DI > Ekonomi

Friday, 07 August, 17:22

DI - 30 jul 20 kl. 17:40

Biltillverkare förlorare på fallande EuropabörserDe ledande Europabörserna avslutade nedåt under torsdagen, där fordonssektorn såg flerprocentiga nedgångar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europabörser, Europabörserna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biltillverkare, förlorare, fallande, Europabörser
DI - 04 jan 18 kl. 17:54

Europabörser: Biltillverkare växlade upp

De stora Europabörserna fortsatte att hämta sig på torsdagen, tillika årets tredje handelsdag. Byggbolag och biltillverkare fanns bland vinnarna i Europa, men även finans och råvaror fanns på vinnarsidan och de flesta av sektorerna inom Stoxx Europe 600 handlades upp. Det regionala indexet som helhet stärktes 0,9 procent på torsdagen..

DI - 07 jun 13 kl. 17:48

Europabörser: Biltillverkare tog täten

Europabörserna avslutade fredagen i klart positivt territorium. En tvetydig siffra avseende den amerikanska sysselsättningen och arbetslösheten för maj månad bidrog till ett högre sentiment för regionen. I bräschen för uppgången fanns fordonstillverkare, banker och telekombolag..

DI - 04 jul 13 kl. 11:20

Europabörser: Optimism inför räntebeskeden

Europabörserna steg under den inledande handeln på torsdagen i en annars nyhetsfattig marknad. Investerare har sina blickar vända mot ECB och Bank of England som väntas lämna räntebesked under eftermiddagen. Uppgångarna var omfattande i de flesta sektorer men störst bland biltillverkare och gruvor..

DI - 25 okt 13 kl. 11:55

Europabörser: Biltillverkare under hård press

Europabörserna handlas i en oregelbunden till lätt negativ tendens på fredag förmiddag. Svaga rapporter från bolag som Renault, Volvo, Kering och Electrolux sätter en viss press på börserna..

DI - 17 apr 14 kl. 17:58

Europabörser: Stark dag för biljättar

Europabörserna steg generellt på torsdagen, bland annat med amerikansk makrodata som var över förväntningarna i ryggen. Biltillverkare hade en stark dag på börsen efter statistik som visat på en uppgång i försäljningen..

DI - 09 okt 15 kl. 17:49

Europabörser: Biltillverkare steg

Tydliga uppgångar präglade fredagshandeln på Europabörserna, som haft en riktigt stark vecka tack vare råvaruoptimism..

DI - 23 maj 16 kl. 17:51

Europabörser: Avslutning i rött

Europabörserna avslutade veckans första handelsdag i rött, efter fredagens breda uppgång. Tappet stod framförallt biltillverkare och oljebolag för. Även räntehöjaroron hos investerare efter Fed-protokollet förra onsdagen, kan ha bidragit till det riskfrånvända klimatet..

DI - 03 apr 17 kl. 18:23

Europabörser: Storbanker tyngde index

Flera av de ledande Europabörserna backade på måndagen, efter att ha inlett dagen med stigande kurser. Bland de branscher som noterade på minus fanns banker, biltillverkare och försäkringsbolag..

DI - 04 apr 17 kl. 18:02

Europabörser: Olja bakom uppsving

En majoritet av de stora Europabörserna lyckades stiga på tisdagen, men det var ingen entydig utveckling. Bland de bästa storbolagen i regionen fanns franska oljejätten Total och likaledes franska mediebolaget Vivendi, som steg 1,5 respektive 1,0 procent. Motigt var det däremot för flera tyska biltillverkare..

DI - 27 nov 18 kl. 18:24

Europabörser: Biltillverkare backade på ny tullhot

Europabörserna backade något under tisdagen då ökad handelsoro bidrog till det negativa sentimentet..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Arbetslösheten i Kanada sjönk i juli

Arbetslösheten i Kanada sjönk till 10,9 procent i juli, från 12,3 procent månaden före..

DI - 2 timmar sedan

Polygiene golvar med nytt partnerskap med Welspun för antiviralt behandlade mattor

I samarbete med Polygiene har Welspun tagit fram sin nya produktlinje Antiviral Carpet Tiles, en golvlösning som minskar virus och därmed….

DI - 2 timmar sedan

USA-börserna öppnar nedåt trots starka jobbsiffror – Biogen mot strömmen

New York-börserna backar i den inledande handeln. Stark sysselsättningsstatistik lyckades inte vända börshumöret i spåren av nya….

DI - 2 timmar sedan

Ödesbesked väntar 170 anställda i Stordalens bolag

Jobben för flygbolaget Sunclass 170 kabinanställda hänger på en skör tråd. Unionen vägrar att gå med på bolagets ultimatum som innebär att….

DI - 1 timme sedan

Åklagare: Wirecard tömdes på pengar före avslöjandet

Åklagaren misstänker att Wirecard slussade en miljard dollar till ljusskygga samarbetsföretag både före och i samband med att nyheten om….

DI - 1 timme sedan

Ekonomens varning efter jobblyftet: ”Kan slå tillbaka”

En oväntat stark jobbsiffra skapade glädje på Wall Street. Nästan 1,8 miljoner arbetstillfällen tillfördes den amerikanska ekonomin medan….

DI - 3 timmar sedan

Inga nya dödsfall i covid-19 i Sverige

Sedan i torsdags har inga nya personer med bekräftad covid-19 rapporterats döda i Sverige..

DI - 3 timmar sedan

Storägare flaggar ned i kursraketen

FSN Capital, som är storägare i BHG Group, har sålt aktier i BHG varefter innehavet minskat till 6,8 procent av kapital och röster. .

DI - 3 timmar sedan

Norge inför alkoholförbud efter midnatt

Det kommer att införas ett förbud mot att servera alkohol i hela Norge efter midnatt, säger landets hälsominister på en pressträff..

DI - 2 timmar sedan

Pfizer sluter avtal om tillverkning av remdesivir

Pfizer har slutit ett flera år långt avtal med Gilead Sciences rörande tillverkning och distribution av remdesivir, ett läkemedel för….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.