Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 08 August, 22:53

Cornucopia - 30 jul 20 kl. 12:39

Regeringen: Återbetalningsansvar i fem år för förstaägaren av en elbil vid export eller avställningRegeringen har lagt ett förlsag som innebär att förstagångsköparen av en elbil ska tvingas betala tillbaka miljöbilsbonusen om 60 000:- kronor om bilen inom fem år ställs av eller exporteras av en senare ägare. Detta för att hindra export av subventionerade bilar till Norge.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Norge, Björkö, Sverige, EU, OCh, Miljöpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, Återbetalningsansvari , fem, årför , förstaägarenav en , elbil vid export eller avställning
Regeringen - 01 jun 16 kl. 10:00

Regeringen lanserar fem offensiva samverkansprogram

I dag, onsdag den 1 juni, lanserade statsminister Stefan Löfven regeringens gemensamma kraftsamling för bemöta viktiga samhällsutmaningar som Sverige står inför. Tillsammans med vice statsminister Isabella Lövin och närings- och innovationsminister Mikael Damberg samt statsråden Sven-Erik Bucht, Karolina Skog, Helene Hellmark Knutsson, Gabriel Wikström och Anna Johansson, presenterade statsministern fem strategiska samverkansprogram..

DN - 01 jun 16 kl. 12:31

Regeringen presenterar fem samverkansprogram


En tredjedel av regeringen var på plats när fem så kallade strategiska samverkansprogram för att stärka svensk konkurrenskraft presenterades i Stockholm på onsdagen. Näringsminister Mikael Damberg (S) anser att den rödgröna regeringen tar betydelsen av samverkan på större allvar än den borgerliga. Men ett av de berörda storföretagen märker ingen större skillnad..

Aftonbladet - 20 jan 20 kl. 11:12

Regeringen lovar fem miljarder till välfärden

▸ Fem nya miljarder till kommunsektorn. Regeringen och samarbetspartierna Liberalerna och Centern har enats om nya pengar….

Regeringen - 29 jun 17 kl. 12:53

Regeringen antar ny utvecklingsstrategi för Irak

I dag antar regeringen en femårig utvecklingsstrategi för Irak och ökar därmed sitt engagemang för landet. Strategin ska bidra till att bygga fred och stärka jämställdheten i den svåra och avgörande situation som landet befinner sig i..

DN - 30 aug 11 kl. 14:51

Regeringen satsar fem miljarder på infrastruktur

Regeringen föreslår i budgeten en infrastruktursatsning på 5 miljarder kronor för åren 2012 och 2013..

UNT - 20 jan 20 kl. 11:12

Regeringen lovar fem miljarder till välfärden

Fem nya miljarder till kommunsektorn..

Regeringen - 28 feb 14 kl. 08:19

Regeringen stärker biologisk mångfald och ekosystemtjänster genom fem nya etappmål

Regeringen har beslutat om nya etappmål inom miljömålssystemet för att stärka den biologiska mångfalden och livsviktiga ekosystemtjänster till 2020. Etappmålen omfattar följande fem områden: helhetssyn på markanvändningen, skydd av land- sötvatten-och marina områden, miljöhänsyn i skogsbruket, ett variationsrikt skogsbruk och dialogprocess i ett nationellt skogsprogram.

Pressmeddelande: Regeringen stärker biologisk mångfald och ekosystemtjänster genom fem nya etappmål
Etappmål om biologisk mångfald

Miljödepartementet, 28 febr

Regeringen - 28 mar 18 kl. 15:26

Regeringen avser skrota över fem miljoner ton utsläppsutrymme

Regeringen avser att skrota drygt fem miljoner ton utsläppsutrymme som en klimatåtgärd. Ärendet kommer upp på regeringssammanträdet i morgon. Fem miljoner ton motsvarar hälften av Sveriges årliga utsläpp från biltrafiken.

Regeringen - 28 nov 11 kl. 10:31

Regeringens fem initiativ för att förenkla och förtydliga plan- och byggprocessen

Torsdagen den 24 november fattade regeringen fem beslut i ett paket av åtaganden som rör plangenomförandet. Syftet är att planprocessen ska bli enklare, tydligare och mer överskådlig samt mer enhetlig mellan kommunerna. Regeringens fem initiativ för att förenkla och förtydliga plan- och byggprocessen Socialdepartementet, 28 november 2011.

BT - 23 nov 12 kl. 11:31

Regeringen offrar trafiksäkerheten

Regeringen ökar trafikdödligheten för att påskynda omställningen till miljöbilar. Riksdagen bör avvisa försöken att ställa trafiksäkerhet mot miljö, anser Gröna bilister. Ingen ska dö eller allvarligt skadas i trafiken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.