SR > Nyheter

Wednesday, 05 August, 03:04

SR - 30 jul 20 kl. 16:14

Låg andel smittade på kommunala äldreboendenAndelen smittade på kommunala äldreboenden är nu låg. Just nu har ingen kommun i landet ens en procent smittade på sina boenden, enligt Socialstyrelsen..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Socialstyrelsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låg, andel, smittade, kommunala, äldreboenden
SR - 13 maj 20 kl. 19:03

Lägre andel smittade på LSS-boenden

Andelen smittade är lägre på LSS-boenden än äldrevården enligt en rapport från Socialstyrelsen som presenterades på Folkhälsomyndighetens presskonferens i dag. Smittspridningen på LSS-boenden är jämförbar med resten av befolkningen, säger Kain Flyckt, sakkunnig på Socialstyrelsen..

GöteborgsPosten - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

Antalet bekräftat coronasmittade i Qatar har överstigit 30 000, enligt de senaste siffrorna. Det innebär att drygt 1 procent av de 2,75 miljoner invånarna har testat positivt för covid-19 i den lilla Gulfstaten. Bara mikrostaterna San Marino och Vatikanstaten har ett högre antal smittade per capita, enligt den europeiska smittskyddsmyndigheten ECDC..

SVT - 13 maj 20 kl. 22:24

Experten om antalet smittade i Spanien: ”inte bra för Sverige”

En spansk studie av virusantikroppar tyder på att cirka 5 procent av Spaniens befolkning har varit utsatta för covid-19. – Att ett av de värst drabbade länderna har så låg andel smittade är inte bra för Sverige, säger epidemiologen Tove Fall i Aktuellt..

Blekinge Läns tidning - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

Aftonbladet - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

▸ Antalet bekräftat coronasmittade i Qatar har överstigit 30 000, enligt de senaste siffrorna..

Sydöstran - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

Barometern - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

BT - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

Helsingborgs Dagblad - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

Antalet bekräftat coronasmittade i Qatar har överstigit 30 000, enligt de senaste siffrorna. Det innebär att drygt 1 procent av de 2,75 miljoner invånarna har testat positivt för covid-19 i den lilla Gulfstaten. Bara mikrostaterna San Marino och Vatikan.

SmålandsPosten - 17 maj 20 kl. 12:26

Hög andel smittade i Qatar

Fler nyheter från SR

SR - 4 minuter sedan

Kronofogden säljer skottsäkra västar till kriminella

En granskning som Ekot har gjort visar att skyddsvästar som säljs hos Kronofogdemyndigheten i flera fall kommer från kända kriminella och sedan också säljs till personer dömda för olika former av brott. Polisen är kritisk till att Kronofogden gör detta..

SR - 6 timmar sedan

Förvärrat läge i Zimbabwe

Efter förra veckans utlovade demonstrationer, som tystades av regimen som införde utegångsförbud på grund av coronapandemin, så har protesterna flyttat ut på nätet. Samtidigt anklagar presidenten zimbabwier att försöka destabilisera landet med hjälp av främmande makt..

SR - 7 timmar sedan

Riksväg 51 åter öppen söder om Örebro

En trafikolycka inträffade vid 18-tiden på riksväg 51 utanför Hjortkvarn i Hallsbergs kommun. Vägen är åter öppen efter tidigare avstängning..

SR - 8 timmar sedan

Lukasjenko: Landet angripet från alla håll

I sitt årliga tal till nationen i dag hävdade Belarus – eller Vitrysslands – president Aleksandr Lukasjenko att landet är angripet från alla håll inför det presidentval som ska hållas på söndag. Han vände sig särskilt till Ryssland med en uppmaning om att inte äventyra de historiskt starka banden länderna emellan..

SR - 9 timmar sedan

Just nu: Kraftig explosion i Beirut

En kraftig explosion har skakat Libanons huvudstad Beirut, rapporterar flera medier..

SR - 10 timmar sedan

Polisen: ”Vi söker fortfarande efter den vita kombibilen”

Efter skjutningen av den 12-åriga flickan i Norsborg utanför Stockholm söker polisen nu vittnen som kan berätta. Stefan Hector, chef vid polisens nationella operativa avdelning Noa, säger att det kan vara svårt att bryta tystnadskulturen som finns i gängkriminella miljöer..

SR - 10 timmar sedan

Botkyrkabo: ”Hade kunnat vara min lillasyster”

Flera minnesstunder har anordnats i Botkyrka, där helgens dödsskjutningen fortfarande är det man pratar mest om..

SR - 10 timmar sedan

Amazons intåg i Sverige kan få stora effekter

Den amerikanska e-handelsjätten kommer att lansera en version av sin tjänst i Sverige. Det bekräftar företaget i ett pressmeddelande. Och enligt Ulf Johansson, professor i företagsekonomi vid Lunds universitet så kommer Amazons intåg på den svenska marknaden få stora effekter/konsekvenser..

SR - 9 timmar sedan

M stänger dörren för uppgörelse med S i riksdagen

Att göra upp om den framtida migrationspolitiken i riksdagen, utan att ta vägen via en proposition från regeringen, är inte längre möjligt..

SR - 11 timmar sedan

Besvärliga köer på Öresundsbron

Efter öppnandet av gränsen till Danmark för svenskar i samtliga regioner har köerna ringlat sig långa på Öresundsbron..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.