Nyan > Svenskfinland

Saturday, 15 August, 06:33

Nyan - 30 jul 20 kl. 18:00

Krångel vid bilköp till hovrättenEn man från Mariehamn hade via ett åländskt bolag beställt en bil från Sverige som han ville köpa. Efter att han fått bilen lämnade han tillbaka den före han hade betalat. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krångelvid , bilköptill , hovrätten
SmålandsPosten - 25 okt 14 kl. 12:20

Hovrätten friar 51-åring som dömts till fem års fängelse

Hovrätten frikänner helt en 51-årig man som Växjö tingsrätt tidigare dömt till fem års fängelse för mycket grova sex­övergrepp mot styv­dottern.
Mannen har suttit häktad i ett halvår och kan nu räkna med ett rejält ekonomiskt skadestånd. ”...?

Corren - 30 aug 16 kl. 20:30

Hovrätten dömer Blocketbluffaren

Göta hovrätt slår fast i sin dom att Luciano Petersen lurat bilköpare när han sålde bilar med backad mätarställning..

Kristianstadsbladet - 04 jun 14 kl. 12:13

Rattfylla trots att han är asiat


En 63-åring från Örebro län togs i hemmet efter bilkörning med 1,64 promille alkohol i blodet. Men tingsrätten friade honom från grovt rattfylleri sedan två vittnen sagt att han druckit efter hemkomst och efter att rätten konstaterat att han är asiat och att det får "anses vara allmänt veterligt att personer från olika folkgrupper reagerar olika på alkoholintag".Mannen togs nyårsafton 2012, skriver nyhetsbrevet Allt om juridik.

BT - 04 jun 14 kl. 12:13

Rattfylla trots att han är asiat

En 63-åring från Örebro län togs i hemmet efter bilkörning med 1,64 promille alkohol i blodet. Men tingsrätten friade honom från grovt rattfylleri sedan två vittnen sagt att han druckit efter hemkomst och efter att rätten konstaterat att han är asiat och att det får "anses vara allmänt veterligt att personer från olika folkgrupper reagerar olika på alkoholintag". Mannen togs nyårsafton 2012, skriver nyhetsbrevet Allt om juridik.

YLE - 10 mar 16 kl. 11:43

Flicka blev påkörd och dog - chauffören fick böter

En man som körde på en 10-årig flicka i Vanda så att hon dog direkt dömdes i tingsrätten till bötesstraff på dryga 1 000 euro. Hovrätten sänker nu ersättningssumman som mannen ska betala. Det var i december 2014 som en då 53-årig man tappade kontrollen över sin bil under en sjukdomsattack och körde ut mot vägrenen där en 10-årig flicka promenerade.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 17 kl. 11:30

Skärpt straff för misshandel av barn

Hovrätten skärper straffet för den 51-årige man från Halland som under flera år har återkommande misshandlat sina barn på ett tortyrliknande sätt. Barnen har bland annat blivit slagna med piskor och järnrör. Tingsrätten dömde mannen till fyra års fängel.

Skånskan - 02 jan 19 kl. 05:00

Polis körde full till jobbet – får böter

MALMÖ Polismannen, som misstänktes för grovt rattfylleri, hade 2,13 promille alkohol i blodet.
Men han fälls endast för vanligt rattfylleri och slipper fängelse, eftersom blodprovet togs fyra timmar efter att han kom till jobbet och luktade sprit. Polisens påståenden om så kallad eftersupning kunde inte motbevisas.

Helsingborgs Dagblad - 03 mar 17 kl. 14:00

Dom mot uttröttad lastbilschaufför står fast

Hovrätten slår fast fängelsdomen för lastbilsföraren som i full fart körde in i en bilkö..

YLE - 22 sep 14 kl. 04:23

Var tredje värnpliktig använder farligt vapen

Trots militära felrapporter, en allvarlig skottskada och ett kritiskt utlåtande från Centralkriminalpolisens laboratorium är lätt maskingeväret 7,62 KvKK 62 fortsättningsvis i bruk av Försvarsmakten. I dagens läge är det kring en tredjedel av de värnpliktiga som använder vapnet under sin tjänstgöringstid. I militära kretsar har det lätta maskingeväret ett dåligt rykte.

YLE - 22 sep 14 kl. 04:23

Var tredje värnpliktig använder opålitligt vapen

Trots militära felrapporter, en allvarlig skottskada och ett kritiskt utlåtande från Centralkriminalpolisens laboratorium är det lätta maskingeväret 7,62 KvKK 62 fortsättningsvis i bruk hos Försvarsmakten. I dagens läge är det kring en tredjedel av de värnpliktiga som använder vapnet under sin tjänstgöringstid. I militära kretsar har det lätta maskingeväret ett dåligt rykte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.