DI > Ekonomi

Thursday, 06 August, 12:08

DI - 30 jul 20 kl. 13:04

Astra Zeneca mot strömmen på röd börs – storbanker tyngerStockholmsbörsen fortsatte att handlas i negativt territorium vid lunchtid på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Zeneca

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Astra, Zenecamot , strömmen, röd, börs, storbanker, tynger
Dagens PS - 16 maj 18 kl. 11:51

Astra Zeneca utrymt efter larm

”Det är riktigt allvarligt”, sade brandchef. 1.500 anställda evakuerades till följd av situationen, som uppstod i samband med att bland annat Södertälje blev utan el.

Affärsvärlden - 19 mar 18 kl. 13:50

Minusstart på veckan - Astra Zeneca mot strömmen

Stockholmsbörsen dök direkt på måndagsmorgonen i linje med övriga europabörser. Nedgången var bred, Astra Zeneca gick mot strömmen och steg. Även Fingerprint var upp.

DI - 19 nov 14 kl. 10:44

Börsen: Astra Zeneca ensamt lok

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel strax under nollstrecket. Råvarubolag var sämsta sektor i Europa, vilket kan ha smittat av sig till Stockholmsbörsens råvarurelaterade bolag.Mot strömmen gick Astra Zeneca, som var tydligt på plus..

Nyhetskanalen - 18 jul 12 kl. 17:03

Acetonutsläpp på Astra Zeneca

Aceton och etanol läckte i dag ut på Astra Zenecas område i Södertälje. Polis och räddningstjänst larmades till anläggningen strax efter klockan 16.
-Det som vi nu vet är att det har varit ett relativt stort läckage av aceton och etanol i ett rum.

BT - 28 okt 13 kl. 16:22

Assa mot strömmen på sjunkande börs

Stockholmsbörsen sjunker i eftermiddagshandeln i linje med ledande Europabörser. Vid klockan 16.15 har OMXS-index backat 0,4 procent till 406,9.

BT - 28 okt 13 kl. 17:50

Assa mot strömmen på fallande börs

Stockholmsbörsen inledde veckan med att backa. OMXS-index stängde på minus 0,3 procent. Rapporterande Assa Abloy gick mot strömmen och steg med 3,8 procent.

BT - 18 aug 14 kl. 15:32

Eniro mot strömmen när börsen steg

Stockholmsbörsen inledde veckan med uppgångar, en utveckling som var i linje med handeln på de ledande marknadsplatserna i Europa. Runt klockan 15.15 hade OMXS-index stigit med 0,9 procent till 440,9.

BT - 21 aug 14 kl. 15:16

SKF mot strömmen på stigande börs

Stockholmsbörsen låg alltjämt på plus på torsdagseftermiddagen. Klockan 15.10 hade börsens breda OMXS-index stigit med 0,5 procent till 446,3.

SN - 18 jul 12 kl. 16:34

Acetonutsläpp från Astra Zeneca

Aceton och etanol läckte i eftermiddags ut ur en överfull tank på Astra Zenecas område i Södertälje. Personer på plats stängde genast av strömmen och evakuerade närområdet. Ingen skadades och utsläppet ska nu saneras.

BT - 08 jan 14 kl. 12:50

Stockholmsbörsen upp mot strömmen

Stockholmsbörsen trotsar trenden nedåt på ledande Europabörser och stiger svagt. Vid klockan 12:30 har OMXS-index gått upp 0,2 procent. Vinnare bland storbolagen är Ericsson, som stiger 2,1 procent sedan aktiemäklaren ABG Sundal Collier höjt sin rekommendation på telekomtillverkarens aktie.

DI - 23 sep 14 kl. 10:41

Börsen: Atlas Copco mot strömmen

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel i rött. Press kom från Astra Zeneca, som föll efter nya skatteregler från USA. PMI-siffror från Tyskland sjönk till femtonmånaderslägsta, vilket påverkade sentimentet negativt..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Trump-kampanjen tog in miljardbelopp – går om Biden

Donald Trump fick in 165 miljoner dollar, drygt 1,4 miljarder kronor, till sin kampanj och delade kommittéer med Republikanerna under juli….

DI - 30 minuter sedan

Tidigare styrelsemedlemmar i biltillverkaren åtalas för bedrägeri

Tre tidigare styrelsemedlemmar och en högt anställd i Audi, som ingår i Volkswagen-koncernen, har åtalats av tyska åklagare för bedrägeri,.

DI - 1 timme sedan

Plastbolaget rusar efter största förvärvet hittills – ”varit jämförbart svaga”

Plastkomponenttillverkaren Nolato rusar över 10 procent på börsen efter att ha slagit till med sitt största förvärv hittills..

DI - 1 timme sedan

Kina och Ryssland samarbetar för att minska beroendet av dollarn

Kina och Rysslands samarbete för att minska beroendet av dollarn har nu börjat materialiseras på riktigt i handelstransaktionerna mellan….

DI - 1 timme sedan

Niklas Braathen ny ordförande i Global Gaming

Bettingbolaget Global Gaming har på dagens årsstämma valt Enlabs storägare Niklas Braathen till ny ordförande, enligt det förslag som lades….

DI - 1 timme sedan

Priser på livsmedel tyder på global återhämtning

Prisutvecklingen för hela världens livsmedel steg med 1,2 procent i juli, vilket är den andra månaden i rad där en uppgång har noterats. .

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca tecknar distributionsavtal för coronavaccin i Kina

Läkemedelsjätten Astra Zeneca tecknar distributionsavtal med Shenzhen Kangtai Biological Products för sitt covid-19-vaccin AZD1222 i Kina,.

DI - 1 timme sedan

Öde gator när Melbourne stänger på nytt

På torsdagen inleddes en sex veckor lång nedstängning i Melbourne i Australien. Affärerna har stängts och gatorna står öde när….

DI - 1 timme sedan

Arbetslösheten skenar – det ger boom för nya aktiebolag

Marknaden skakar – ändå väljer många att bli företagare. En orsak till att nyföretagandet ökar är den skenande arbetslösheten som lämnar….

DI - 1 timme sedan

Fler coronafall – Danmark kan rulla tillbaka återöppning: ”Bråttom”

I helgen höjer Danmark gränsen för tillåtna folksamlingar från 100 till 200 personer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.