Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 13 August, 11:01

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 12:56

SEB: Kronan kan fortsätta uppåt



Kronan har lyft kraftigt sedan raset i mars, när coronakrisen slog till på allvar och marknaden började väga in en global recession. Trenden uppåt för kronan kan mycket väl fortsätta, enligt en färsk valutaanalys från storbanken SEB:s ekonomer. En dolla.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEB, Kronankan , fortsättauppåt
PrivataAffärer - 30 jul 20 kl. 10:22

SEB: Kronan kan gå under 10 kr mot euron

SEB räknar med en fortsatt förstärkning av kronan ned till 10:00 mot euro fram till årsskiftet för att fortsätta ned under den nivån inom loppet av det första halvåret 2021. Mot dollarn bedöms kronan fortsätta ned till nivån 8:35 fram till årsskiftet. Kronan har stärkts från omkring 10:50 mot euro i början av 2020 till dagens cirka 10:30 samtidigt som dollar/krona förts ned under 8:80 från runt 9:40.

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 12:58

SEB: Kronan kan fortsätta uppåt

Kronan har lyft kraftigt sedan raset i mars, när coronakrisen slog till på allvar och marknaden började väga in en global recession. Trenden uppåt för kronan kan mycket väl fortsätta, enligt en färsk valutaanalys från storbanken SEB:s ekonomer..

Cornucopia - 17 apr 19 kl. 10:32

Nordea: SEK ska fortsätta falla mot euron - "allt är Ingves fel"

Nordea prognosticerar att svenska kronan ska fortsätta försvagas mot euron, som ska kosta 10:80 SEK lagom till semestern drar igång på allvar i slutet av juni. Man säger till SvD att "allt är Ingves fel".
Månadschart EURSEK.

PrivataAffärer - 21 jan 20 kl. 12:17

SEB: Lågräntemiljön kan fortsätta ge stöd till börserna

Det framhöll SEB:s chefsekonom Robert Bergqvist och prognoschefen Håkan Frisén under en presskonferens på tisdagsförmiddagen, efter att bankens senaste konjunkturrapport släppts. ”Effekterna med oro för att missa börsuppgång (fear of missing out, FOMO) samt att det inte finns några alternativ (there is no alternatives, TINA) kan tänkas fortsätta ge stöd åt börsutvecklingen”, sade Robert Bergqvist. Under 2019 var trenden bland centralbanker, undantaget Riksbanken som höjde, sänkningar.

SvD - 25 apr 14 kl. 10:34

Seb: prishÖjning pÅ bolÅn kommer fortsÄtta - kontorschef

SEB:s prishöjningar på bolån förväntas fortsätta och svenska banker väntas växa in i en annan prisbild för bolånen över tid än vad som är rådande..

SvD - 25 apr 14 kl. 10:34

SEB: Bolånen kommer att fortsätta att höjas

SEB:s prishöjningar på bolån förväntas fortsätta och svenska banker väntas växa in i en annan prisbild för bolånen över tid än vad som är rådande..

SvD - 25 apr 14 kl. 10:34

SEB: Bolånen kommer att fortsätta att höjas

SEB:s prishöjningar på bolån förväntas fortsätta och svenska banker väntas växa in i en annan prisbild för bolånen över tid än vad som är rådande..

PrivataAffärer - 27 mar 20 kl. 07:55

Javeus: Detta krävs för att uppgångarna ska fortsätta

Massiva stimulanser har fått världens börser att återhämta sig rejält och det snabbt. Men frågan är om det kan fortsätta uppåt. ”Den stora frågan är om rallyt kommer fortsätta och om vi just bevittnat världens kortaste björnmarknad?

DI - 08 aug 18 kl. 07:04

Goda tider för börsens oljebolag – och analytikern tror att det ska fortsätta

Oljebolagen går som välsmorda motorer på Stockholmsbörsen på grund av det höga oljepriset. Flera aktier har ökat med mer än 50 procent i år.   SEB Markets råvaruanalytiker Bjarne Schieldrop tror att de goda tiderna för oljeaktier som investering ska fortsätta.

SvD - 27 jun 13 kl. 16:12

Därför ska kronan fortsätta skvalpa

Fixering ett undergångsrecept..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.