Nyteknik > Teknik

Friday, 07 August, 22:33

Nyteknik - 30 jul 20 kl. 11:33

Nasasond med dansk kamera till Mars



Danmark bidrar med kameran när USA:s rymdmyndighet Nasa i eftermiddag svensk tid står näst på tur att få i väg en sond till Mars..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Mars, USA, Nasa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nasasondmed , dansk, kameratill , Mars
DN - 30 jul 20 kl. 11:28

Nasasond med dansk kamera till Mars

Danmark bidrar med kameran när USA:s rymdmyndighet Nasa i eftermiddag svensk tid står näst på tur att få i väg en sond till Mars..

GöteborgsPosten - 30 jul 20 kl. 17:41

Nasasond med dansk kamera på väg mot Mars

Danmark bidrar med kameran när USA:s rymdmyndighet Nasas nya sond nu har inlett resan till Mars..

Sydsvenskan - 27 mar 15 kl. 04:00

Dogma 95 satte dansk film på världskartan

"De senaste tio åren har filmen varit skräp. Så jag har frågat mig vad vi kan vi göra åt det, och jag har gjort små lappar ... det kallas Dogma 95".

YLE - 10 aug 15 kl. 14:00

Sköldpaddan poserar för Marjos kamera

När Marjo Aho från Solf i Korsholm flyttade till den karibiska ön Saint Croix hade hon ingen tanke på att hon skulle vara kvar där sjutton år senare. Men när hon upptäckte att hon kunde ta med sin kamera och dyka ner till undervattenslivet blev hon fast. Att bo på en tropisk ö i Karibien låter som en dröm men Marjo Aho säger att det blir måndag morgon där också.

BT - 07 okt 13 kl. 08:46

Säs får tillstånd att kameraövervaka

Länsstyrelsen ändrar ett tidigare beslut och ger Säs rätt att kameraövervaka två väntrum. De två rummen är låsta och tänkta att skydda besökare mot våldsamma patienter. Sjukhuset har redan installerat larm, byggt om rummen för att göra dem säkrare och satt in väktare, men upplever att det inte räcker för att trygga säkerheten där inne.

UNT - 29 feb 16 kl. 17:15

Dansk imam avslöjad av dold kamera

Med dold kamera visar danska TV2 hur en imam vid Grimhojmoskén i Århus predikar att otrogna muslimska kvinnor ska stenas till döds eller piskas enligt sharialagen..

GöteborgsPosten - 29 feb 16 kl. 12:51

Dansk imam avslöjad av dold kamera

Med dold kamera visar danska TV2 hur en imam vid Grimhøjmoskén i Århus predikar att otrogna muslimska kvinnor ska stenas till döds eller piskas enligt sharialagen.Nu reagerar danska integrationsministern mot uttalandena..

Dagens PS - 03 dec 19 kl. 16:27

Ikea tar svensk design till Mars

Svenskdesignade möbler – det är vad som troligen väntar de första människorna på Mars.  En kamera från Hasselblads var med vid den första månlandningen. Nu kan besökarna till Mars få en annan svensk upplevelse.

Kristianstadsbladet - 18 apr 14 kl. 14:42

Dansk bland årets korsfästa


Åtta kristna filippinier och en man som beskrevs som dansk filmare lät sig på långfredagen spikas upp på kors norr om Filippinernas huvudstad Manila. Den blodiga traditionen att iscensätta Jesu korsfästelse inför tusentals åskådare fortlever - trots motstånd inom katolska kyrkan - på landsbygden runt staden San Fernando.Dansken Lasse Spang Olsen uthärdade, inför egen medhavd kamera, att få spikar slagna genom händer och fötter.

BT - 18 apr 14 kl. 14:42

Dansk bland årets korsfästa

Åtta kristna filippinier och en man som beskrevs som dansk filmare lät sig på långfredagen spikas upp på kors norr om Filippinernas huvudstad Manila. Den blodiga traditionen att iscensätta Jesu korsfästelse inför tusentals åskådare fortlever - trots motstånd inom katolska kyrkan - på landsbygden runt staden San Fernando. Dansken Lasse Spang Olsen uthärdade, inför egen medhavd kamera, att få spikar slagna genom händer och fötter.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.