Expressen > Sport

Friday, 07 August, 23:13

Expressen - 30 jul 20 kl. 12:04

”Ett bra spikförslag trots det tuffa spåret”Sommartravets final avgöra på Rättvik och det har skrällt i det här loppet tidigare. I veckans avsnitt av systemet bjuds det som vanligt på mycket information. Dessutom avslöjar Julia Björklund vad alla hennes färgmarkerade hästar betyder.  
ANNONS: Här kan du köpa en andel i systemförslaget
SYSTEMFÖRSLAGET.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rättvik, Julia Björklund, Annons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett bra, spikförslagtrots det , tuffa, spåret
Skånskan - 22 jan 20 kl. 10:36

Marc Elias har ett vasst spikförslag

TRAV På onsdagskvällen kan en ensam vinnare plocka hem 16 miljoner på V86. Stekhete Marc Elias kör en tänkbar spik hemma på Jägersro.Så sent som i lördags slog Marc Elias till med en snygg dubbelseger på V75 i Kalmar och borgade på så sätt för en miljonutdelning.

Expressen - 15 jun 20 kl. 08:50

Han är klassen i gänget – vinner trots tuffa spåret

Expressens V64-tips innehåller allt som behövs för att sätta sig in i omgången.Du får:√ Bästa spikförslagen√ Hetaste skrällbuden√ Varningsflaggorna√ Kusk- och tränarsnacket√ Kommentarer om alla lopp... och mer!

BT - 13 jun 12 kl. 07:01

Björklund (FP): "Bra förslag"

Utbildningsminister Jan Björklund (FP) tycker att förslaget om att förlänga skolplikten en bit in i sommaren är bra. ? Vi jobbar med ett liknande förslag på utbildningsdepartementet.

Expressen - 03 dec 19 kl. 09:54

Ett måste trots spåret – har blivit bortglömd

Det var för svårt för spelarna förra veckan. Igen! Jackpot då och eftersom ingen hade åttan vankas det en Superjackpot den här gången.

Nerikes Allehanda - 20 jan 16 kl. 05:15

Medborgarförslag: Krångla inte till det i onödan

Laxå kommun ansöker om att få bli finskt förvaltningsområde, det vill säga medborgarna får rätt till kommunal service på finska. I Rydbergsdal i Kopparberg ska det under året monteras utomhusbelysning. I Nora invigs en gångfartsväg i sommar.

Skånskan - 10 nov 18 kl. 05:00

Vattenkranar året runt bra för miljön

MALMÖ De tillfälliga vattenkranarna under Malmöfestivalen och andra arrangemang är populära och dessutom miljövänliga. VA syd håller på att titta närmare på möjligheten att erbjuda gratis kranvatten på stan året runt.VA syd har under de senaste åren satt upp tillfälliga vattenkranar under Malmöfestivalen.

YA - 13 jun 19 kl. 12:45

Förslag om FN-flagga gillades

En FN-flagga är bra att ha. Det föreslogs i ett medborgarförslag förra året och nu håller kommunstyrelsen med. .

BT - 05 maj 19 kl. 13:12

TV: I sviterna efter foderkrisen – läget är bra men bönderna dras med högre kostnader

Efter det tuffa fjolåret ser grisbonden Jimmy Johnsson i Öxnevalla nu positivt på skördeläget. Både höst och vårgrödor har tagit fart. – Det känns stabilt men det är livsfarligt att dra några slutsatser så här tidigt, säger han..

Skånskan - 27 jul 16 kl. 14:00

Tuffa besparingar väntas inom skolan

Skurup Slimmingeby skola hotas av nedläggning, liksom Alléskolan och ob-dagiset Nattviolen.
Tre av flera alternativ som kan bli verklighet om inte mer pengar skjuts till skolan.Det är knappt 15 miljoner kronor som fattas i skolbudgeten för nästa år.

YLE - 24 aug 17 kl. 11:47

Tuffa utmaningar väntar för ryttaren Eirin Losvik

Tuffa utmaningar väntar för ryttaren Eirin Losvik
Steg för steg, klass för klass och år för år har hon klättrat. Ryttaren Eirin Losvik börjar sakta men säkert närma sig toppen inom den stenhårda grenen fälttävlan. Jag känner fortfarande att jag är på väg uppåt, säger 19-åringen till Yle Sporten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.