Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 05 August, 20:31

Länstidningen i Jämtland - 30 jul 20 kl. 17:03

Ett bra år för bären – men färre utländska bärplockare: ”Beror på corona”Vanligtvis kommer ungefär 6 000 säsongsarbetare till Sverige för att plocka bär. De står för....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett bra, årför , bärenmen , färre, utländska, bärplockare, Beror på corona
YLE - 15 jun 17 kl. 13:52

"I militären bygger man broderskap"

En kommer från Malax, den andra från Sibbo. De hade kanske aldrig träffats om det inte hade varit för Nylands brigad - stället där många unga finlandssvenskar för första gången i sitt liv träffar jämnåriga från andra delar av landet. Att kalla varandra vid förnamn känns nästan otänkbart.

SmålandsPosten - 30 okt 13 kl. 09:46

Förre Österspelaren mördad i Brasilien

Förre Österspelaren João Rodrigo, 35, är död.
Enligt brasilianska medier hittade hans hustru i går makens avhuggna huvud, utanför parets hem i Rio de Janeiro. Genom karriären hade João Rodrigo Silva Santos spelat i en rad mindre brasilianska klubbar.

YLE - 31 mar 17 kl. 04:18

Ny kvarkenfärja diskuterades i Umeå: "Flyter på bra"

Målet som man ställde upp inom Kvarkenprojektet för fem år sedan har inte förändrats: En ny färja ska trafikera över Kvarken senast år 2021. Arbetetet med att hitta finansiering flyter på bra, enligt direktören för Kvarkenrådet Mathias Lindström. Kvarkenprojektet och den nya färjan var föremål för diskussion denna vecka, då projektets styrgrupp möttes i Umeå.

Barometern - 27 mar 17 kl. 17:30

Tallberg har bestämt sig – klar för TAIF: "Fick en bra feeling"

Vita Hästen får nobben. Kim Tallberg väljer att fortsätta karriären i Tingsryd. – Det känns jäkligt bra, säger den förre Vikingskaptenen..

YLE - 14 apr 15 kl. 15:02

"Inga större olagligheter i byggnadstillsynen i Raseborg"

Det är glädjande att ha svart på vitt att byggnadstillsynen i Raseborg inte gjort några större olagligheter. Det finns vissa brister, men det är ingen nyhet, säger stadsjurist Leila Andersin om specialrevisionen av byggnadstillsynen. BDO Bolagsrevision Ab började med specialrevisionen i februari och den presenterades för stadsstyrelsen den 13 april.

YLE - 22 okt 15 kl. 06:08

Allt färre från huvudstadsregionen skriver L i modersmål

Helsinge gymnasium och Steinerskolan har knappt haft L alls på tio år. Studentexamensvitsorden i modersmål skiljer sig mycket mellan skolorna i huvudstadsregionen. Yle Huvudstadsregionen har granskat vitsordsfördelningen i studentexamensprovet i modersmål de senaste tio åren.

YLE - 23 okt 16 kl. 19:50

Företag satsar där det finns goda vägar och bra skolor

Stig Strömberg har haft ett företag inom byggbranschen i över tjugo år. De senaste femton åren har han främst jobbat som underleverantör för stora byggfirmor. Enligt en analys som Centralhandelskammaren nyligen har gjort, har Stig satsat rätt.

Supermiljöbloggen - 15 jan 14 kl. 10:00

Johan Carrick, GodEl: En Grön Ren

Det som slagit mig är att det ofta i vår bransch pratas om den gröna och rena elen. Jag vill härmed slå hål på en myt. Många elbolag vill i nuläget ge sken av att de har den, från fablernas värld, gröna renen att erbjuda sina kunder.

BT - 11 okt 14 kl. 16:02

Att må bra är viktigare än segrar

Kompisar för livet. I eftermiddag jagar stallets ögonsten Finish Brandon seger på V75. Men för tränaren Tord T Zackrisson finns det saker som är viktigare än att vinna.

BT - 11 okt 14 kl. 16:02

Att må bra är viktigare än segrar

Kompisar för livet. I eftermiddag jagar stallets ögonsten Finish Brandon seger på V75. Men för tränaren Tord T Zackrisson finns det saker som är viktigare än att vinna.

Politologerna - 26 apr 14 kl. 10:49

Är valkompasser bra eller dåligt för demokratin?

En  nätaktivitet som har haft ett stort genomslag i moderna valrörelser är olika typer av valkompasser (voting advice applications). Så gott som alla större medieredaktioner bjuder sin publik på  möjligheter att matcha sina åsikter i sakfrågor med partiernas ståndpunkter. Genom att fylla i en enkät om vad man tycker i ett stort antal sakfrågor får testpersonen reda på vilka partier eller kandidater som står honom eller henne åsiktsmässigt närmast.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.