DI > Ekonomi

Tuesday, 04 August, 05:16

DI - 30 jul 20 kl. 18:06

Inget saudiskt övertagande av klassiska Premier League-klubbenTidigare i år kom uppgifter om att Saudiarabien och den ifrågasatte kronprinsen Mohammed bin Salman var på väg att ta över Premier. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Premier League, Saudiarabien, Mohammed, Salman, Premier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, saudiskt, övertagandeav , klassiska, Premier, League-klubben
Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 17:27

Inget saudiskt övertagande av Newcastle

Tidigare i år kom uppgifter om att Saudiarabien och den ifrågasatte kronprinsen Mohammed bin Salman var på väg att ta över Premier League-klubben Newcastle. Nu har bin Salman dragit sig ur. Detta på grund av att övertagandet ska ha tagit för lång tid.

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 17:27

Inget saudiskt övertagande av Newcastle

Tidigare i år kom uppgifter om att Saudiarabien och den ifrågasatte kronprinsen Mohammed bin Salman var på väg att ta över Premier League-klubben Newcastle. Nu har bin Salman dragit sig ur. Detta på grund av att övertagandet ska ha tagit för lång tid.

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 17:28

Inget saudiskt övertagande av Newcastle

Tidigare i år kom uppgifter om att Saudiarabien och den ifrågasatte kronprinsen Mohammed bin Salman var på väg att ta över Premier League-klubben Newcastle..

Barometern - 19 jan 14 kl. 10:10

Gemytlig långfilmsdebut med klassiska Bamsebudskap

När världens starkaste och Sveriges mest kända björn gör långfilmsdebut är både allt och inget som det ska. Inget eftersom de klassiska Bamseskurkarna gått och blivit fredliga, allt eftersom både estetik och moral är desamma som i barn­domens flitigt prenumererade serietidningar.
När Tre Vänners film­version tar sin början har Knocke och Smocke blivit körskollärare och Sjö­rövarna fredliga trädgårdsmästare.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 20 kl. 17:21

Saudiskt köp av Newcastle fortfarande aktuellt

Newcastles ägare Mike Ashley är fortfarande "100 procent" inställd på ett saudiarabiskt övertagande av Premier League-klubben. Detta slår Newcastles vd Lee Charnley fast bara en dag efter att kronprinsen Mohammed bin Salman meddelat att det inte blir nå.

GöteborgsPosten - 31 jul 20 kl. 17:21

Saudiskt köp av Newcastle fortfarande aktuellt

Newcastles ägare Mike Ashley är fortfarande "100 procent" inställd på ett saudiarabiskt övertagande av Premier League-klubben..

Skånskan - 17 okt 18 kl. 10:04

Vill hitta nya vägar för den klassiska deckaren

2014 författardebuterade Stefan Ahnhem med kriminalromanen Offer utan ansikte och när seriens fjärde bok, Motiv X, nu ligger på bokhandelsdiskarna har han med eftertryck satt Helsingborg på deckarkartan,
– Jag vill ta genren ett steg längre och rasera den klassiska uppbyggnaden, säger han om sitt författarskap.Skånsk deckarkväll:
Den 18 oktober gör Stefan Ahnhem ett gemensamt framträdande med sina skånska författarkollegor Joakim Zander, Mattias Edvardsson och Petra Holst på Akademibokhandeln i Lund med denna artikels författare som moderator.
I samband med det frågade vi honom om …
… vad författarkollegor betyder för honom: ”Det är en intressant fråga skulle jag säga.

Barometern - 27 aug 14 kl. 07:55

Valaffischerna ? inget vidare valfläskBäst!Mycket text!God strategi

Miljöpartiet har de mest spännande val­affischerna i årets valrörelse. Det tycker Stats­vetaren Tobias ­Bromander vid Linné­universitetet som ­sätter betyg på årets valaffischer.Ingen valrörelse utan valaffischer.

Barometern - 20 nov 19 kl. 06:00

Därför blev det inget beslut om kommunal sotning

Det blev inget fullmäktigebeslut om ett kommunalt övertagande av sotningsverksamheten i Nybro. Ärendet återremitterades ännu en gång för ny utredning..

Supermiljöbloggen - 11 jan 14 kl. 10:24

23 klimatskeptiker varnar: ”gröna grupper förbereder ett överstatligt maktövertagande”

Ledamot av Kungliga vetenskapsakademien menar att SVT bedriver hjärntvätt av svenska folket och att FN:s klimatpanel egentligen styrs av Greenpeace. I fredags skrev vetenskapsbloggen Uppsalainitiativet ett inlägg man kallar ”Klimatskeptiker" gör bort sig. Här länkas till ett elva sidor långt brev (pdf) där 23 stycken personer valt att anmäla både SVT och miljöminister Lena Ek till Riksrevisionen – den förra för ensidig rapportering och den senare för ministerstyre och passivitet.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Krisande klädbolaget vill betala 25 procent av skulden

Venue Retail Group meddelade under måndagen att bolaget ska skicka ut ackordsförslag till bolagets borgenärer, utse en ny koncernledning….

DI - 6 timmar sedan

Bransons rymdbolag förlorar 470 miljoner – aktien backar

Virgin Galactic levererade sin kvartalsrapport efter börsstängningen på måndagen..

DI - 6 timmar sedan

Så ska Benjamin Dousa lyfta Timbro – ”En sådan borgerlighet blir helt irrelevant”

I november tillträder Muf-ordföranden Benjamin Dousa posten som vd för Timbro. Under hans ledning ska trösklarna till den liberala….

DI - 6 timmar sedan

Maha Energy producerade i snitt 3.906 fat om dagen i juli

Maha Energy rapporterar en aggregerad försäljningsproduktion om 111.404 fat olja och 58.090 miljoner kubikfot gas i juli, vilket ger en….

DI - 7 timmar sedan

Venue Retail Group kommer att skicka ut ackordsförslag till Bolagets borgenärer, utse en ny koncernledning samt offentliggör en förteckning över tillgångar per den 30 juni 2020

STOCKHOLM (3 augusti 2020) – Venue Retail Group AB (publ) ("VRG" eller "Bolaget") (Nasdaq Stockholm: VRG B) och dess rekonstruktör kommer i….

DI - 7 timmar sedan

Uppgifter: Åklagare utreder president Trump för bedrägeri

President Donald Trump kan vara föremål för en utredning om bank- och försäkringsbedrägeri..

DI - 7 timmar sedan

Basindustrin en livboj när turismen stryptes

Med ett näringsliv förankrat i basindustrin har länen i norra Sverige klarat coronapandemin relativt bättre än andra regioner..

DI - 9 timmar sedan

W, Q, U eller kanske ett badkar – stor oenighet om återhämtningen

En V-formad återhämtning av konjunkturen ter sig allt mer osannolik, samtidigt som nya bokstäver och symboler tillfogas från världens….

DI - 9 timmar sedan

Auktionshuset backade 25 procent – sålde för 22 miljarder

Auktionshuset Sothebys rapporterade på måndagen att de har sålt föremål värda 2,5 miljarder dollar, eller motsvarande nästan 22 miljarder….

DI - 9 timmar sedan

Trump: Om Tiktok inte är sålt 15 september förbjuder vi den

Microsoft vill fortfarande köpa delar av Tiktok. Samtidigt kommer uppgifter om att Tiktoks kinesiska ägare Bytedance ska flytta till London….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.