Expressen > Nyheter

Thursday, 06 August, 20:26

Expressen - 30 jul 20 kl. 17:27

Allt färre covidsjuka – SÖS har bantat coronavårdenSödersjukhuset i Stockholm får in allt färre covidpatienter – under torsdagen vårdades fem bekräftade fall på avdelning. Misstänkta covidpatienter och andra patienter köar nu tillsammans och sitter i samma väntrum på akutmottagningen. – Man sållar ut dem som har misstänkt covid vid inskrivningen och de får munskydd. Man släpper in max tio personer i väntrummet och de stolar man får sitta på är markerade, säger Erica Löfstedt vid Södersjukhusets presstjänst. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SÖS, Stockholm, Erica Löfstedt, Södersjukhusets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt färre, covidsjuka, SÖShar , bantat, coronavården
Kristianstadsbladet - 18 okt 13 kl. 09:19

Bantat CSN ger lång väntan på pengar

Närmare 4 000 studenter har fått vänta en månad eller längre på studiemedel. Det är en följd av att CSN har bantat personalstyrkan.
Det är alltid ett extra tryck på Centrala studiestödsnämnden (CSN) vid terminsstarter, men den här hösten har arbetet inte flutit på som tänkt.

BT - 18 okt 13 kl. 09:22

Bantat CSN ger lång väntan på pengar

Närmare 4 000 studenter har fått vänta en månad eller längre på studiemedel. Det är en följd av att CSN har bantat personalstyrkan. Det är alltid ett extra tryck på Centrala studiestödsnämnden (CSN) vid terminsstarter, men den här hösten har arbetet inte flutit på som tänkt.

TA - 18 okt 13 kl. 09:19

Bantat CSN ger lång väntan på pengar

Närmare 4 000 studenter har fått vänta en månad eller längre på studiemedel. Det är en följd av att CSN har bantat personalstyrkan.
Det är alltid ett extra tryck på Centrala studiestödsnämnden (CSN) vid terminsstarter, men den här hösten har arbetet inte flutit på som tänkt.

Kristianstadsbladet - 30 nov 12 kl. 09:00

Färre fasta jobb när trafiken bantas

Arkivfoto: Tommy Svensson
Busschaufförerna på Thygessons kommer att sägas upp. Sedan får de söka nytt jobb hos Bergkvarabuss. ?

Nyan - 12 jan 16 kl. 11:55

Bantat ÅU kickar i gång säsongen

FOTBOLL. Här kickar Åland United i gång försäsongen.
Utan sina utländska importer.

UT - 09 nov 17 kl. 01:00

Färre vindkraft- verk i ny ansökan

Vattenfall har bantat sina planer för Boarp vindkraftpark och även gjort andra justeringar i sin ansökan, som även omfattar Stigared. Detta efter synpunkter från närboende och kommun..

Kristianstadsbladet - 04 apr 18 kl. 00:01

Tolv miljoner back innan man bantat klart

Allt färre ensamkommande anländer till Kristianstad, men verksamheten hinner inte banta i samma takt som de statliga pengarna minskar. Ett minus på tolv miljoner är att vänta. .

Blekinge Läns tidning - 30 jan 19 kl. 08:21

Färre nystartsjobb i Ronneby

Satsningen på nystartsjobb får en fortsättning i Ronneby. Men i klart bantat format. Antalet anställda blir mer än halverat det kommande året.

YA - 28 mar 20 kl. 10:00

Corona: färre ledamöter i fullmäktige för säkrare möte

När det är dags för fullmäktigemöte på måndag lär det sannolikt bli med bantat antal ledamöter, 25 istället för 49. Detta för att minska risken för smittöverföring i coronatider. – Det bygger på en frivillig överenskommelse, säger ordförande Håkan Erlandsson (S).

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinnor som läst "Fifty Shades of Grey" har mer ätstörningar och fler sexpartnersOmdiskuterad världssuccé

Detta visar en ny amerikansk forskningsrapport. Den konstaterar även att de unga kvinnor som läst böckerna tenderar att supa mer och ha större erfarenhet av relationer med verbalt och/eller fysiskt aggressiva partners, precis som bokens huvudkaraktären Anastasia, förklarar"Negativa hälsobeteenden"– Om kvinnorna hade negativa hälsobeteenden som ätstörningar tidigare kan ”Fifty Shades” ha bekräftat dem och möjligen förvärrat liknande trauman. Om de tvärtom läst ”Fifty Shades” innan de utvecklade de negativa hälsobeteendena är det möjligt att böckerna satte igång dem, säger hon till universitetets sajt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.