DI > Ekonomi

Saturday, 15 August, 01:46

DI - 30 jul 20 kl. 11:55

J&J: Vaccinkandidat visade robust skydd mot covid-19Det amerikanska läkemedelsbolaget Johnson & Johnsons vaccinkandidat mot covid-19 visade ett robust skydd i preklinisk studie. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Johnson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: J&J, Vaccinkandidat, visade, robust, skyddmot , covid-19
Ekonomistas - 05 maj 14 kl. 08:55

Hur robust är beräkningen av den högre arbetslösheten?

Under perioden 1997-2011 blev den genomsnittliga KPI-inflationen i Sverige 1,4 procent, dvs. 0,6 procentenheter lägre än Riksbankens inflationsmål på 2 procent. (Fram till och med mars 2014 är genomsnittet ännu lägre, nämligen 1,3 procent.

Alliansfritt Sverige - 13 jan 13 kl. 11:51

Ostlänken: Robust olönsam när Borg bygger den

SNABBTÅG. Följetongen med bygget av Ostlänken för snabbare tåg fortsätter vara en jobbig fråga för regeringen. Ostlänken riskerar att bli olönsam om man inte bygger högstastighetståg, rapporterar Svenska Dagbladet och hänvisar till en mycket kritisk rapport från Riksrevisionen [pdf].

DI - 05 aug 20 kl. 11:06

Läkemedelsbolag startar fas 1-studie för vaccinkandidat i Kina

Biontech startar igång en fas 1-studie i Kina med sin vaccinkandidat BNT162b1 tillsammans med Fosun Pharmaceutical..

VA - 16 feb 11 kl. 11:15

"Ingen robust återhämtning i ekonomin"

16 februari Världsekonomin fortsätter sin återhämtning, men den är allt annat än robust. USA och Europa brottas med svag tillväxt och skuldsanering i såväl offentlig som privat sektor och det är särskilt viktigt att inte äventyra återhämtningen och den finansiella stabiliteten genom att höja styrräntorna för tidigt i Europa och USA. Det skriver Swedbanks chefekonom Cecilia Hermansson i bankens månadsbrev om den globala ekonomin.

Nya Wermlands Tidningen - 02 mar 13 kl. 07:30

Robust köper tillbaka fastighet

Kommunen har sålt den industrifastighet i Nykroppa där Robust ståldörrar har sin verksamhet. Det innebär att Robust nu helt tagit över den fastighet där kommunen funnits med i bilden sedan 2003..

Skånskan - 06 feb 16 kl. 14:00

Robust och välskött

Krönika Jag var ung under krisåren i början på 1990-talet. Räntans utveckling på obligationsmarknaden rapporterades dagligen i vanliga nyhetskanaler. Över en natt blev allmänheten mycket medveten om att Sverige bara var ett litet nötskal som guppade runt i världsekonomins vågor.

Regeringen - 28 sep 16 kl. 16:05

En robust personalförsörjning av det militära försvaret

2015 års personalförsörjningsutredning har i betänkandet En robust personalförsörjning av det militära försvaret (SOU 2016:63) granskat och redovisat det aktuella läget i Försvarsmaktens personalförsörjning och föreslår åtgärder för att skapa en robust och långsiktigt hållbar försörjning med militär personal..

EU-Parlamentet - 09 feb 17 kl. 18:06

Artikel - Certifiering av nya bilar: “Nyckeln är att göra systemet så robust som möjligt”

Allmän information : Volkswagen-skandalen med manipulering av utsläppstester visade att det nuvarande godkännande-systemet inom EU för bilar har sina svagheter. På torsdag godkände ledamöter tillägg som syftade till att tackla dessa svagheter, inklusive förslaget att göra kontroller på bilarna som redan finns på marknaden uppfyller EU:s krav på säkerhet och miljö. Föredragande Daniel Dalton (ECR, Storbritannien) gav oss sin syn.

Nya Wermlands Tidningen - 05 feb 11 kl. 07:30

Robust får finsk order

Robust Komponenter i Säffle har undertecknat ett samarbetsavtal med finska industriföretaget Fastems OY..

E24 - 06 maj 11 kl. 13:40

Analytiker: Robust resultat från Holmen

En glädjande, om än inte helt oväntad, vinst i Holmen Paper i kombination med ett riktigt bra resultat för Iggesund Paperboard innebär att Holmens resultat blir "robust", säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Di:s expert varnar för börsoptimismen: ”Tar ut för mycket i förskott”

Flera bolag som seglat igenom coronakrisen som vinnare har rapporterat i veckan..

DI - 4 timmar sedan

USA-börserna på väg att avsluta veckan på minus

Samtliga ledande index på Wall Street ser ut att stänga på rött på fredagen. Det tyska läkemedelsbolaget Curevac rusar dock över 200….

DI - 4 timmar sedan

Enighet nyckelfråga för Demokraterna

”Enighet” väntas bli ett nyckelord under Demokraternas helvirtuella konvent i ett försök att undvika skräckscenariot från valet 2016. .

DI - 4 timmar sedan

Donald Trump om Putins vaccin: ”Hoppas det funkar”

Under veckan blev Ryssland första land i världen att godkänna världens första vaccin mot coronaviruset..

DI - 4 timmar sedan

Medvind för Demokraterna inför val-kickoff

Demokraterna har medvind i opinionen inför konventet nästa vecka, inte minst efter Joe Bidens hyllade val av vicepresidentkandidat. .

DI - 5 timmar sedan

Ann Linde: EU förbereder sanktioner mot Belarus

EU:s utrikesministrar har enats om att förbereda riktade sanktioner mot individer inblandade i den senaste tidens utveckling i Belarus. ”Vi….

DI - 5 timmar sedan

Ökänd bedragare släppt från amerikanskt fängelse

Peter Madoff, bror till den ökände Ponzi-svindlaren Bernie Madoff, har släppts från sitt tioåriga fängelsestraff, skriver CNBC. 2012 dömdes….

DI - 5 timmar sedan

Källor: Toppmötet mellan USA och Kina skjuts upp

Lördagens samtal mellan USA och Kina, där handelsavtalet skulle ha utvärderats, skjuts på framtiden..

DI - 5 timmar sedan

Dold arbetslöshet en dyr krislösning

Hösten närmar sig och coronakrisen är kvar. En fråga som blir all hetare är hur de europeiska länderna ska göra med sina permitteringsstöd..

DI - 6 timmar sedan

Färre aktiva oljeriggar i USA

Antalet aktiva olje- och gasriggar i USA minskade med 3 stycken till 244 stycken under veckan som sträckte sig till den 14 augusti..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.