Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 12 August, 22:24

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 17:26

Domstol: Ashley Judd kan stämma WeinsteinSkådespelaren Ashley Judd kan gå vidare med sin stämning mot filmmogulen Harvey Weinstein. Detta efter att hon fått rätt i sin överklagan av ett domstolsbeslut som i fjol avslog hennes stämningsansökan, skriver SVT Nyheter. Judds ursprungliga stämning,.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Judd, Weinstein, Ashley Judd, Harvey Weinstein, SVT Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Domstol, Ashley, Juddkan , stämma, Weinstein
GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 17:28

Domstol: Ashley Judd kan stämma Weinstein

Skådespelaren Ashley Judd kan gå vidare med sin stämning mot filmmogulen Harvey Weinstein. Detta efter att hon fått rätt i sin överklagan av ett domstolsbeslut som i fjol avslog hennes stämningsansökan, skriver.

SVT - 30 jul 20 kl. 14:32

Ashley Judd får rätt mot Weinstein i domstol

Skådespelaren Ashley Judd vill stämma Harvey Weinstein, som hon menar förstörde hennes karriär när hon avfärdade sexuella inviter. Stämningsansökan avslogs i första instans, eftersom hon inte var formellt anställd hos Weinstein. Nu slår en högre instans fast att maktförhållanden i Hollywood kan vara informella.

YLE - 01 jul 16 kl. 23:49

Wales succétränare: Var inte rädda för att drömma

Som klubblagstränare var Chris Coleman aldrig särskilt framgångsrik. Nu har han fört sitt Wales till semifinal i fotbolls-EM och har en hälsning till världen: Våga drömma. Wales slog Belgien med 3–1 och tog sig in bland de fyra bästa i EM.

YLE - 13 feb 15 kl. 15:41

Helenius gör comeback – Sauerland hotar med domstol

Robert Helenius ska i mars göra comeback i proffsringen efter en paus på ca två år. Borgåboxaren meddelar samtidigt att samarbetet med stallet Sauerland är över – men det anser inte Sauerland. Helenius, 31, meddelade på en presskonferens idag att han ska göra comeback i Tallinn den 21 mars, och också en match i Helsingfors är planerad till våren.

Supermiljöbloggen - 28 jun 15 kl. 17:02

Aktivisterna vann-domstol tvingar Nederländerna att minska utsläppen

En domstol beslöt i veckan att Nederländerna ska minska sina utsläpp med 25 procent till år 2020 jämfört med 1990, den holländska regeringens planer var att minska utsläppen med 14-17 procent till år 2020 jämfört med 1990. Detta kan inspirera till liknande exempel i andra länder.  Bakgrunden är att organisationen Urgenda och 886 holländska medborgare stämde regeringen för att den har för låga klimatmål.

Dagens PS - 22 nov 19 kl. 08:35

Kvinna tog bagagetvist till domstol – och vann

Tog med sig 10 kilo i handbagage, och flygbolaget tvingade henne att betala extra. Nu har kvinnan vunnit kampen i domstol. Euronews rapporterar om utslaget i den spanska domstolen.

YLE - 23 jun 15 kl. 14:16

Domstol ogillade Elisas Anviakupp

Det var fel att förkasta de röster de som tre tidigare Anviaägda bolagen hade gett vid senaste bolagsstämma. Det konstaterar Egentliga Finlands tingsrätt i sin dom. När telekombolaget Anvia höll sin senaste bolagsstämma i maj blev det oväntat dramatiskt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Miljonfestandet kan hamna i domstol

Stiftelsen för strategisk forskning miljonfestande kan komma att hamna i domstol. Konkurrensverket har möjlighet att granska upphandlingen och staten kan som stiftelsegrundare stämma ledamöterna i stiftelsens styrelse, skriver Dagens Nyheter.Nu riktar även forskare stark kritik mot stiftelsen.

P3 - 16 jul 13 kl. 13:20

Internationell domstol fördelar oljefyndet i Gaza

Israel har upptäckt 150 miljarder fat olja som ligger gömt mellan Jerusalem och Gaza. Men det kanske inte bara är deras. Nu slåss Libanon, Turkiet, Grekland, Egypten, Cypern och Palestina om oljan, och nu ska en internationell domstol bestämma hur oljan ska fördelas..

SR - 21 okt 13 kl. 06:28

Domstol avgör om kommuner ska få driva gym

Frågan om kommuner ska kunna driva gym-anläggningar ska nu prövas i domstol. Konkurrensverket har stämt Strömstads kommun för att hämma och snedvrida konkurrensen. Frågan avgörs nu i Stockholms tingsrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.