Expressen > Sport

Friday, 14 August, 21:26

Expressen - 30 jul 20 kl. 13:42

City redo att betala en halv miljard för backenFerran Torres är mer eller mindre klar. Nu är Manchester City nära en ännu en tung värvning. Nathan Aké, 25, kommer att skriva på för närmare en halv miljard kronor. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Torres, Manchester City, Aké

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: City, redoatt , betalaen , halv, miljardför , backen
YLE - 20 aug 17 kl. 14:26

Galna ryktet: Manchester City redo att betala fantasisumma för Messi

PSG hostade upp 222 miljoner euro för Neymar. Transfern kommer inte att vara världens dyraste särdeles länge om man tror på ryktet som gör gällande att Manchester City är redo att köpa loss Lionel Messi. Messis kontrakt med Barcelona har en utköpsklausul på 300 miljoner euro.

YA - 20 jul 13 kl. 06:30

Godsägare döms betala halv miljon

Gustav Hagemann von Levachoff får betala nästan en halv miljon till Telia i rättegångskostnader. Godsägaren hade stämt två Telia-bolag på drygt tio miljoner kronor men förlorade i tingsrätten. ?

Eurosport - 15 aug 11 kl. 17:39

Fotboll - Premier League - Guide: Är City redo att knocka storebror?

Kalle Karlsson synar samtliga lag i Premier League inför premiären. Del 19: Manchester City. "Är det här året då City knockar storebror från tronen", frågar sig Kalle..

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 14 kl. 17:00

Förening slipper betala halv miljon

Arkiv: Tomas Nyberg
Östra Torp Smygehuks FF slipper betala hälften av den miljon som klubben skulle bidra med för att få en konstgräsplan. Det beslutade kommunstyrelsen på sitt möte i onsdags.
För att få en konstgräsplan under hösten 2012 lovade Östra Torp Smygehuks FF att stå för en miljon kronor av kostnaderna.

Skånskan - 09 mar 20 kl. 05:00

Krögare måste betala halv milj

svalöv En krögare som har sin verksamhet i Svalövs kommun kommer att upptaxeras.Det gäller totalt en halv miljon kronor och här handlar det om att krögaren och restaurangägaren använt företagets bil bil för privat körning, men han har även blandat ihop den ekonomi som gäller för företaget med sin egen privata.
Det är Skatteverket som upptäckt felaktigheterna och därför går man nu in och gör åtgärder för att få rätt på situationen och siffrorna.

Västerbottens Folkblad - 17 mar 16 kl. 08:25

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder. En ordnad och säker migration till EU är viktigast, betonar statsminister Stefan Löfven. — Vi behöver få stopp på människosmugglingen och gå från en farlig och oordnad migration till en säker och […].

UNT - 17 mar 16 kl. 08:23

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder..

UNT - 17 mar 16 kl. 09:10

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder..

DI - 17 mar 16 kl. 08:57

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder. En ordnad och säker migration till EU är viktigast, betonar statsminister Stefan Löfven..

DI - 07 aug 17 kl. 06:38

Uppgift: Storbritannien redo betala 36 miljarder för brexit

Storbritannien är redo att betala upp till 36 miljarder pund, motsvarande knappt 40 miljarder euro, för den så kallade brexitnotan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.