DI > Ekonomi

Saturday, 08 August, 13:20

DI - 30 jul 20 kl. 13:55

Gruvbolagets vd säljer aktier för över 5 miljoner kronorEndomines vd och största ägare Gregory Smith har under juli, via bolaget TVL Gold 1 LLC, sålt 818.693 aktier för total 5,4 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gregory Smith, TVL Gold, LLC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gruvbolagetsvd , säljer, aktierför över 5 miljoner kronor
HBL - 12 apr 13 kl. 08:48

Ilmarinen sålde bort Talvivaara-aktier

Pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen har sålt alla aktier i gruvbolaget Talvivaara. Ilmarinen har också dragit sig ur gruvbolagets senaste aktieemission, meddelar Talvivaara.Ilmarinen har varit en av Talvivaaras största ägare.

Expressen - 25 nov 16 kl. 21:14

Svenska LKAB säljer malm till Ryssland

Statliga LKAB Minerals exporterade 8000 ton järnmalmsspån till Ryssland. Nu pågår en intensiv debatt om kontroversiella Nord Stream 2 – samtidigt som det svenska gruvbolagets produkter ska användas för att bygga ryska gasledningar. – De ska testa den här produkten och vi hoppas så klart att de blir en fast kund till oss, säger David Högnelid på LKAB Minerals..

YLE - 04 aug 15 kl. 03:50

Talvivaararättegången börjar – Vem hade ansvaret?

Vem fattade besluten, vem bär ansvaret – och vem borde ha slagit larm om åtgärder tidigare? Det här är några centrala frågor som professor Jussi Tapani ställer inför Talvivaararättegången som inleds på tisdagen. Fyra chefer, bland dem bolagets tidigare verkställande direktör Pekka Perä åtalas för grov miljöförstöring.

HBL - 30 sep 14 kl. 08:35

Saneringsman: Talvivaara kan bli lönsamt

Staten utesluter inte möjligheten att delta i finansieringen på marknadsvillkor av Talvivaara gruva, uppger Arbets- och näringsministeriet. Förutsättningen är att en ny industriaktör eller någon annan stabil aktör kommer med i verksamheten och bidrar med kompetens, resurser och trovärdighet. Näringsminister Jan Vapaavuori (Saml) uppger att det för samhällets helhetsnytta vore önskvärt att Talvivaara kan fortsätta sin gruvverksamhet på ett för miljön skonsamt sätt.

YLE - 08 mar 13 kl. 04:48

Stop Talvivaara demonstrerar i Helsingfors

Rörelsen som kräver att nickelgruvan i Talvivaara läggs ned, eller Stop Talvivaara, demonstrerar på förmiddagen utanför Finlandiahuset i Helsingfors. Anledningen är att Talvivaaras ägare samlas till en extra bolagsstämma för att besluta om en aktieemission, som blir avgörande för gruvbolagets framtid. Demonstranterna kräver en kontrollerad nedläggning av gruvan och att miljön kring gruvan återställs.

HBL - 01 maj 14 kl. 09:24

Talvivaara litar på stigande nickelpris

Det stigande nickelpriset och en process för biolakning som fungerar gör att Talvivaaras vd Pekka Perä ser optimistiskt på bolagets framtid. Om en månad ska tingsrätten i Esbo besluta om fortsättningen för bolagets skuldsanering.Gruvbolaget Talvivaara gjorde i fjol en totalförlust på över 800 miljoner euro och rörelseförlusten var nästan tio gånger så stor som omsättningen.

TA - 31 jul 14 kl. 15:21

Sanslöst kursrally i gruvbolag


Handeln med aktier i krisdrabbade Nordic Mines stoppades under några timmar på torsdagen, efter ett kurslyft på nästan 90 procent. När den återupptogs steg gruvbolagets aktie ännu mer.Under handelsstoppet gick bolaget ut med information om de pågående rekonstruktionerna i Finland och Sverige.

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 15:21

Sanslöst kursrally i gruvbolag


Handeln med aktier i krisdrabbade Nordic Mines stoppades under några timmar på torsdagen, efter ett kurslyft på nästan 90 procent. När den återupptogs steg gruvbolagets aktie ännu mer.Under handelsstoppet gick bolaget ut med information om de pågående rekonstruktionerna i Finland och Sverige.

DalaDemokraten - 31 jul 14 kl. 15:21

Sanslöst kursrally i gruvbolag

Handeln med aktier i krisdrabbade Nordic Mines stoppades under några timmar på torsdagen, efter ett kurslyft på nästan 90 procent. När den återupptogs steg gruvbolagets aktie ännu mer..

ÖstersundsPosten - 31 jul 14 kl. 15:21

Sanslöst kursrally i gruvbolag

Handeln med aktier i krisdrabbade Nordic Mines stoppades under några timmar på torsdagen, efter ett kurslyft på nästan 90 procent. När den återupptogs steg gruvbolagets aktie ännu mer..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stora demonstrationer väntar Beirut

Ilskan växer mot regeringen i Libanon efter de massiva explosionerna i Beirut och en större demonstration är att vänta i staden under….

DI - 1 timme sedan

Utdelningssmäll mot Sveriges största musikpris

Lyckade investeringar har gjort stipendiet som delas ut till minne av utfattige trubaduren Cornelis Vreeswijk till ett av Sveriges största….

DI - 2 timmar sedan

Kursdubbling sedan maj – Buffetts bästa aktie just nu

Innehaven i techjättarna Apple och Amazon har rusat mot nya höjder. Men det är ett helt annat bolag som sticker ut som vinnare i….

DI - 4 timmar sedan

Turistnäringen kollapsade under corona – ”olika nyanser av nattsvart”

Coronapandemin har slagit hårt mot turistnäringen. Stockholms handelskammare har sammanställt siffror från SCB över utländska hotellnätter….

DI - 3 timmar sedan

Underrättelserapport: Ryssland vill se Trump som president – Kina föredrar Biden

Både Ryssland och Kina försöker påverka det amerikanska presidentvalet i november..

DI - 5 timmar sedan

Hongkongledare rasar efter USA:s ”brutala” sanktioner

Kinatrogna toppar i Hongkong fördömer USA:s sanktioner mot flera Hongkongledare. ”Amerikanska politikers ondskefulla avsikter, att stödja….

DI - 5 timmar sedan

Strategen ser köpläge – och uppsida på 35 procent: ”En strukturell vinnare”

Utländska ägare vänder ryggen åt årets sämsta storbolagsaktie på Stockholmsbörsen..

DI - 4 timmar sedan

Danmark skjuter på öppning av samhället: ”Vi har börjat bli slappa”

Smittspridningens utveckling i Danmark är så allvarlig att man måste skjuta på nästa fas av öppningen av samhället, säger statsminister….

DI - 6 timmar sedan

Krisläge för amerikanska bönder

Trots rekordstora utbetalningar av stöd till sektorn under coronakrisen ökar antalet ansökningar om konkursskydd bland amerikanska….

DI - 6 timmar sedan

Trump vill runda förhandlingar med presidentorder

Partierna i USA lyckas inte enas om ett nytt ekonomiskt stödpaket under pandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.