Expressen > Nyheter

Wednesday, 05 August, 10:03

Expressen - 30 jul 20 kl. 11:21

Åklagaren vill se 14 års fängelse för ”Lilla hjärtats” mammaI dag avslutas rättegången mot ”Lilla Hjärtats” mamma.  Den treåriga flickan hittades död i början av året, och hennes mamma åtalades för mord.
Åklagaren vill att mamman döms för mord till 14-års fängelse, rapporterar nt.se..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lilla, Lilla Hjärtats

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagarenvill se 14 , års, fängelseför , Lilla, hjärtats, mamma
HBL - 07 apr 14 kl. 19:41

Åklagaren yrkar fängelse för mordförsök på tonårsflicka

Åklagaren yrkar minst fyra års fängelse för tre personer som misstänks ha misshandlat en tonårsflicka svårt i Riihimäki i december. Fallet behandlades i Hyvinge tingsrätt på måndagen. Enligt åklagaren var våldet så allvarligt att det måste klassas som dråpförsök.

Magazin24 - 30 okt 15 kl. 10:24

Åklagaren: ”Livstids fängelse” för Ukbagabir

Rättegången om morden på IKEA är inne på den andra och sista dagen.
Åklagaren Eva Morén har under förmiddagen gjort sin slutplädering.I slutpläderingen yrkade åklagaren Eva Morén att Abraham Ukbagabir ska dömas tillNär det gällde uppsåtsfrågan så fortsatte Eva Morén att poängtera att den 55-åriga kvinnan dödades med ett 20 centimeter djupt hugg och att den 27-årige sonen fick ta emot flera knivhugg, och att det fanns ett uppsåt att döda.

GT - 03 nov 15 kl. 15:58

Åklagaren: Livstids fängelse för Loran, 24

Åklagaren Robert Beckard yrkar på lagens strängaste straff för mordmisstänkte Loran Guy Mogi, 24: Livstids fängelse och utvisning ur landet. – Våldet som kvinnan utsatts för är rått och brutalt. Hon har inte kunnat försvara sig, säger åklagaren..

Nya Wermlands Tidningen - 22 nov 12 kl. 11:34

Åklagaren yrkade fängelse och näringsförbud

1,5 respektive 1 års fängelse för grova skatte- och bokföringsbrott. Det yrkade åklagaren när rättegången mot den 61-årige företagaren och hans hustru avslutades på måndagen. De åtalade nekade till brott..

UNT - 27 apr 18 kl. 16:01

Åklagaren: Livstids fängelse för yxattack

Åklagaren kräver lagens strängaste straff för mannen som högg sin ex-hustru i huvudet med en yxa i Uppsala..

Kristianstadsbladet - 04 jan 14 kl. 08:30

Fyra åtalade män riskerar fängelse

På fredagen yrkade åklagaren på fängelse för fyra män som åtalats efter händelser i höstas då en man knivskadades och ett vittne hotades och misshandlades.
Rättegången, som startade före jul, avslutades på fredagen i Kristianstads tingsrätt.Tre av männen, två bröder och en släkting till dessa, stod åtalade för övergrepp i rättssak misstänkta för att ha hotat och misshandlat ett vittne så svårt att dennes lunga kollapsade.

UNT - 21 dec 18 kl. 14:17

Åklagaren: Nio års fängelse för knivmordet

När rättegången om knivmordet på en 17-åring i Uppsala avslutades yrkade åklagaren på fängelse för den åtalade 20-åringen..

Kristianstadsbladet - 17 okt 13 kl. 07:30

21-åring kan få fängelse

På onsdagen yrkade åklagaren på fängelse för en 21-åring, som åtalats för att grovt ha misshandlat en 33-åring vid gamla Resecentrum.
Misshandeln skedde vid fyratiden en augustinatt för över två år sedan.33-åringen var på väg hem i sällskap med en kompis.

Nyan - 21 jul 17 kl. 09:12

Yrkar på fängelse för parfymtjuv

Mannen stal parfym i en taxfree-butik för 1 144 euro – en månad tidigare hade han dömts för ett snarlikt brott. Nu yrkar åklagaren på fängelse.
En man står åtalad för stöld efter att ha stulit parfymer ombord på Viking Lines Viking Grace.

Helsingborgs Dagblad - 11 jun 12 kl. 18:43

Fängelse yrkas för Göteborgshärva

När rättegången rörande ekobrottshärvan inom Göteborgs Spårvägar avslutades under måndagen vid Göteborgs tingsrätt yrkade åklagaren på fängelse, mellan sex månader och sex år, för samtliga elva åtalade. Två före detta chefer inom bolaget riskerar två respektive sex års fängelse och anklagas tillsammans med tre platschefer hos en underleverantör för bland annat grovt bedrägeri och grov trolöshet mot huvudman..

SVT - 11 feb 19 kl. 14:04

Yrkar på fängelse för Kläbo efter trafikolyckan

Johannes Hösflot Kläbo ska upp i rätten tre dagar efter skid-VM i Seefeld. Enligt VG yrkar åklagaren på fängelse efter trafikolyckan i december..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.