Mobil > Teknik

Friday, 07 August, 17:44

Mobil - 30 jul 20 kl. 13:30

Google ger dig säker backup av telefonen – både Iphone och AndroidFoton filmer, kalenderuppgifter och kontakter hör till det som säkras oavsett vad som händer din telefon..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Iphone, Android

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Googleger dig , säker, backupav , telefonen, både, Iphone, och Android
Dagensanalys.se - 22 mar 19 kl. 12:43

Google Digitalakademin åker på Sverigeturné

Googles Digitalakademi åker på turné ut i Sverige för att höja den digitala kompetensen i landet. Tillsammans med Almi, Arbetsförmedlingen och 7 kommuner i Sverige ger Google kostnadsfria utbildningar i digital marknadsföring (eg. SEO, SEM, Webbanalys, Sociala Medier, Personligt varumärke online etc), samt Onlinesäkerhet.

Computer Sweden - 28 mar 13 kl. 14:42

Google besöker japansk spökstad


Google har kartlagt den japanska staden Namie-machi i Google Street View. Sedan tsunamin 2011 står staden öde..

Nyteknik - 14 okt 14 kl. 06:30

Google söker 40 ingenjörer

Fler får chansen att jobba på ingenjörernas favoritarbetsplats. Google ska anställa 40 ingenjörer närmaste halvåret. – Vi håller på med utmanande projekt och behöver folk, säger Serge Lachapelle, produktchef på Google Sverige..

DI - 10 jul 14 kl. 10:45

Google vräker pengar över europeiska teknikbolag

Det amerikanska sökmotorföretaget Google planerar att expandera sin riskkapitalverksamhet till Europa genom att öppna en fond på 100 miljoner dollar, 677 miljoner kronor, för investeringar i unga teknikbolag..

IDG - 13 jul 17 kl. 12:18

Google släpper backup-tjänst till Windows och Mac


Efter en månads försening är Googles nya backuptjänst här för att rädda Windows och Mac-användare från framtida hårddiskkrascher..

Dagensanalys.se - 25 aug 16 kl. 11:37

Metataggar som Google förstår

Google har tagit fram en enkel guide till alla webbansvariga så att de kan lära sig hur de kan använda metataggar för optimera deras webbplatser till deras sökmotorer. Metataggar kan användas på många sätt. Här kan du lära dig grunderna hur Google söker efter dina metataggar i systemet, vilka de kan tolka och vilka som ignoreras.

Dagensanalys.se - 06 dec 19 kl. 16:53

Här är e-handlarna som rankas högst av Google i Sverige

Över 200 handlare i 17 länder, varav 20 i Sverige, har testats mot åtta kriterier som Google anser är avgörande för en god kundupplevelse och visar hur enkel kundresan är. Studien rör den övergripande upplevelsen online såväl som i butik. För andra året i rad placerar sig NetOnNet högst upp i toppen i Norden och på en tredjeplats totalt i Europa när Google undersöker kundupplevelsen hos handlare i Europa.

Dagensanalys.se - 24 nov 17 kl. 13:31

Metataggar som Google förstår

Google har tagit fram en enkel guide till alla webbansvariga så att de kan lära sig hur de kan lägga upp sina metataggar på bästa sätt för att optimera deras webbplatser till Googles sökmotorer. Metataggar kan användas på många sätt, det är grunden till att sökmotorer skall kunna hitta dig. Här kan du lära dig grunderna hur Google söker efter dina metataggar i systemet, vilka de kan tolka och vilka som ignoreras..

Sydsvenskan - 16 okt 18 kl. 18:22

Google "måste överväga" en Kina-sökmotor

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd. Google stängde ned sin sökmotorstjänst i Kina år 2010 när landets styr.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 18 kl. 18:22

Google "måste överväga" en Kina-sökmotor

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd. Google stängde ned sin sökmotorstjänst i Kina år 2010 när landets styr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.