DalaDemokraten > Nyheter

Tuesday, 11 August, 08:27

DalaDemokraten - 30 jul 20 kl. 19:00

Drygt hälften av alla som söker hjälp första gången får tid - men Regionen har satsat medel för att korta tidernaBara hälften av alla som söker hjälp på BUP (Barn- och ungdomspsykiatrin) i Dalarna har fått en....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Regionen, BUP, Dalarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drygt hälftenav alla som , söker, hjälpförsta , gången, får tid men Regionen har satsat medel för att korta tiderna
Trelleborgs Allehanda - 16 jun 12 kl. 10:00

Lyckat projekt på Silverängen

De boende mår betydligt bättre och är lugnare. Samtidigt har användningen av lugnande läkemedel halverats. Nu ska Silverängens metod spridas även till andra demensboenden i kommunen.

YLE - 13 maj 14 kl. 13:45

Förbundspennan: Plask i SFI-bassängen

Det sjuder i simbassängen som aldrig förr. SFI-simningen är på väg mot de stora framgångarna. En förutsättning för att uppnå framgång är förstås ett bra arbete i föreningarna.

YLE - 05 jan 16 kl. 19:29

Lux försöker locka ut helsingforsborna i kylan

Ljusfestivalen Lux Helsinki inleds igen i Helsingfors centrum. Sammanlagt deltar omkring 300 konstnärer med olika ljuskonstverk. Nytt för i år är att festivalen utvidgats med också annat program än ljuskonst.

YLE - 05 sep 13 kl. 08:46

Ulfsbyrättegången: Överraskningsvittne träder fram

I Björneborg fortsätter rättegången kring det så kallade Ulfsbymordet. Meningen är att rätten ska höra ett nytt överraskningsvittne. Vittnet ska enligt uppgifter ge mera information om den åtalade Anneli Auers våldsbenägenhet och hennes och den mördade mannens relation.

YLE - 05 sep 13 kl. 08:51

Ulvsbyrättegången: Överraskningsvittne träder fram

I Björneborg fortsätter rättegången kring det så kallade Ulvsbymordet. Meningen är att rätten ska höra ett nytt överraskningsvittne. Vittnet ska enligt uppgifter ge mera information om den åtalade Anneli Auers våldsbenägenhet och hennes och den mördade mannens relation.

YLE - 05 sep 13 kl. 16:56

Ulvsbyrättegången: Överraskningsvittne trädde fram

Ett överraskningsvittne hördes i dag i samband med rättegången kring det så kallade Ulvsbymordet. Vittnet och den mördade Jukka S. Lahti gick samma kurs i yrkeshögskolan Haaga i början av år 2004.

GT - 17 mar 16 kl. 23:40

Missnöjd – trots över hälften av poängen

Jakob Sigurdarson gjorde mer än hälften av Borås Baskets poäng. Ändå var han inte det minsta nöjd efteråt. – Jag är säker på att många andra gör fler poäng på söndag, säger han efter 66–67 i den andra kvartsfinalen mot Nässjö..

YLE - 06 jun 17 kl. 13:53

Allt väl under regnbågen - regnbågsfamiljernas barn undersöktes för första gången

Barn och unga som växer upp i regnbågsfamiljer mår lika bra som sina jämnåriga. Det visar en ny studie som undersöker regnbågsfamiljernas barn för första gången. - Aj, du kommer att bli en kvinna, utbrast Ella Kovanen, 10 år, när hon hörde att hennes pappa skulle gå igenom en könskorrigering.

YLE - 17 jan 13 kl. 11:19

Anton Lindfors självsäker inför snowboard-VM

När Anton Lindfors svarar i telefonen ligger han i sängen i hotellrummet, med tänderna borstade och färdig att sova. I Stoneham i Kanada är det sent på kvällen. Där sparkar VM i snowboarding strax igång, och då är tio finländare med och tävlar om vilka som är bäst i världen i grenar som halfpipe, slopestyle och big air.

YLE - 19 apr 16 kl. 13:31

Unik maktsymbol ställs ut för första gången

Omkring år 1450 hände något utanför Raseborgs slott. En högt uppsatt person kanske tappade sin maktsymbol, en knuten näve i brons, och hittade den aldrig. Det här är en maktsymbol som inte finns någon annanstans i Finland och den visas för första gången på en utställning som handlar om Raseborgs slott.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.