Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 06 August, 21:14

Dagens Media - 30 jul 20 kl. 12:35

Trots corona – uppåt för NTMNTM-koncernen går bättre i år än samma tid i fjol och gör vinst första halvåret: ”Synergier från förvärven och ökat stöd”, förklarar koncernchefen Lina Hedenström..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
NTM, Lina Hedenström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trots coronauppåt för , NTM
Vimmerby Tidning - 31 mar 20 kl. 09:30

Corona tvingar fram förändringar inom NTM

Från och med den här veckan korttidspermitteras personal inom mediekoncernen NTM..

Corren - 31 mar 20 kl. 09:30

Corona tvingar fram förändringar inom NTM

Från och med den här veckan korttidspermitteras personal inom mediekoncernen NTM..

NT - 31 mar 20 kl. 09:30

Corona tvingar fram förändringar inom NTM

Från och med den här veckan korttidspermitteras personal inom mediekoncernen NTM..

YLE - 25 jul 14 kl. 04:00

NTM-centralen håller fast vid kritiserade upphandlingar

Bränder, grundstötningar och raserade bryggor. Upphandlingarna har lett till att gamla fartyg trafikerar i skärgården och listan över missöden kan göras lång. Nya EU-direktiv lättar på kravet att upphandla men vid NTM-centralen står man på sig - upphandlingarna fortsätter.

YLE - 03 mar 14 kl. 05:43

Drumsösällskapet ber nu NTM-centralen skydda vattentornet

Drumsösällskapet kommer inom kort att be Närings- Trafik- och Miljöcentralen att skydda Drumsö vattentorn i enlighet med lagen om skyddande av byggnadsarvet. Vid NTM-centralen tänder man ändå inte på idén att skydda tornet, men den planerade rivningen kan komma att skjutas upp. - Det här ser ut att vara det enda sättet att skydda vattentornet som staden snart vill riva.

YLE - 22 aug 14 kl. 04:25

Korsholm tar strid med NTM-centralen

Ett missnöje med Närings- trafik och miljöcentralen gror vid Korsholms kommun. Enligt kommunen agerar myndigheten inte i enlighet med god förvaltningssed i planeringsärenden. - Vi har sett det förr och nu ser vi det igen då det gäller vår planläggning av Fågelbergets industriområde, säger styrelseordförande Michael Luther.

YLE - 22 nov 14 kl. 17:16

NTM-centralen: "Vi vill förhandla"

Riksdagsledamot Mats Nylund (Sfp) kritiserar NTM-centralens förfarande gällande skyddandet av områden i Korsnäs, Korsholm och Vörå. På NTM-centralen säger man att det är så här man går tillväga när det gäller okonstituerade samfällda områden. I annonserna som publicerades i Vasabladet den 4 november meddelar NTM-centralen i Södra Österbotten att de ordnar hörande om ensidig fredning samt inlösning av områden för naturskyddsändamål i Korsnäs och i Vörå.

YLE - 16 okt 15 kl. 06:01

Markägare i Björköby kritiserar NTM-centralen

NTM-centralen har skapat ett naturskyddsområde på Lappörarna i Björköby, Korsholm. Men utan att höra markägarna. Lappörarna ligger mellan fastlandet och Valsörarna.

YLE - 08 maj 15 kl. 04:36

Företagare: NTM-centralen har fel om städtalko

På torsdag gav NTM-centralen grönt ljus för städtalko längs vägarna. Det fick Dan-Anders Jusslin, företagare och utbildare inom vägsäkerhet, att reagera. Han ogillar NTM-centralens beslut och vill föra frågan till trafikministeriet.

YLE - 05 okt 15 kl. 12:45

NTM-centralen: Fel att riva busstationen

NTM-centralen motsätter sig beslutet att riva den gamla busstationen i Vasa. Det skriver Vasabladet idag. Det är bara några veckor sedan byggnadsinspektör Paula Kemppinen i Vasa tog beslut på att busstationen får rivas, men ärendet har varit känt längre än så.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.