GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 13 August, 07:12

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 05:00

Vi unga måste visa de äldre förståelseDet gör mig riktigt arg att så många unga inte kan respektera att vi lever under en pandemi just nu..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi ungamåste , visade , äldre, förståelse
YLE - 05 nov 16 kl. 12:13

Svensk retorikexpert kritisk till Johaugs uttalanden: Borde visa förståelse

Den norska skidstjärnan Therese Johaug, som nyss åkt fast för att ha använt det förbjudna preparatet clostebol, bedyrade sin oskuld på presskonferensen som ordnades samma dag. Den svenska retorikexperten Elaine Eksvärd är kritisk till Johaugs uttalanden på presskonferansen. Under presskonferensen satt Johaug och grät och bedyrade att hon var oskyldig, och att hon fått i sig det förbjudna ämnet via en läppsalva som hon fått av landslagsläkaren.

GöteborgsPosten - 10 jul 20 kl. 04:55

Visa förståelse i butikerna

Visa förståelse för oss hårt arbetande butiksbiträden under corona-pandemin, skriver signaturen Serviceälskande säljare..

Nerikes Allehanda - 10 sep 16 kl. 09:36

Krönika: Ja, vi är stolta, men önskar förståelse

Sex timmar i bil, på småvägar genom skogar och små samhällen med nedslitna hus och tomma butikslokaler. Vägar som byggs om, breddas och asfalteras. På radion berättar man att de unga fortsätter fly från små samhällen in till de större städerna.

YLE - 07 maj 14 kl. 14:41

Färre språk, mindre förståelse

Allt fler väljer att läsa engelska som det enda främmande språket i grundskolan. Det kan få konsekvenser i hur vi ser på andra kulturer, menar språklärare Bodil Haagensen. Ons 7.

DN - 25 jul 13 kl. 20:20

Sonens död utlöste kamp för ­förståelse

Seriemördaren Mohamed Merah hann skjuta ihjäl sju personer runt staden Toulouse innan han själv dödades av polis. Han sköt soldater och skolbarn ? i Allahs namn.

Nerikes Allehanda - 05 nov 14 kl. 08:24

Fred, kärlek och förståelse tolkas av unga i tävling

På Hallsbergs bibliotek sitter teckningar på tema fred, kärlek och förståelse. Det är Transtenskolan som deltar i Lions fredsaffischtävling..

Nyan - 15 okt 18 kl. 18:58

På Flykt-spel ska skapa förståelse

Rollspelet På Flykt som Ålands Röda Kors har börjat arrangera ska ge deltagarna en djupare förståelse för hur det är att vara flykting. Spelet tar avstamp från en fiktiv krissituation och deltagarna får sedan roller som medlemmar i en familj på flykt.
Spelet börjar med att deltagarna tvingas fly snabbt.

YLE - 14 aug 13 kl. 14:39

Arbetslösa vill ha mera förståelse från samhället

Nyheter om företag som säger upp personal har duggat tätt på sistone. Närmare 220 000 personer är nu utan jobb, och det i allt längre perioder. Reporter Niklas Fagerström träffade några arbetslösa som berättade hur de ser på sin egen situation och sina möjligheter.

YLE - 26 mar 15 kl. 14:43

Mer förståelse men fortfarande ingen jakt

Få saker väcker så mycket känslor bland skärgårdsborna som storskarven. I Österbotten har myndigheter och lokalbefolkningen därför försökt värma upp relationerna via ett projekt vars resultat presenterades i Vasa i dag. Projektet Storskarven i Österbotten har fört myndigheter, fiskare och lokalbefolkningen närmare varandra.

YLE - 26 mar 15 kl. 14:43

Mer förståelse men fortfarande ingen jakt på skarv

Få saker väcker så mycket känslor bland skärgårdsborna som storskarven. I Österbotten har myndigheter och lokalbefolkningen därför försökt värma upp relationerna via ett projekt vars resultat presenterades i Vasa i dag. Projektet Storskarven i Österbotten har fört myndigheter, fiskare och lokalbefolkningen närmare varandra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.