GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 07 August, 05:38

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 05:00

Vägarbetaren David höll på att bli påkördGöteborgare sämst på att sänka hastigheten vid vägarbeten, enligt undersökning..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
David

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vägarbetaren, David, höllpå att bli , påkörd
GT - 09 jun 19 kl. 07:00

Vägarbetaren David, 29, ryter ifrån mot bilisterna

Vägarbetaren David Hultman, 29, och hans kolleger var ute för att sätta upp nya vägräcken efter en trafikolycka.Då höll två av dem på att bli påkörda – trots att det fanns skydd. – I onsdags höll jag på att inte komma hem till min familj.

BT - 07 jun 19 kl. 22:17

Vägarbetaren David nära att bli påkörd vid R40-olycka: ”Ingen hänsyn”

På onsdagen skedde en olycka vid ett vägarbete på R40. En bil körde in i ett påkörningsskydd – och vägarbetaren David Hultman var nära att bli påkörd. Nu vill han uppmana förare att ta det försiktigare vid vägarbeten.

Dalarnas tidningar - 28 okt 15 kl. 10:47

Föraren häktad för trafikolyckan i Leksand där vägarbetaren blev påkörd

Vägarbetaren som skadades svårt i samband med olyckan på Järnavägen i Leksand förra fredagen, vårdas fortfarande på Uppsala akademiska..

DalaDemokraten - 28 okt 15 kl. 10:47

Föraren häktad för trafikolyckan i Leksand där vägarbetaren blev påkörd

Vägarbetaren som skadades svårt i samband med olyckan på Järnavägen i Leksand förra fredagen, vårdas fortfarande på Uppsala akademiska..

Dagen - 23 dec 11 kl. 03:00

David Carlson: När jag blev nykter vände allt

Den här julen tjänstgör rockmusikern som kyrkvaktmästare. Resan till tro har varit lång och omvälvande för Raj Montanagitarristen David Carlson. Missbruket ligger bakom.

Sydsvenskan - 17 mar 14 kl. 05:30

David Wirmark

David Wirmark, 88 år, Järfälla, har avlidit.David Wirmark har lämnat oss. Han avled i Spanien den 28 februari.

YLE - 06 feb 16 kl. 18:30

Bragdmedaljen till David Söderberg: ”Riktigt hedrande”

Från en till synes hopplös situation till VM-sexa. Släggkastaren David Söderberg tilldelas Bragdmedaljen år 2015. I slutet av maj 2015 opererades David Söderberg kring ljumsktrakten och länge såg hela säsongen ut att vara förstörd.

Dagen - 29 apr 11 kl. 03:00

David Wilkerson dog i bilolycka

David Wilkerson, pastor och författare till boken "Korset och stiletten" omkom i natt i en bilolycka. Även hustrun Gwen var med i olyckan och vårdas nu på sjukhus. David Wilkerson blev 79 år.

Dagen - 29 apr 11 kl. 03:00

Frågan: Vilka är dina minnen av David Wilkerson?

Rigmor Holst, bibellärare på Teen Challenge bibelskola i nästan 25 år:- David Wilkersons undervisning har präglat mig starkt. Jag kom tidigt i kontakt med hans böcker och filmen "Korset och stiletten" och var med och startade Teen Challenge bibelskola i Sverige 1977. David hade en stark hunger efter Guds ord och även hans profetiska förkunnelse byggde på gudsordet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.