Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 12 August, 00:28

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 18:00

Här är kronprinsessans hemlighet: En bokklubb▸ Kronprinsessan Victoria berättar i en ny intervju om sitt stora läsintresse..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Victoria

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är kronprinsessans, hemlighetEn , bokklubb
Nyan - 14 nov 17 kl. 19:14

De är med i Estrids bokklubb

Det populära barnprogrammet Estrids bokklubb är tillbaka med en ny säsong. I den medverkar de åländska läsinspirationssystrarna Amanda och Julia Waller. Estrids bokklubb är en finlandssvensk tv-serie som publiceras på nätet.

SvD - 18 jan 15 kl. 11:22

Trög start för Facebooks bokklubb

Facebookgrundaren Mark Zuckerbergs bokklubb, som av många spåddes bli den nya Oprah Winfrey-faktorn i bokbranschen, fick en seg start, skriver Washington Post. När det i tisdags var dags för det första bokklubbs-”mötet” fick författaren Moisés Naím inte mer än 137 frågor, varav många avfärdades som oseriösa. Ett påvert resultat sett till förväntningarna på att det skulle bli världens största bokklubb..

Expressen - 12 nov 16 kl. 08:34

Victorias hemlighet inuti brudklänningen

En hemlig detalj döljer sig i kronprinsessans klänning – och det är bara hon själv som vet var den finns. Det blir frosseri i kungliga brudklänningar i lördagens avsnitt av ”Kungafamiljen” i Expressen TV. – Många har beundrat dem på håll och är nog nyfikna på att veta mer, säger Tess Ulander, programledare..

Skånskan - 02 sep 13 kl. 09:11

Många vill läsa om vår bokklubb på nätet

Artikeln om Norra Skånes och Skånska Dagbladets nätbaserade bokklubb lockade var en av de mest lästa artiklarna förra veckan..

YLE - 31 jan 14 kl. 13:16

Kias bokklubb: Hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann

Premiär för Radio X3Ms Bokklubb! Kia Svaetichin gästas av bokmalen Anne Hietanen som läser en bok om dagen och programledaren Janne Grönroos som helst inte skulle läsa alls. Bokklubben har denna gång läst Jonas Jonassons bok "Hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann".

YLE - 31 jan 14 kl. 15:46

Kias bokklubb: Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Premiär för Radio X3Ms Bokklubb! Kia Svaetichin gästas av bokmalen Anne Hietanen som läser en bok om dagen och programledaren Janne Grönroos som helst inte skulle läsa alls. Bokklubben har denna gång läst Jonas Jonassons bok "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann".

DN - 04 jan 15 kl. 08:32

Facebookgrundaren Zuckerberg startar bokklubb


Facebookgrundaren Mark Zuckerberg har avgett sitt nyårslöfte för 2015: Han ska starta en bokklubb, skriver CNN. Varannan vecka ska datagurun läsa en ny bok, och han har bjudit in folk från hela världen att delta - på sin Facebooksida..

DN - 04 jan 15 kl. 08:32

Facebookgrundaren Zuckerberg startar bokklubb


Facebookgrundaren Mark Zuckerberg har avgett sitt nyårslöfte för 2015: Han ska starta en bokklubb, skriver CNN. Varannan vecka ska datagurun läsa en ny bok, och han har bjudit in folk från hela världen att delta - på sin Facebooksida..

GöteborgsPosten - 04 jan 15 kl. 18:15

Zuckerberg startar bokklubb

Mark Zuckerberg startar bokklubb. På sin Facebooksida bjuder han in människor från hela världen att delta..

Resume - 05 jan 15 kl. 11:04

Zuckerbergs nya giv – bokklubb

Mark Zuckerberg går i Oprah Winfreys fotspår och startar bokklubb. Samtidigt lovar han att läsa en bok varannan vecka under 2015..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.