Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 05 August, 12:44

Vestmanlands Läns Tidning - 30 jul 20 kl. 17:30

NYHETSDAGEN: Ytterligare en man häktad i kidnappningshärva i Västerås • Så satsar Öhrmans före detta ägare • Bil körde rakt igenom bomVälkommen till Nyhetsdagen. Här sammanfattar VLT dagens lokala nyheter från Västerås,....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Nyhetsdagen, Västerås, Öhrmans, VLT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NYHETSDAGEN, Ytterligareen man , häktadi , kidnappningshärvai , Västerås, Så satsar Öhrmans före detta ägare Bil körde rakt igenom bom
Vestmanlands Läns Tidning - 30 jul 20 kl. 12:27

Ännu en man begärs häktad i kidnappningshärva i Västerås

Ytterligare en man begärs nu häktad efter våldsdådet på Hammarby förra måndagen. Mannen, som är i....

Trelleborgs Allehanda - 10 apr 13 kl. 14:59

Två greps i cannabishärva

Polisen är på väg att rulla upp en cannabishärva i Trelleborg. På tisdagen greps två personer misstänkta för narkotikaförsäljning.
De misstänka, en man och en kvinna födda 1989 respektive 1990, greps i Trelleborgstrakten.

NSD - 09 nov 12 kl. 13:52

20-åring häktad i människorovshärva

För drygt två veckor sedan sade kammaråklagare Åke Hansson att ytterligare personer kan komma att frihetsberövas i den människorovhärva som håller på att nystas upp.På fredagen häktade tingsrätten ytterligare en man för inblandning i människorovet..

Barometern - 14 feb 18 kl. 16:48

Vapenbrottshärva växer – ytterligare en man häktad

Ytterligare en man har häktats för vapenbrott som ska ha begåtts i Oskarshamns kommun. Sedan tidigare sitter en släkting till mannen häktad i samma ärende..

Kristianstadsbladet - 04 apr 13 kl. 07:13

Misstänkt i sexhärva överlämnade sig


Ännu en person, en 44-årig man, har gripits i den kopplerihärva som håller på att rullas upp i Malmö.Mannen var redan anhållen i sin frånvaro då han i tisdags självmant anmälde sig hos polisen i Malmö, rapporterar flera lokala nyhetsmedier.Sedan tidigare är en 39-årig kvinna häktad misstänkt för människohandel alternativt koppleri.

BT - 04 apr 13 kl. 07:15

Misstänkt i sexhärva överlämnade sig

Ännu en person, en 44-årig man, har gripits i den kopplerihärva som håller på att rullas upp i Malmö. Mannen var redan anhållen i sin frånvaro då han i tisdags självmant anmälde sig hos polisen i Malmö, rapporterar flera lokala nyhetsmedier.Sedan tidigare är en 39-årig kvinna häktad misstänkt för människohandel alternativt koppleri.

NT - 06 dec 13 kl. 13:26

Fler misstänkta i fakturahärva

Ytterligare två personer misstänks nu i den härva av fakturabedrägerier i vilken en VD i ett fastighetsbolag i Norrköping sitter häktad. Ligan misstänks ha krävt företagare på betalning för tjänster de inte beställt..

BT - 25 feb 14 kl. 14:38

Hamnanställda greps i smuggelhärva

Tullkriminalen i Malmö är i färd med att nysta upp en smuggelhärva bland Malmö hamns medarbetare. Tre anställda i hamnbolaget Copenhagen Malmö Port (CMP) har suttit anhållna och en av dem, en man i 50-årsåldern, har begärts häktad misstänkt för grov smuggling alternativt grov olovlig förflyttning av punktskattepliktiga varor.Hans två kolleger släpptes på tisdagen men är fortfarande misstänkta.

Expressen - 02 nov 16 kl. 23:52

Mamma och son misstänks i knarkhärva

En 48-årig mamma och hennes 22-årige son misstänks ingå i en stor brottshärva. Båda misstänks för grovt vapenbrott och narkotikabrott i Solna, och sonen sitter häktad. Ytterligare sju personer misstänks ingå i härvan.

Skånskan - 13 mar 19 kl. 17:42

Malmöbo inblandad i internationell härva

Malmö En 34-årig Malmöbo misstänks varit inblandad i en härva där utländska företag lurats att föra över närmare två miljoner kronor på mannens konto.
Pengarna har han i sin tur fört över på andra personers konton.
Nu ställs mannen inför rätta, misstänkt för sju fall av grovt penningtvättsbrott.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.