Expressen > Nyheter

Monday, 03 August, 11:28

Expressen - 30 jul 20 kl. 14:48

USA:s BNP rasar 32,9 procentEkonomin slår hårt mot USA:s ekonomi. Landets BNP rasar 32,9 procent – historiska kraftigt ras..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
USA, BNP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, BNP, rasar, 32,9procent
Realtid - 23 mar 20 kl. 15:36

USA:s BNP rasar 27 procent tror Commerzbank

Följden av coronavirusets spridning i USA är enligt Commerzbank ett sekventiellt BNP-tapp på 8 procent under andra kvartalet – 27 procent i årstakt..

Realtid - 23 mar 20 kl. 15:36

USA:s BNP rasar 30 procent tror storbanker

Följden av coronavirusets spridning i USA innebär enligt Morgan Stanley ett tapp på 30 procent i andra kvartalet – Commerzbank tor på 27 procent..

DI - 29 apr 20 kl. 15:50

BNP rasar – men amerikanerna ser ljust på framtiden

Den rekordlånga ekonomiska expansionen har officiellt tagit slut i och med att USA:s BNP sjönk nästan 5 procent under det första kvartalet..

Cornucopia - 30 jul 20 kl. 15:04

USA:s BNP föll 32.9% andra kvartalet

Amerikanska BEA rapporterar att USA:s BNP preliminärt föll med .-32.9% under andra kvartalet år-till-år, en försämring från första kvartalets -5.

E24 - 15 mar 11 kl. 10:59

Morgan Stanley: USA:s BNP påverkas inte

Under 2010 svarade exporten av amerikanska varor till Japan för 0,5 procent av USA:s BNP. Med tanke på den relativt sett lilla vikten bedöms den väntade tillfälliga nedgången i Japans efterfrågan sannolikt inte bli tillräckligt stor för att få någon märkbar påverkan på USA:s BNP..

DI - 30 jan 14 kl. 14:35

USA:s BNP stiger ordentligt

USA:s BNP steg med 3,2 procent i årstakt under det fjärde kvartalet 2013, enligt preliminär statistik. Analytiker hade räknat med en BNP-tillväxt på +3,2 procent..

Affärsvärlden - 30 apr 14 kl. 14:48

USA:s BNP under förväntan

USA:s BNP steg med 0,1 procent i årstakt under det första kvartalet 2014, enligt preliminär statistik. Analytiker hade räknat med en BNP-tillväxt på +1,2 procent..

Affärsvärlden - 29 okt 15 kl. 13:45

USA:s BNP stiger mindre än väntat

USA:s BNP steg med 1,5 procent i årstakt (uppräknad kvartalstakt) under det tredje kvartalet 2015, enligt preliminär statistik. Analytiker hade räknat med en BNP-tillväxt på +1,6 procent, enligt Reuters..

Affärsvärlden - 28 apr 16 kl. 14:37

USA:s BNP under förväntan

USA:s BNP steg med 0,5 procent i årstakt (uppräknad kvartalstakt) under det första kvartalet 2016, enligt preliminär statistik. Analytiker hade räknat med en BNP-tillväxt på +0,7 procent..

Blekinge Läns tidning - 28 jun 18 kl. 14:51

USA:s BNP-tillväxt sämre än väntat

USA:s BNP-tillväxt för första kvartalet revideras ned i samband med den slutgiltiga beräkningen. BNP landar nu på 2,0 procent jämfört med tidigare 2,2 procent, vilket också var sämre än Reuters analytikerprognos som låg på just 2,2 procent.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Man död – mc-förare krockade med vespa

En man i 70-årsåldern har omkommit efter en mc-olycka på E22 norr om Oskarshamn på söndagen.En mc-förare och en förare av en vespa ska då ha kolliderat på vägen. Den andre föraren blev lindrigt skadad..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Två anhållna efter Ica-rånet på Öland

Två misstänkta gärningsmän är anhållna efter söndagsnattens butiksrån i Böda.Händelsen ledde till en stor sökinsats, med milslånga köer på Ölandsbron och en uppskjuten fotbollsmatch mellan AIK och Kalmar FF. .

Expressen - 2 timmar sedan

Knivbeväpnad rånare slog till mot butik - kom över kontanter

Tidigt på måndagsmorgonen slog en knivbeväpnad rånare till mot en butik i Eslöv.Gärningsmannen kom över kontanter, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 2 timmar sedan

Båtstölderna ökar under hemestertider i Sverige

På en obevakad båtplats eller guppandes i en idyllisk gästhamn. Under sommarhalvåret ökar antalet stölder i båtvärlden.– Man förväntar sig inte att det här ska hända en själv.

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: Finland kommer rekommendera munskydd

I veckan väntas Finland rekommendera munskydd i kollektivtrafiken och på offentliga platser, enligt uppgifter till Yle.– Ja, det är mycket möjligt att det kommer, säger Mika Salminen, som beskrivs som ”Finlands Tegnell”..

Expressen - 1 timme sedan

SL förbereder sig på fler resenärer i höst

I Stockholms lokaltrafik har resenärerna blivit något fler den senaste tiden.När allt fler kommer tillbaka från lov och semestrar hoppas SL på fortsatt samarbete med stockholmarna.– Vi är beroende av att resenärer fortsätter hjälpa oss med det här genom att ta sitt ansvar, säger Claes Keisu, pressansvarig på SL..

Expressen - 4 timmar sedan

Lurade pensionärerna med lögn om Leif GW

Den 31-årige Malmöbon lockade äldre att placera pensionsbesparingarna i ett privat fondföretag.28 skåningar nappade på idén och såg fram emot extra stor återbäring. Men i själva verket gick pengarna rakt ner i 31-åringens fickor.

Expressen - 4 timmar sedan

Brand under natten – bil blev helt utbrunnen

En bil blev helt utbrunnen i samband med en brand vid Stridsvagnsvägen i Kristianstad under natten.Polisen rubricerar händelsen som skadegörelse. .

Expressen - 4 timmar sedan

De har dödats av misstag i gängens blodiga strider

Shayan, Luna, Ndella, Yuusuf, Karolin.Några i raden av människor som – liksom den tolvåriga flickan som sköts vid macken i Norsborg – mördats med bomber och skott som var ämnade för andra.– Det är så orättvist, säger Dia Gaff, kusin till lärarstudenten Shayan som sköts med automateld i ryggen..

Expressen - 3 timmar sedan

Valet i Hongkong sköts upp – kan vara olagligt

”Går mot principerna om rättssäkerhet”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.