Expressen > Nyheter

Wednesday, 12 August, 17:34

Expressen - 30 jul 20 kl. 17:47

USA-experten: Trump vill skapa tvivel om valetDonald Trump väcker frågan om att senarelägga USA-valet till efter hösten.Här svarar Expressens USA-expert Frida Stranne på frågor om presidentens utspel. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
USA, Trump, Expressens USA, Frida Stranne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-experten, Trumpvill skapa , tvivelom , valet
Expressen - 22 aug 17 kl. 09:29

USA-experten: Trump i behov av lyckad insats

Donald Trump förklarade i natt att trupperna från USA stannar kvar i Afghanistan.Men hur målet att utplåna IS och talibanerna ska uppnås gavs inga svar på.– USA är i behov av en lyckad insats, säger USA-experten och Expressenkrönikören Frida Stranne..

SVT - 30 jul 20 kl. 17:31

USA-experten: ”Osannolikt att valet skjuts upp”

USA-kännaren Dag Blanck tror inte att Donald Trumps önskan att skjuta fram det amerikanska valet är genomförbar. – Det skulle bli väldigt svårt, säger han..

DN - 26 jul 19 kl. 10:12

USA-experten: Trump försöker plocka billiga politiska poäng

Nordamerikaexperten Jan Hallenberg tycker det är olyckligt att Donald Trump inte respekterar det svenska rättssystemet – trots att statsminister Stefan Löfven redan har förklarat hur det fungerar.  – Så fungerar populister – han försöker plocka billiga politiska poäng, säger han..

Dagens PS - 03 nov 16 kl. 09:58

Bojkottar USA om Trump vinner

Nästa vecka, tisdagen den 8 november, väljer amerikanarna ny president. Om Donald Trump och inte Hillary Clinton tar hem segern får det kännbara konsekvenser på svenskarnas benägenhet att besöka USA. Två av tre svenskar (30 procent) uppger i en ny Ticket-Sifo-undersökning att deras reslust till andra sidan Atlanten minskar om Trump blir president.

DI - 07 nov 16 kl. 04:50

USA-experten: Därför gillar de Trump

Om man vill förstå Donald Trump måste man förstå amerikansk populärkultur. Amerikaner älskar vinnare. Och de gillar politiker som är framgångsrika företagare och som har har egna pengar, eftersom det är ett tecken på att de inte är korrumperade, skriver USA-experten Janerik Larsson..

Expressen - 10 maj 17 kl. 23:24

Experten: "Trump behövde rätt tillfälle"

Donald Trump har sparkat FBI-chefen James Comey samtidigt som myndigheten utreder misstänkta kopplingar mellan presidenten och Ryssland. USA-experten Elizabeth Walentin menar att fallet kommer växa markant, att Trump väntade in rätt tillfälle att sparka Comey – och att han leder onödig uppmärksamhet till sig..

SVT - 13 mar 18 kl. 17:10

USA-experten om avskedandet av Tillerson: ”Kommer inte som en överraskning”

Donald Trump och Rex Tillersons relation har gnisslat och skavt – och nu kommer beskedet: Tump avskedar USA:s utrikesminister. – Det här är Trumps sätt att agera. Det är hårdfört och okonventionellt – och det ingår i ett mönster, säger USA-experten Erik Åsard..

DN - 14 jul 16 kl. 16:30

USA-expert: ”Trump kan komma att överraska omvärlden”


Donald Trump väntas på fredagen presentera sin vicepresidentkandidat och tre namn har lyfts fram som favoriter. ”Trump vill ha någon som vet hur det politiska spelet fungerar”, säger USA-experten Frida Stranne..

Expressen - 04 aug 19 kl. 15:58

USA-experten: Ett väldigt vanligt fenomen i USA

På bara ett dygn har två masskjutningar inträffat i USA. Den första i El Paso, Texas som krävde 20 liv och den andra i Daytona, Ohio som krävde 9 liv.Här svarar USA-experten Frida Stranne på varför det här händer och om strängare vapenlagar skulle hjälpa..

DI - 07 nov 18 kl. 16:13

USA-experten: "Demokraterna måste gå balansgång"

"Nu blir det snarare ännu mer osämja mellan partierna. Valkampen inför presidentvalet 2020 började redan på tisdagskvällen." Det säger USA-experten Erik Brattberg efter tisdagens mellanårsval i USA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.