Dagen > Nyheter

Tuesday, 11 August, 05:58

Dagen - 30 jul 20 kl. 16:12

Många kristna ser inga positiva följder av att vänta med sexUnga behöver fler förebilder som håller Bibelns syn på äktenskapet högt, skriver Nathalie Bencic och Olivia Larsson..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Bibelns, Nathalie Bencic, Olivia Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många kristna, ser, inga, positiva, följderav att , vänta, med sex
Dagen - 30 jul 20 kl. 15:59

Många kristna ser inga positiva följder av beslutet att vänta med sex

Unga behöver fler förebilder som håller Bibelns syn på äktenskapet högt, skriver Nathalie Bencic och Olivia Larsson..

GöteborgsPosten - 29 jul 14 kl. 20:01

Engvall: "Man tänker inga positiva tankar direkt"

Gustav Engvall chanser till speltid har ökat drastiskt efter Darijan Bojanic och Malick Mane lämnat klubben. 18-åringen har själv funderat kring sina alternativ.– När man inte får spela då tänker man inga positiva tankar, säger han..

GöteborgsPosten - 17 mar 17 kl. 06:00

"Inga positiva minnen från tiden i Frölunda"

Nyfiken på hur läget är i Frölundas slutspelsmotståndare Skellefteå AIK? Ingen fara, nedan kan du kolla in Norrans magasin "Hockeyfeber" där två före detta Frölunda-spelare gästar. – Jag har egentligen inga positiva minnen från tiden i Frölunda, säger Emil Djuse..

YLE - 31 maj 16 kl. 10:08

Anvias småägare ser inga fördelar med Elisa-affären

Anvias småägare ser inga fördelar med affären mellan Anvia och Elisa som innebär att Elisa köper Anvias kärnverksamhet. Föreningens ordförande professor Vesa Routamaa är överraskad över Anvias beslut att sälja. Anvias ägarstruktur består till stor del av småägare, alltså privatpersoner eller företag som äger en eller några aktier i bolaget.

YLE - 02 nov 16 kl. 15:33

Finland ser inga problem med gasledning trots baltisk oro

De baltiska länderna ser tydliga säkerhetspolitiska problem med det ryska gasledningsprojektet Nord Stream 2. De har svårt att få de andra nordiska länderna med på en kritisk ståndpunkt och Sipilä ser inga problem med projektet. Den nya säkerhetssituationen i Östersjön är en stor utmaning intygar de nordiska och baltiska statsministrarna med en mun, men då det gäller det ryska gasledningsprojektet som ska löpa genom hela Östersjön är uttalandena olika.

Sydsvenskan - 07 maj 16 kl. 08:00

Elina Pahnke om polisen på sociala medier: ”Vi ser inga dagliga reflektioner i stil med 'Ännu en arbetsdag har nått sitt slut. Idag har vi registrerat romer'.”

”Röker du cannabis, snortar du kokain eller drogar dig med alkohol så riskerar du som ung att hamna i riskzonen för att bli offer eller gärningsman.” Den 15 januari 2016 skriver ”Polisen Helsingborg - Narkotika” ett inlägg om våldtäkt på Facebook. Widget: HtmlWidget - Polisens inlägg om narkotika och våldtäkt Inlägget avslutas med: ”Du blir dum av droger - stay smart!

Nyhetskanalen - 11 nov 12 kl. 15:04

Facket: "Ser inga skäl till oro"

Inte heller Sven Cahier, ordförande för SAS tjänstemannaförening Unionen, vill kommentera läget för SAS ytterligare - Jag tänker inte yttra mig innan SAS lämnar rapport i morgon. Vi har haft samtal med SAS men inga förhandlingar, men jag ser inga skäl till oro..

HBL - 11 apr 14 kl. 16:34

Polisen ser inga säkerhetsproblem i kontaktlös betalning

Den som gör små inköp ska inte behöva slå in någon kod, utan det räcker med att visa upp sitt betalkort vid kassan. Avläsningen sker utan att kortet behöver sättas in i en läsare, så handeln hoppas på snabbare transaktioner och kortare köer. – Konsumenterna och handeln har gått framåt i ungefär jämn takt.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Jag ser inga tecken på en ny kris"

Sveriges nota för den europeiska skuldkrisen uppgår till 10 miljarder kronor, skriver Dagens Industri. Men enligt SKF-chefen Tom Johnstone går det åt rätt håll. "Jag ser inga tecken på en ny kris.

DI - 20 mar 12 kl. 18:57

Björling ser inga problem med saudiska affärer

Handelsminister Ewa Björling (M) ser inga problem att handla med Saudiarabien så länge det sker enligt lagar och regler. Relationerna är goda, enligt henne..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.