SR > Nyheter

Monday, 10 August, 09:57

SR - 30 jul 20 kl. 12:08

E22 Mönsterås avstängt i södergående riktning



Norr om Mönsterås, på torprakan, stängdes vägen av vid kl.11:40. Väntas öppna igen vid kl. 12:30. Detta är på grund av en skadad gasoltub i en bil.
Läs mer på SR
Läs mer om:
Mönsterås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E22, Mönsterås, avstängti , södergående, riktning

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

E14 Östersund avstängd

Vid kl 07:50 larmades räddningstjänst till en olycka med flera fordon på E14 Östersund. När räddningstjänst kom fram till platsen kl 07:57 stängdes vägen av i båda riktningar. Vid kl 08:30 kunde vägen öppnas igen, men med en del köer kvar i området efter den tidigare avstängningen..

SR - 2 timmar sedan

Chockgranater mot demonstranter i Minsk

Efter presidentvalet i Belarus igår bröt oroligheter ut i huvudstaden Minsk och i andra städer runt om i landet. Det finns rapporter om skadade människor..

SR - 4 timmar sedan

Blodsugande urtidsfisk på väg bort

Den har funnits i 400 miljoner år. Men snart kan urtidsfisken havsnejonögat vara helt borta från svenska vatten, det visar siffror från årets inventering..

SR - 4 timmar sedan

Guldet lämnar Hongkong

Rika privatinvesterare flyttar ut sitt guld från Hongkong – bakgrunden är en rädsla för vad den nya säkerhetslagen kan innebära..

SR - 4 timmar sedan

SEB anklagas för åldersdiskriminering

Bankernas säkerhetssystem är bland annat till för att stoppa bedrägerier och penningtvätt. Men frågan är om säkerheten diskriminerar äldre..

SR - 3 timmar sedan

Fler ministeravhopp väntas i dag i Libanon

Mindre än en vecka efter den massiva explosionen i Beirut hamnen, står Libanon inför en politisk turbulens. Efter informationsministerns avhopp igår, står flera ministrar på tur i dag. Dessutom har flera parlamentsledamöter lämnat sina politiska uppdrag.

SR - 5 timmar sedan

Stora skillnader mellan kommunernas beredskapslager

Skillnaden mellan kommunernas beredskapslager av skyddsutrustning, som munskydd och visir, är stor, det visar en kartläggning som Ekot gjort. Medan vissa kommuner har lager som beräknas räcka i tio månader har andra tagit höjd för två veckor..

SR - 6 timmar sedan

Dragkamp om prestigefylld industri med klimatfokus

Inom kort inleds försöken i den pilotanläggning som byggts i Luleå för tester av en process för järnframställning utan koldioxidutsläpp inom ramen för det internationellt uppmärksammade Hybritprojektet som drivs av stålkoncernen SSAB, Vattenfall och gruvföretaget LKAB..

SR - 6 timmar sedan

Mediemogul gripen i Hongkong

Mediemogulen och demokratiaktivisten Jimmy Lai har gripits i Hongkong enligt den nya säkerhetslagen, uppger en poliskälla och en av Laus medhjälpare..

SR - 11 timmar sedan

Belaruiser i Sverige hindrades från att rösta

Några hundratals belarusier samlades utanför Belarus ambassad i Stockholm under dagen för att rösta i dag, men många säger att de hindrades från att gå in i vallokalen..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.