Sydsvenskan > Opinion

Friday, 14 August, 02:41

Sydsvenskan - 30 jul 20 kl. 12:14

Kända affärsmän åtalade för insiderbrottNäringslivsprofilerna Percy Nilsson och Dan Olofsson har åtalats för grova insiderbrott i samband med en budstrid 2018 om fastighetsbolaget Victoria Park, rapporterar Dagens Industri. Olofsson har enligt åtalet informerat Nilsson om ett kommande bud på.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Percy Nilsson, Dan Olofsson, Victoria Park, Dagens Industri, Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kända, affärsmän, åtaladeför , insiderbrott
Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 12:14

Kända affärsmän åtalade för insiderbrott

Näringslivsprofilerna Percy Nilsson och Dan Olofsson har åtalats för grova insiderbrott..

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 13:34

Kända affärsmän åtalade för insiderbrott

Näringslivsprofilerna Percy Nilsson och Dan Olofsson har åtalats för grova insiderbrott i samband med en budstrid 2018 om fastighetsbolaget Victoria Park, rapporterar.

YLE - 29 apr 16 kl. 18:15

Finska advokater och affärsmän mellanhänder i skatteparadisekonomin

I Panamadokumenten finns drygt ett dussin finska advokater eller affärsmän som har grundat och förvaltat ett otal skatteparadisbolag via Mossack Fonseca. Det här har pågått sedan 1990-talet och fortsatt fram till idag. Advokaterna spelar en central roll i skatteparadisekonomin.

Nyan - 28 dec 16 kl. 13:26

Sirén dömd för insiderbrott

Affärsmannen Sverker Sirén döms för grovt insiderbrott för andra gången i samma mål.

I dag kom Helsingfors hovrätts nya dom.
Insiderbrottet härrör ända från 2005 när Sverker Sirén tillsammans med en kompanjon förvärvade köpoptioner i Pohjola strax innan Andelsbankernas Centralbank (OKO) köpte aktiemajoriteten i försäkringsbolaget.

HBL - 24 sep 13 kl. 20:22

Putin och Niinistö talade varmt om energisamarbete

Presidenterna Sauli Niinistö och Vladimir Putin betonade Finlands och Rysslands energisamarbete då de möttes på tisdagen. Presidenterna träffades i staden Njagan i Sibirien där de invigde Fortums kraftverk. Bolagets största investeringsprogram genom tiderna fick presidenterna att tala varmt om samarbetsmöjligheterna länderna emellan.

YLE - 10 dec 12 kl. 10:03

Rättegång om Instrumentariums mutaffärer inleds

En förberedande rättegång inleds i dag mot det finländska företaget Instrumentarium. Bakgrunden är en jätteaffär i Costa Rica. Instrumentarium hade år 2003 sålt sjukhusapparatur till Costa Rica för 40 miljoner euro med hjälp av räntestöd från Utrikesministeriet.

Sydsvenskan - 27 jun 12 kl. 00:10

Rikare i framtiden

Igår uttalade sig Tapio Salonen, professor i socialt arbete vid Malmö högskola, än en gång om barnfattigdom i Sverige. Ekot hade låtit SCB ta fram nya siffror över barnfattigdomen runt om i landet genom att använda det fattigdomsmått som säger att en familj riskerar fattigdom om den har en inkomst som är lägre än 60 procent av medianinkomsten i Sverige.
I Malmö riskerar fyra av tio barn att leva i fattigdom, visar Ekots undersökning.

YLE - 13 sep 17 kl. 20:11

Olkinuora och Almqvist: Man måste kunna tala om vanvård

I Raseborg pågår debatten om varför anhöriga inte informerades om misstankar om misshandel på ett äldreboende förrän efter att polisutredningen var klar. - Om det handlar om missförhållanden bör ju anhöriga få veta det genast, säger pensionerade läkaren och politikern Fredrik Almqvist. Han anser att de misstankar om vanvård som har undersökts på ett äldreboende i Raseborg inte har något med tystnadsplikt att göra.

Sydsvenskan - 31 maj 13 kl. 11:49

Stort intresse för Polenaffärer

Fokus Polen var temat då Handelskammaren hade seminarium på temat affärsmöjligheter. Huvudtalaren var Peter Frey, Connectionpoint for Trade Polen, som talade om möjligheterna för svenska företag på den polska marknaden och berättade om konkreta fall, gav praktiska tips och talade om var fallgroparna kan finnas. Rödl & Partner Nordic AB, med kontor i länderna runt Östersjön, avslutade träffen genom att tala om sin verksamhet.

SVT Debatt - 06 jan 14 kl. 14:00

Svik inte de bosnier som kräver upprättelse

FOLKMORD 1992 rensades människor bort i Bosnien när en etniskt ren stat skulle skapas. I oktober i år hittades massgraven som många av dem hamnat i. I december demonstrerade invånare i Prijedor för andra året i rad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.