Nyan > Svenskfinland

Saturday, 08 August, 13:51

Nyan - 30 jul 20 kl. 15:33

De rodde över Ålands havSören Kjellkvist och Måns Kämpe använder roddbåt för att uppmärksamma östersjötumlaren situation, och i onsdags kom de roende till Åland. .
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ålands, Kjellkvist, Måns Kämpe, Åland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De roddeöver , Ålands, hav
YLE - 18 mar 16 kl. 16:01

Ålands hav ger Eckerö guldkant

Eckerökoncernen gör ett betydligt bättre rörelseresultat för förra året än året innan och styrelsen föreslår en höjd utdelning. Det visar koncernens bokslutskommuniké för år 2015 som offentliggjordes på fredagen. Rörelseresultat rensat från engångsposter är nästan 16 miljoner euro på en omsättning på 243 miljoner, jämfört med drygt sju miljoner år 2014.

Nyan - 24 maj 19 kl. 18:00

Bogseringsövning på Ålands hav

Bevakningsfartyget Uisko och Svenska kustbevakningens fartyg KBV002 (Triton) övar nödbogsering och samarbete på Ålands hav på söndagen. – Övningen grundar sig på handlingsplanen som överenskommits mellan Gränsbevakningsväsendets marina enheter och Sveriges kustbevakning på sammarbetsmötet, skriver man i ett pressutskick. Övningens syfte är att öva samarbetet mellan bevakningsfartygen, kommunikation under nödbogserings situationer och speciellt att ge nödbogsering på öppet hav.

Nyan - 19 dec 17 kl. 18:00

Vill hjälpa båtar över Ålands hav

Lagtingsledamot Roger Nordlund (C) efterlyser någon form av eskortservice eller guidning för svenska fritidsbåtar som inte ensamma vågar ta sig över Ålands hav. – Stockholms skärgård är en av de mest båttäta i världen. Det skulle betyda mycket för Åland att kunna locka fler hit men många ser det som en utmaning att ta sig över Ålands hav, sade Nordlund i budgetdebatten i går Han efterlyser nu finansiering, till exempel med Paf-medel, för ett längre projekt på tre till fem år..

Nyan - 30 jun 16 kl. 14:21

Rekordtorsk uppdragen i Ålands hav

26,09 kilo, så mycket vägde torsken som yrkesfiskaren Ben Nylund drog upp från 210 meters djup på Ålands hav i morse.

Torsken blir nytt officiellt finskt rekord och nu ligger den i disken på Fina Fisken.

Större torskar har dragits upp förut, men de har inte registrerats.

Nyan - 28 okt 17 kl. 10:16

Resultatlös spaning på Ålands hav

En man över bord situation inträffade några minuter över midnatt på Ålands hav, meddelar Gränsbevakningen. Talink-Siljas Victoria 1 anropade sjöräddningscentralen Åbo att en MOB situation har inträffat. Sjöräddningscentralen påbörjade genast nödtrafiken.

YLE - 11 aug 12 kl. 09:58

Sjöräddningsövning mellan tre länder på Ålands hav

Sjöräddare från Finland, Sverige och Estland övar i dag för första gången tillsammans på Ålands hav. Den gemensamma övningen äger rum söder om Mariehamn. Också den finländska sjöbevakningen deltar i projektet.

Nyan - 01 jan 15 kl. 19:30

Varning för storm på Ålands hav i morgon

Finlands meteorologiska institut varnar för sydvästlig storm i morgon med vindhastigheter på över 21 meter i sekunden på norra Östersjön, Ålands hav och Skärgårdshavet..

Nyan - 25 jul 15 kl. 09:39

Simmar över Ålands hav för sjuka barn

SIMNING. Som 9-åring opererades han för cancer och blev därefter rullstolsbunden. Aron Anderson, 27, ska simma över Ålands hav och samla in pengar till Barncancerfonden.

Nyan - 09 apr 16 kl. 15:21

Stor sökoperation på Ålands hav – man över bord

En man föll överbord från det cypriotiska lastfartyget Nordic Stani på lördagseftermiddagen ute på Ålands hav på svenskt vatten.
–Han sågs senast ombord kl. 11 svensk tid, säger Christel Englund som är räddningsledare på Sjöfartsverkets räddningscentral i Göteborg till Nya Åland.

YLE - 09 apr 16 kl. 15:22

Man föll överbord från lastbåt på Ålands hav

En man föll på lördag eftermiddag överbord från en lastbåt nordost om Grisslehamn. Lastbåtar, lotsbåtar, räddningshelikopter samt enheter från Sjöräddningssällskapet och Kustbevakningen deltar också i letandet efter mannen. Också Eckerölinjens passagerarfärja M/S Eckerö deltar i sökandet.

Norrtelje Tidning - 18 jun 16 kl. 09:47

Postrodden över Ålands hav ställdes in i dag

Om vädret tillåter körs loppet över Ålands hav i morgon söndag istället..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.