Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 12 August, 17:17

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 13:23

TUI stänger 166 resebutikerDen tyska resejätten planerar att stänga butiker i Storbritannien och på Irland..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
TUI, Storbritannien, Irland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TUI, stänger, 166, resebutiker
GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 13:25

TUI stänger 166 resebutiker

Den tyska resejätten TUI planerar att stänga 166 butiker i Storbritannien och på Irland till följd av det minskade resandet i spåren av coronapandemin..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 13:23

TUI stänger 166 resebutiker

Den tyska resejätten planerar att stänga butiker i Storbritannien och på Irland..

DI - 30 jul 20 kl. 13:27

Resejätten stänger 166 butiker

Den tyska resejätten TUI planerar att stänga 166 butiker i Storbritannien och på Irland till följd av det minskade resandet i spåren av….

YLE - 27 feb 17 kl. 15:13

Strejkhoten inom flygtrafiken hänger kvar

Hotet om strejker inom flygtrafiken är fortfarande aktuellt. Både på arbetstagar- och givarsidan säger man att många stora frågor fortfarande är öppna. Medlingen fortsatte på måndagen då riksförlikningsman Minna Helle träffade företrädare för både Luftfartsunionen, servicefacket Pro och arbetsgivarsidan Palta.

YLE - 22 maj 17 kl. 13:02

Digitala kanaler ersätter resebyråer - hur bokar du din semester?

Finländska resenärer bokar allt mer semesterresor på nätet. Resebyrån TUI har satsat kraftigt på nättjänster och satsningen har burit frukt. Över 80 procent av resenärerna bokar sina resor via nättjänster.

PrivataAffärer - 16 maj 19 kl. 11:14

Tufft för resejättarna

Reseoperatören Tui rapporterade på onsdagen en förlust på 301 miljoner euro för det andra kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår, jämfört med 170 miljoner euro i förlust samma period föregående år på onsdagen. Förlusten ska också ställas i relation till en ökning i de totala intäkterna, som steg 1,7 procent till 6,7 miljarder euro. Bolaget har vinstvarnat två gånger under året.

YLE - 03 apr 13 kl. 09:48

Lapintie kräver permanent lösning för Åbovarvet

Åbopolitikern Annika Lapintie som är ordförande för vänsterförbundets riksdagsgrupp är inte överraskad över nyheterna om att STX-koncernen står nära branten till konkurs.Annika Lapintie (arkivbild)Annika Lapintie Yle - Det har ju misstänkts hela tiden. Det har kommit fram under hösten och under början av året när regeringen fattade beslut om hur man ska stöda de beställningar som Åbovarvet har fått.

YLE - 08 jan 14 kl. 04:24

Osäker framtid för viktig industri

Varvsindustrin i Finland är fortfarande mycket viktig. Mer än 20 000 personer än sysselsatta med att planera och bygga fartyg. Ändå har man länge talat om en varvsindustri i kris, där det är ont om nya beställningar och där man inte vet vad den koreanska STX-koncernen egentligen har tänkt göra med varven i Finland.

YLE - 04 apr 17 kl. 04:36

Nästan färdiga Mein Schiff 6 testas under långfärd mot Polen

Strax efter klockan nio på måndagen lämnade kryssningsbåten Mein Schiff 6 Åbovarvet. Flera hundra personer är ombord för att styra, mäta, installera och bespisa. I juni gör Mein Schiff 6 sin jungfruresa från Kiel till Nordkap.

YLE - 10 apr 13 kl. 12:02

TS: STX får frist för sin miljardskuld

Den koreanska STX-koncernens varvsverksamhet får tilläggstid för att betala sina skulder. Det skriver Turun sanomat med hänvisning till den koreanska tidningen Chosun Biz. De viktigaste finansiärerna ger STX Offshore & Shipbuildning tid till sista juni att betala sina skulder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.