ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 13 August, 17:00

ÖstersundsPosten - 30 jul 20 kl. 14:31

Fortsatt tre års fängelse efter mordbrand på Rådhusgatan – fallet prövas inte i Högsta domstolenMannen som anlade en lägenhetsbrand på Rådhusgatan i februari döms till tre års fängelse. Detta....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Rådhusgatan, Högsta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt tre, års, fängelseefter , mordbrand, Rådhusgatan, fallet, prövas inte i Högsta domstolen
Skånskan - 11 apr 16 kl. 13:25

Skulle ta sitt liv – får tre års fängelse

Malmö Kvinnan tänkte ta sitt liv, och tände därför eld på sin lägenhet, belägen längst ner i ett flerbostadshus. Mordbrand, menar tingsrätten och dömer henne till tre års fängelse.Det var på kvällen den 1 januari i år, som kvinnan tände ett antal gravljus i sin lägenhet.

Skånskan - 11 apr 16 kl. 12:44

Tre års fängelse för mordbrand

Malmö En 57-årig kvinna döms till tre ås fängelse för mordbrand efter en händelse på Norregatan i början av januaria.
Kvinnan förnekat brott. Hon har visserligen medgett att hon förorsakat branden då hon tänt ljus på två ställen i lägenheten som sedan tagit fyr i gardiner.

Västerbottens Folkblad - 07 dec 16 kl. 11:16

Får tre års fängelse för mordbrand

Den tilltalade som misstänktes för mordbrand på Backen i Umeå dömdes i dag till tre års fängelse av Umeå tingsrätt. Åklagaren yrkade på grov mordbrand, men tingsrätten skrev ner brottet den tilltalade döms för. Det var i september som den tilltalade försökte bränna ner sitt bostadshus på Backen i Umeå.

UNT - 15 jul 13 kl. 11:19

Tre års fängelse för mordbrand

Den 36-åriga man som i tingsrätten dömdes till fem års fängelse för mordbrand, efter att ha anlagt en brand i sitt eget radhus i Åkarp utanför Malmö, fick i dag i hovrätten sin dom sänkt till tre års fängelse.(TT).

BT - 15 jul 13 kl. 11:22

Tre års fängelse för mordbrand

Den 36-åriga man som i tingsrätten mot sitt nekande dömdes till fem års fängelse för mordbrand, efter att ha anlagt en brand i sitt eget radhus i Åkarp utanför Malmö, fick i dag i hovrätten sin dom sänkt till tre års fängelse. Branden inträffade den 10 januari och förstörde hela bostaden. Den ende person som skadades var den åtalade 36-åringen.

SvD - 15 jul 13 kl. 11:19

Tre års fängelse för mordbrand

Den 36-åriga man som i tingsrätten dömdes till fem års fängelse för mordbrand, efter att ha anlagt en brand i sitt eget radhus i Åkarp utanför Malmö, fick i dag i hovrätten sin dom sänkt till tre års fängelse..

GT - 20 okt 15 kl. 12:10

Hon får tre år fängelse – för mordbrand

Kvinnan i 55-årsåldern säger att hon hörde röster som sa åt henne att göra upp eld. Sedan anlade hon två gånger bränder i källaren i flerfamiljshuset. Nu döms hon till tre års fängelse för mordbrand..

Expressen - 15 jul 13 kl. 11:26

Tre års fängelse för mordbranden i Åkarp

Två män ska ha bakbundit 36-åringens händer innan de satte eld på hans hus i Åkarp. Men tingrätten köpte inte mannens historia och dömde honom till fem års fängelse för mordbrand. Under måndagsförmiddagen föll domen i hovrätten ?

YA - 19 jul 17 kl. 13:00

Tre års fängelse för mordbränder

De två män som åtalats för vårens bränder i Nybrostrand och Sjöbo med omnejd döms till tre års fängelse vardera för mordbrand och skadegörelse..

Länstidningen i Jämtland - 30 jul 20 kl. 14:31

Fortsatt tre års fängelse efter mordbrand på Rådhusgatan – fallet prövas inte i Högsta domstolen

Mannen som anlade en lägenhetsbrand på Rådhusgatan i februari döms till tre års fängelse. Detta....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.