GT > Nyheter

Friday, 07 August, 05:43

GT - 30 jul 20 kl. 14:02

Inga nya dödsfall i Västra GötalandUnder torsdagseftermiddagen kom Folkhälsomyndighetens nya dygnssiffror för Sveriges coronadödsfall.I Västra Götalandsregionen rapporterades inga nya dödsfall.Det gjorde det heller inte i Halland, Värmland eller i Jönköping..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Västra Götaland, Folkhälsomyndighetens, Sveriges, Västra Götalandsregionen, Halland, Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inganya , dödsfalli , Västra, Götaland
Expressen - 08 jun 20 kl. 14:12

Inga nya dödsfall till följd av corona i Västra Götaland

Inga nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland rapporteras på måndagen.Totalt har 602 personer avlidit på grund av viruset i regionen..

GT - 06 jul 20 kl. 14:03

Inga nya dödsfall i Västra Götaland

Enligt Folkhälsomyndighetens senaste siffror har inga nya dödsfall i covid-19  rapporterats i Västra Götaland sedan i fredags.Totalt har 762 personer dött i regionen.Siffran för hela landet är 5 433 personer, vilket är en ökning med 13 personer..

Expressen - 06 jul 20 kl. 14:03

Inga nya dödsfall i Västra Götaland

Enligt Folkhälsomyndighetens senaste siffror har inga nya dödsfall i covid-19  rapporterats i Västra Götaland sedan i fredags.Totalt har 762 personer dött i regionen.Siffran för hela landet är 5 433 personer, vilket är en ökning med 13 personer..

GT - 10 maj 20 kl. 14:10

83 intensivvårdas i Västra Götaland

Inga nya dödsfall i covid-19 är inrapporterade i Västsverige under söndagen.I Västra Götaland är den totala siffran över antalet döda 296 personer..

Expressen - 02 maj 20 kl. 14:10

Inga nya dödsfall i Västra Götaland

Under lördagen konstateras inga nya dödsfall i covid-19 i Västra Götalandsregionen.Den totala dödssiffran i regionen är nu uppe i 224..

GT - 24 maj 20 kl. 14:02

Inga nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Under söndagseftermiddagen släppte Folkhälsomyndigheten ny statistik beträffande coronaviruset i Sverige.Inga nya dödsfall har rapporterats till följd av covid-19 i Västra Götalandsregionen det senaste dygnet.Totalt har 5050 insjuknat och 474 avlidit i regionen..

Expressen - 25 maj 20 kl. 14:02

Inga nya dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten presenterade senaste siffrorna över coronavirusets framfart i Sverige under måndagseftermiddagen.Inga nya dödsfall har rapporterats till följd av covid-19 i Västra Götalandsregionen det senaste dygnet.Totalt har 5164 insjuknat och 474 avlidit i regionen..

GT - 09 jul 20 kl. 14:01

Inga nya dödsfall i Västra Götaland

Klockan 14 släpptes Folkhälsomyndighetens dagliga statistik, vilken visar att inga nya dödsfall till följd av coronaviruset har rapporterats in i Västra Götalandsregionen det senaste dygnet.Det innebär att 781 personer avlidit i covid-19 i regionen. .

GT - 18 jun 20 kl. 14:08

Inga nya dödsfall i covid-19 i Västra Götalandsregionen

I Västra Götaland har inga nya dödsfall rapporterats sedan gårdagen, enligt torsdagens siffror från Folkhälsomyndigheten.Totalt har 56 043 personer konstaterats smittade av covid-19 i Sverige. 5053 personer har avlidit i landet..

GT - 05 apr 20 kl. 14:05

Två nya dödsfall i corona i Västsverige

Ytterligare två personer har dött till följd av covid-19, enligt Folkhälsomyndigheten.Det innebär att region Halland nu har elva dödsfall.I Västra Götaland, Värmland och Jönköping har inga nya dödsfall registrerats det senaste dygnet..

Fler nyheter från GT

GT - 8 timmar sedan

Mc-förare till sjukhus efter singelolycka

En singelolycka med en mc inträffade under torsdagskvällen på länsväg 787 i mellersta Bohuslän.– Föraren har förts till NÄL i ambulans, berättar Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst..

GT - 8 timmar sedan

Julas plan: Öppna sju nya varuhus

Under tisdagen rapporterade GT om Julas rekordstora vinst för 2019 – hela 743 miljoner kronor. Och medan många branscher och butiker går på knäna under coronapandemin, fortsätter varuhuset att öka. Vd Joachim Frykberg berättar också att Skaraföretaget planerar att öppna 17 nya varuhus det kommande året.

GT - 10 timmar sedan

Storbrand på industri – 15 enheter bekämpar branden

Det brinner i en träindustri i Vaggeryds kommun.– Räddningstjänsten är framme med runt 15 enheter, uppger Jessica Avenius på SOS Alarm..

GT - 10 timmar sedan

Man i 90-årsåldern död efter knivattack

En man i 90-årsåldern attackerades med kniv i Falköping i helgen.– Mannen har avlidit i dag, berättar Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.Under torsdagen häktades en kvinna misstänkt för brottet..

GT - 15 timmar sedan

Värmechocken från Spanien: 30 grader

Nu kommer värmen tillbaka till Västsverige – från Spanien.Redan på fredagen drar varmluft in över området och temperaturerna kan stiga upp emot 30 grader.– Det blir ett väldigt fint väder de kommande dagarna, säger Johan Groth som är meteorolog på GeoStorm..

GT - 17 timmar sedan

Häcken jagar Dahlberg – i kontakt med Watford

BK Häcken har målvaktskris efter att Peter Abrahamsson, 32, skadade korsbandet.Enligt uppgifter till SportExpressen har nu klubben tagit en första kontakt gällande att försöka låna in förre Blåvitt-målvakten Pontus Dahlberg, 21, från Watford..

GT - 20 timmar sedan

Rikta engagemanget för kyrkan mot kommunen

Stiftelsen Sjömanskyrkan i Göteborg lyder under en bestämd lagstiftning där den primära uppgiften är att tillvarata stiftelsens ändamål. Vi uppmanar alla som engagerar sig för Sjömanskyrkans byggnad att rikta sig till Göteborgs stad, skriver Christina Rogestam och Christina Backman..

GT - 20 timmar sedan

Han som aldrig blir trött: ”Det är unikt”

Han har startat i samtliga 15 matcher, allsvenskan och cupen inräknad, sedan säsongen drog i gång den 14 juni. Ändå visar IFK Göteborgs Alhassan Yusuf inga som helst tecken på trötthet. – Det är verkligen unikt, berömmer tränaren Poya Asbaghi.

GT - 22 timmar sedan

Lägenheten var en dödsfälla vid brand

Lägenheten riskerade att bli en dödsfälla vid brand konstaterade räddningstjänsten.Hyresvärden ansåg det för dyrt att bygga en brandtrappa utanför lägenheten, och erbjöd hyresgästen mindre lägenheter med högre hyra.Hyresnämnden har givit hyresgästen rätt och hyresvärden måste nu installera en brandtrapp, skriver Hem & Hyra..

GT - 23 timmar sedan

Man rånad i Göteborg under natten

Under natten blev en man rånad vid Brunnsparken i Göteborg.Ett gäng personer distraherade mannen genom att dansa framför honom, innan de rånade mannen på hans halsband och telefon.Polisen sökte i området men har inte gripit någon för händelsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.