Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 11 August, 03:31

Nerikes Allehanda - 30 jul 20 kl. 18:04

Här är områdena du inte får festa i – NA har hela kartan: ”Bara till en viss gräns”Hemester och lite för trångt på uteserveringarna? Bara lugn – du kan festa i nästan vilken park....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är områdenadu inte får , festai NA , har hela kartan Bara till en viss gräns
YLE - 24 mar 17 kl. 04:44

Jakobstad tappar invånare till grannkommunerna

Jakobstad har en självförsörjningsgrad på 133 procent när det gäller arbetsplatser. Alltså väljer ungefär en fjärdedel av de som jobbar i stan att bo någon annanstans. Vart tar de vägen om kvällen?

Cornucopia - 12 maj 15 kl. 13:14

Livsstil, inkomster och skuldsättning via Hitta.se

Hitta.se har lanserat en livsstilstjänst på sina kartor. Bland annat får man redan på hushållens fritidsintressen, ålder, medelinkomst, snittbelåning, bilar och politiska sympatier.

Cornucopia - 02 sep 15 kl. 10:04

Arméövning 2015: STA ett avgörande verktyg för övningar

Markstridsskolans träningssystem STA (stridsträningsanläggning) är ett avgörande verktyg för att inte bara göra markstridskrafternas övningar realistiska, utan också ett verktyg för att få ut mångfaldigt mer ur en övning genom att kunna göra detaljerade utvärderingar.

Som en del av måndagens studiebesök på Arméövning 2015 fick jag ta del av hur Markstridskolans träningssystem STA, stridsträningsanläggning, fungerar. Systemet hanterar hundratals fordon, pansarvärnsvapen, mineringar, indirekt eld (artilleri) och även ammunitionstillgång, vilket ger en hög realism i övningarna.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:07

De gåtfulla runorna i Vörå II: Mannen med metalldetektorn

”En enda man har spårat och bringat i ljuset en hel förhistorisk litteratur. Det är säkerligen unikt i världen. Österbotten kommer aldrig att glömma Uno Forss’ forskargärning.

Skånskan - 23 maj 17 kl. 15:08

Brinner för folkbildning, vikingar och broderi

INTRESSEN. Folkbildning, vikingatiden och broderi – det är saker som Annette Fredin brinner för.Namn: Annette Fredin
Ålder: 51 år
Yrke: Arbetar med administration på ABF i Trelleborg.

YLE - 11 dec 13 kl. 10:15

Talangjakten och den viktiga vägen

Syftet med den här kolumnen är inte att gå in på vad mental träning innebär. Men att det skulle vara en åtskild del av träningsprocessen skall man inte tro. Sist och slutligen handlar det om att en idrottare har ett självförtroende som gör att han eller hon kan prestera på toppen av sin förmåga då när det gäller att göra det.

YLE - 05 jun 16 kl. 11:34

Riksdagsledamöter om sina resor: Skattebetalarna får valuta för pengarna

De resor som riksdagens utskott gör kostar omkring en miljon euro i året. Tre riksdagsledamöter som intervjuas av Yle Nyheter anser att resorna är motiverade. Resorna är viktiga för att hålla sig á jour med utvecklingen, skapa kontakter och främja Finlands intressen i omvärlden, säger de.

YA - 11 jan 14 kl. 03:58

Riskabelt att stå utanför Nato

Ensam är inte stark. Sverige behöver hjälp i försvaret.
Förra året begåvades svenska språket med ett nytt ord: enveckasförsvaret.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.