Dagen > Kultur

Wednesday, 12 August, 00:40

Dagen - 30 jul 20 kl. 15:52

Ungdomar behöver fler goda förebilderDen yngre generationen behöver fler förebilder som håller Bibelns syn på äktenskapet högt och mer undervisning, skriver Nathalie Bencic och Olivia Larsson..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Bibelns, Nathalie Bencic, Olivia Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomarbehöver , fler, goda, förebilder
YA - 10 dec 12 kl. 06:25

Fler kvinnliga förebilder behövs

I dag delas Nobelpriset ut på stor gala i Oslo och Stockholm. Årets pristagare är nio män och den Europeiska unionen. Sedan priset instiftades har det delats ut till 43 kvinnor, 792 män och 21 organisationer.

Nya Wermlands Tidningen - 07 mar 13 kl. 22:13

Projektet Goda förebilder avslutades

Under torsdagen avslutades projektet Goda förebilder mellan Färjestad BK och de kommunala grundskolorna i Karlstad. Efter framgången har man redan börjat blicka vidare på nya samarbeten..

Vimmerby Tidning - 10 mar 16 kl. 09:55

Stångåstaden stöttar goda förebilder

Strax före LHC s sista seriematch innan slutspelet delade Stångåstaden ut Hockeystipendium till goda förebilder till två ungdomsspelare..

YLE - 06 jan 16 kl. 13:48

Raunio: Hockeyjuniorerna goda förebilder

Vinnarandan som ger kraft att kämpa också i underläge är något som imponerade stort under finalmatchen, som gav de finländska hockeyjuniorerna segern. Det här är något som alla idrottare kan ta modell av, menar Christel Raunio, generalsekreterare för Finlands Svenska Idrott FSI. - Det var en så spännande match att jag knappt vågade titta.

Kristianstadsbladet - 22 jan 14 kl. 09:30

Öllsjöelever förebilder för rökfri ungdom

Foto: Tommy Svensson
Ungdomar som positiva förebilder för att motverka rökning lyftes upp på en inspirationsdag på Norra Station i Hässleholm i går. Åtta elever från Öllsjö kunde stolt sträcka på sig.
En inspirationsdag ”om allvarliga saker – med ett leende” hölls på Norra Station igår.

BT - 19 dec 14 kl. 20:01

Seglande förebilder prisades

10 000 kronor har Ulricehamns kappseglingssällskap fått för att de är goda förebilder. Det är tredje året i rad som Länsförsäkringar Älvsborg delar ut stipendier till föreningar som är lovande förebilder för andra. Årets pris går i Ulricehamns till Ulricehamns kappseglingssällskap och ungdomsledarna där.

Skånskan - 21 apr 17 kl. 14:00

Fler ska lockas till äldreomsorgen

ESLÖV Tiotalet yrkesverksamma inom LSS och äldrevården började på onsdagen en fyra dagar lång vidareutbildning som ska lära dem att locka in fler i yrket.
De blir vård- och omsorgsambassadörer i Eslöv, Hörby och Höör och får framöver ägna en del av sin tjänstgöring åt uppdraget. ERWP.

YA - 24 jul 14 kl. 03:50

Det goda exemplets makt

I Sverige är det självklart att en regering ska vara jämställd.
Möjligen kan det vara ett manligt statråd fler än antalet kvinnliga, men det skulle lika gärna kunna vara tvärt om. Blotta tanken att Jean Claude Juncker skulle lyckas åstadkomma samma sak med sin nya EU-kommission är betydligt längre bort.

YA - 31 aug 13 kl. 12:25

Goda framtidsutsikter för prisat fönsterföretag

Foto: Hanna F.Ellborg
Karolin och Olof Jeppsson som driver Dofab har utsetts till Årets företagare i Sjöbo. Verksamheten är inriktad på tillverkning av specialbeställda fönster, dörrar och ekportar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.