DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 06 August, 20:55

DalaDemokraten - 30 jul 20 kl. 13:15

Fler falubor och svenska turister bland cafégästerna i årI det gamla slaggstenshuset som idag är café och butik går livet sin gilla gång - men allt är....
Läs mer på DalaDemokraten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, faluboroch svenska , turisterbland , cafégästernai , år
Nya Wermlands Tidningen - 23 nov 16 kl. 16:31

Redo för cafégästerna

I måndags öppnade den nya delen på Vetekransen och därmed kan gästerna för första gången serveras på plats.– Det känns skönt att äntligen vara klara, säger Jonas Rohman, ägare..

Magazin24 - 27 jun 13 kl. 11:58

Mysigt café i lantlig miljö

En dryg mil norr om Kolsva, i närheten av Heds kyrka, ligger Heds Prästgård där Marie Hallman fortsätter att driva café även denna sommar. I en mysig 1700-talsmiljö med välbevarade, gamla hus, tama höns, tuppar och kalkoner och kärvänliga katter som strövar omkring i trädgården, ligger Heds Prästgård. Där på gården driver Marie Hallman Prästgårdens Café för tredje sommaren i rad.

Jmini.se - 08 sep 17 kl. 07:34

Cafébesökare rasar efter fågelinvasion

Det var i samband med ett cafébesök i centrala Jönköping som en kvinna reagerade på att fåglar flög omkring inne i lokalen. Enligt kvinnan åt fåglarna av den salladsbuffé som serverades cafégästerna. När flera andra gäster uppmärksammade persona.....

Trelleborgs Allehanda - 18 sep 14 kl. 08:15

Inga förändringar med sista rösterna

Det blev inga förändringar i mandatfördelningen i kommunalvalet i Trelleborg när de sista rösterna räknades på onsdagen. Det handlar om de sena förtidsrösterna som inte hunnit fram till kommunen på valdagen.
Socialdemokraterna hade behövt få betydligt fler av de sena rösterna för att stjäla ett mandat från Söderslättspartiet.

Magazin24 - 02 jun 12 kl. 16:21

Full fart i caféet ? Två Skator har öppnat

Efter månader av renovering slog Café Två Skator äntligen upp portarna den 18 maj. Magazin24 besökte dem en hektiskt eftermiddag, en dryg vecka efter premiären. Solen gassar och doften från syrénbuskarna hänger i luften ute i trädgården till det gamla huset på Ahllöfsgatan 14.

YLE - 15 maj 14 kl. 09:51

Färre ryska turister i mars

Antalet ryska turister som övernattar i Finland har dalat, uppger Statistikcentralen. I mars var antalet övernattningar bland de ryska turisterna knappt 109 000, vilket är en minskning med 14 procent jämfört med samma tid i fjol. Till exempel i Helsingfors var minskningen ännu större.

BT - 08 jun 13 kl. 14:37

Första bröllopsgästerna har anlänt

De första gästerna har börjat anlända till Slottskyrkan, för att bevittna vigseln mellan prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill. På Slottsbacken har nyfikna väntat sedan i morse för att få en skymt av paret.På Slottsbacken på Yttre borggården samlades hundratals människor redan under förmiddagen, många med kameror, ryggsäckar och picknickfiltar.

HBL - 17 jul 14 kl. 09:21

Autentiskt boende lockar turister

Att kortsiktigt hyra ut sin lägenhet till turister och samtidigt tjäna en hacka börjar bli vanligare i Finland. Airbnb förenklar uthyrningen, men alla hyresvärdar vet inte om att de ska betala skatt och vilka regler som gäller.Amerikanska Airbnb har fler än tusen användare i Finland och nästan 900 lägenheter finns tillgängliga i Helsingfors.

YLE - 09 maj 17 kl. 18:35

Nämnd stoppade planer på fler gågator i Helsingfors – "Kunde leda till trafikstockningar"

Bilister får köra vidare på Södra och Norra Esplanaden som förut - åtminstone för stunden. Stadsplaneringsnämnden röstade ner tjänstemännens förslag om att bland annat bredda gågatorna vid Esplanadparken. Stadsplaneringskontoret i Helsingfors vill bland annat att gågatorna på Södra och Norra Esplanaden breddas ut så att bilisterna har endast ett körfält åt vardera håll.

YLE - 20 jun 12 kl. 05:15

Turismen leder till fler jobb i Jakobstadsregionen

Allt fler får jobb tack vare turismen i Jakobstadsregionen. Ifjol sysselsatte turismen hälften fler än året innan i Jakobstad, Kronoby, Larsmo, Nykarleby och Pedersöre. - Det ser riktigt bra ut, säger turistchef Tiina Pelkonen i Jakobstad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.