Expressen > Nyheter

Friday, 07 August, 05:18

Expressen - 30 jul 20 kl. 11:56

JUST NU: Percy Nilsson och Dan Olofsson åtalasPercy Nilsson och Dan Olofsson åtalas för grova insiderbrott i samband med budstriden i fastighetsbolaget Victoria Park 2018.Det avslöjar Dagens industri.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Nilsson, Dan Olofsson, Victoria Park, Dagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Percy, Nilssonoch , Dan, Olofssonåtalas
Dagens PS - 05 dec 19 kl. 16:12

Uppgifter: Percy Nilsson i förhör för insiderbrott

Byggentreprenören Percy Nilsson har under veckan varit anhållen för grovt insiderbrott, enligt vad Dagens Industri erfar. Kvällsposten var först ut med uppgifterna på onsdagskvällen men kunde då inte ange orsaken. Till Di dementerar Percy Nilsson, som äger fastighetsbolaget Parkfast, uppgifterna och säger i stället att han kallats till polisen i egenskap av vittne.

Skånskan - 06 dec 19 kl. 20:49

Percy Nilsson i förhör om grovt insiderbrott

Malmö Byggentreprenören Percy Nilsson kallades i veckan till polisförhör. Enligt Dagens Industri misstänks Malmöprofilen för grovt insiderbrott.
Brottet ska vara kopplat till en miljardförsäljning av fastighetsbolaget Victoria Park.

Skånskan - 31 dec 15 kl. 10:00

Percy Nilsson satsar i Blommeröd

Höör Kommunstyrelsen i Höör har sagt ja till att det får byggas 19 hus i Blommeröd nära Ringsjön. Ett beslut som kan innebära ett genombrott i projektet. Nu kan Skånska Dagbladet avslöja att Percy Nilsson är en av intressenterna.

Trelleborgs Allehanda - 11 nov 13 kl. 10:13

Percy Nilsson åtalas för skadegörelse

Händelsen då Percy Nilsson gjorde hål i däcket på en glassbil med hjälp av en borrmaskin har lett till åtal. Enligt åtalet ska Percy Nilsson ha gjort sig skyldig till skadegörelse vilket han även erkänt i ett polisförhör.
Ägaren av glassbilen kräver nu ersättning med sammanlagt närmare 9 000 kronor varav knappt hälften för byte av däck och 4 000 kronor för utebliven försäljning.

Sydsvenskan - 22 apr 16 kl. 16:33

Percy Nilsson öppnar inte arenan för Crowns

Malmö arenas ägare Percy Nilsson släpper inte in den svenska KHL-satsningen Crowns i sin arena.Männen bakom satsningen kontaktade Percy Nilsson i ett ganska tidigt läge och berättade om sina planer och förhörde sig om möjligheterna att spela i Sveriges modernaste ishockeyarena.– Jag har sagt till de här herrarna att de måste göra upp med Svenska ishockeyförbundet innan om de kan driva någon verksamhet hos mig, säger Percy Nilsson och syftar på en sanktion från förbundet.

Realtid - 30 jul 20 kl. 12:17

Percy Nilsson och Dan Olofsson åtalas för insiderbrott

Percy Nilsson och Dan Olofsson åtalas för insiderbrott i samband med budstriden i fastighetsbolaget Victoria Park våren 2018. Det rapporterar Dagens Industri..

Trelleborgs Allehanda - 14 jan 14 kl. 10:53

Percy Nilsson: Attack var nödvärn

Foto: Drago Prvulovic/TT
Skånske byggherren Percy Nilsson hävdade nödvärn när hans borrmaskinsattack mot en glassbil i dag kom upp i Malmö tingsrätt. Han var utsatt för ofredande i form av glassbilens reklamslinga, anser han.
När glassbilen kom tutande på gatan surnade Percy Nilsson till.

BT - 14 jan 14 kl. 17:47

Percy Nilsson: Attacken var nödvärn

Sönderborrningen av glassbilens däck var nödvärn, hävdar byggherren Percy Nilsson. – Glassbilen fortsatte med sitt tutande. Det rann över den dagen, säger den åtalade skåningen efter rättegången.

BT - 24 jan 14 kl. 11:32

Percy Nilsson döms till böter

Byggherren Percy Nilsson, som ilsknade till på glassbilens truddeluttande och borrade hål på däcken, får villkorlig dom och 100 000 kronor i böter. Percy Nilsson fälls för skadegörelse av Malmö tingsrätt. Utöver böterna ska han betala skadestånd för förlust av utebliven glassförsäljning till Hemglass.

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 09:45

Percy Nilsson: Attack var nödvärn

Skånske byggherren Percy Nilsson hävdade nödvärn när hans borrmaskinsattack mot en glassbil i dag kom upp i Malmö tingsrätt.
När glassbilen kom tutande på gatan surnade Percy Nilsson till. Med en borrmaskin i handen tog han sig ut på gatan och punkterade ett däck på bilen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.