Expressen > Nyheter

Sunday, 09 August, 16:35

Expressen - 30 jul 20 kl. 14:30

Miljonsmäll mot Hannah och Amanda – riskerar stämningNotan för konkursen efter Hannah Widell och Amanda Schulmans modesatsning landade på 44 miljoner.Men duon riskerar ytterligare en smäll i form av en stämning på 5 miljoner kronor. – Det är någonting som jag överväger, säger Gustav Kling, konkursförvaltare. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hannah, Amanda, Hannah Widell, Amanda Schulmans, Gustav Kling

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljonsmällmot , Hannahoch , Amanda, riskerar, stämning
Aftonbladet - 21 apr 20 kl. 20:38

Hannah och Amanda riskerar miljonsmäll

▸ Kan hamna i domstol ✓ Misstänkta transaktionen.

Dagens PS - 21 nov 17 kl. 09:41

Miljonsmäll om han frias: ”Det hela är befängt”

Att frias riskerar bli tiofaldigt dyrare än att bli fälld för den svenske ordföranden. Medicinteknikbolaget Real Hearts styrelseordförande Göran Hellers åtalas för insiderbrott. Fälls han riskerar han dagsböter på 100 000 kronor, frias han riskerar han en sanktionsavgift på hela 1 miljon kronor.

Skånskan - 21 apr 16 kl. 06:00

Parkering Malmö riskerar ny miljonsmäll

MALMÖ Parkering Malmö riskerar en ny miljonsmäll för att alla papper inte var i ordning innan man började bygga ett parkeringshus i Hyllie.
Drygt 2,2 miljoner kronor kan bolaget tvingas betala i byggsanktionsavgift.I dag landar ett nytt ”svartbyggeärende” hos politikerna i stadsbyggnadsnämnden.

NSD - 23 jan 13 kl. 16:53

Piteåföretag riskerar miljonsmäll

I början av januari krävde Luleå kommun 2,2 miljoner kronor i straffavgift av Lindbäcks bygg. Nu riskerar Piteåföretaget ännu en miljonsmäll. HSB stämmer Lindbäcks bygg för fel som man anser gjordes för drygt 13 år sedan..

Kristianstadsbladet - 14 nov 13 kl. 07:26

Möbelbråk kan ge miljonsmäll

Foto: Johanna Wallin
Möbelbråk hotar rådhusbygget med miljonsmäll. Oenigheten riskerar att försena och fördyra inflyttningen med 15 miljoner kronor. Därför snabbar kommunen på möbelinköpen genom att utnyttja ett undantag i lagen.

Kristianstadsbladet - 10 okt 12 kl. 09:30

Skadeståndskrav kan ge nya miljonsmällar

Foto: Scanpix
När Panaxias kunder vill ha tillbaka de 646 miljoner kronor som nu fattas kan det bli nya miljonsmällar i Kristianstad. Sparbanken 1826 och dess representant i värdetransportföretagets styrelse riskerar att bli måltavlor för skadeståndskrav.
646 miljoner kronor av kundernas pengar är borta från Panaxia.

Expressen - 08 feb 17 kl. 00:00

Karlskrona HK riskerar ny miljonsmäll

Karlskrona HK är på väg mot en ny miljonsmäll.Under ett medlemsmöte berättade klubbledningen att prognosen pekar på ett minusresultat på 3,2 miljoner kronor.– Men vi hoppas kunna justera den siffran rätt rejält fram till årsmötet, säger klubbchefen Rolf Lindberg enligt BLT..

Blekinge Läns tidning - 16 okt 17 kl. 05:00

Ny avgift kan ge miljonsmäll för kommunala bolag

De kommunala bolagen får högre avgifter för borgenslån. Karlshamnsfastigheter riskerar att få en miljonsmäll. Avgiften för bolaget ökar kraftigt..

Expressen - 20 okt 17 kl. 12:14

TV4:s miljonsmäll – efter anklagelserna mot Martin Timell

TV4 riskerar drabbas av en rejäl miljonsmäll, efter att ha stängt av Martin Timell – som har tre år kvar på kontraktet. "Äntligen hemma" drog in minst 31,5 miljoner kronor i fjol – och hela den nya säsongen är redan förinspelad.TV4 vägrar att svara på om programmet ska plockas bort – nu beskriver branschbedömare press på kanalen.

Expressen - 10 aug 12 kl. 09:07

SD riskerar miljonsmäll

Sverigedemokraterna med Jimmie Åkesson i spetsen riskerar att få en miljonnota - från Google. Nu ska partiet dumpa IT-jättens tjänster för att slippa betala. "Varför Google inte har börjat ta betalt än vet IT-avdelningen inte, men tänker inte heller fråga", skriver partiets IT-ansvarige Edward Plainview..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.