1942. Syftet var att basera hyrorna på kostnaderna hos allmännyttiga bostadsföretag. Detta lyckades, men eftersom efterfrågan har varit  högre än utbudet vid bruksvärdeshyror uppstod ransonering av hyresbostäder med hjälp av köer, kontakter och pengar under bordet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.