Aftonbladet > Sport

Wednesday, 05 August, 18:22

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 14:20

”Farligt att göra saker för snabbt”▸ Goitom om lagkamratens utspel och ovissheten: ”Kan inte veta vilken typ vi behöver”.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Farligtatt , göra, sakerför , snabbt
Skånskan - 24 okt 13 kl. 14:30

Farligt virus ska identifieras snabbt


Att göra det möjligt att hitta de farliga influensavirusen på ett tidigt stadium så att vaccin kan utvecklas innan sjukdomen får spridning. Det är syftet med ett just inlett forskningsprojekt i Lund..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 saker du borde känna till om höga klackar

1. Du får en annan gångstil
Forskare har sett att gångstilen förändras totalt för den som tar ett bär högklackade skor istället för platta. De som använde klackar med fem centimeters klack går med korta kraftfulla steg och fötterna stelnar i en position som inte är naturligt.

BT - 18 dec 14 kl. 05:15

Julens goda farligt för hunden

Julchokladen kan vara dödligt giftig för din hund eller katt. Även russin och vindruvor kan ställa till besvär för hunden. Så var vaksam med julens goda när hunden är med.

Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 13:39

Är det farligt att vara datadriven?

Vi har pratat med experten John Ekman från Conversionista om vad som krävs för att nå digital framgång med hjälp av data, läs hans insikter från Growth Marketing Summit i Frankfurt. Om du gillar analys, och du gillar att vara datadriven, då kanske du irriterar dig på dem som säger ”Vi är för datadrivna”
”Nu handlar allt bara om siffror”
”Det finns också andra värden än de man kan bevisa med siffror” Nu har du ett val Valet att avfärda dessa kollegor, branschfolk, leverantörer som idioter som bara inte kan fatta kraften i att jobba datadrivet.
Eller valet att försöka förstå vad det är som skiljer er.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 saker vi vet om explosionen i Kina

1. Inträffade på onsdagskvällen i Tianjin
Bildkälla: TT Bild
Tianjin ligger söder om Peking, har cirka 15 miljoner invånare och är en av världens största hamnstäder. Rapporter om olyckan inkom på onsdagen.

YLE - 16 dec 15 kl. 20:54

Farligt avfall får behandlas i Malax

Västkustens tillsynsnämnd ger tummen upp för behandling av farliga avfall i Malax. Återvinningsföretaget Kierto Ympäristöpalvelut har sökt miljötillstånd för mottagning och behandling av farligt avfall på Strandvägen 1348 i Malax. Verksamheten består av transport, lagring, sortering, beredning för återvinning och vidareleverans av farligt avfall.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 tråkiga saker som kan hända din vagina

1. Du kan tappa bort saker i vaginan.Det vanligaste som försvinner i fiffin är tamponger.

Skånskan - 13 feb 20 kl. 21:25

Hellre rätt än snabbt

Transportsystemet står inför en genomgripande omprövning. Den drivs av klimatfrågan men också av att fossila drivmedel är fysiskt begränsade. Därför måste framtidens transporter se annorlunda ut än idag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Att inte aktivera hjärnan är lika farligt som att röka

NEW YORK. Rökning är farligt! Det är knappast nyheter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 pinsamma saker med kroppen du ska kolla

1. SvettEn normal person svettas ungefär en liter om dagen, men vissa kan svettas mycket mer än så. Och överdriven svettning, speciellt när det inte finns någon orsak till den, kan vara tecken på allt från infektioner till hormonrubbningar.

YLE - 05 aug 16 kl. 14:36

"Det finns viktigare saker än OS att koncentrera sig på"

Skandalerna kring OS i Rio de Janeiro har varit många. Tidtabellen håller inte och staden har inte heller kunnat hålla en del löften de gav när de tog emot värdskapet. Brasilianaren Vanina Heuser ser negativt på evenemanget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.