Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 15 August, 15:32

Aftonbladet - 30 jul 20 kl. 10:38

Nu är 90-talsprylarna retroPLUS Tycker du också att 1990-talet känns som alldeles nyss?  Det är faktiskt 30 år sedan det inleddes..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PLUS Tycker

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är 90-talsprylarna, retro
YLE - 18 jul 14 kl. 05:19

Allt flera långtidsarbetslösa får jobb på Retro i Jakobstad

Återvinningscentralen Retro i Jakobstad fortsätter att växa. I detta nu sysselsätter Retro 75 personer som är långtidsarbetslösa eller berörs av ungdomsgarantin. Förra året sysselsattes 175 personer på Retro och i år blir det över 200 personer.

Dagens Media - 30 jan 14 kl. 08:43

Hus & Hem Retro byter namn

Formas Hus & Hem Retro byter namn till Retro Scandinavia. Dessutom ökas utgivningstakten..

Västerbottens Folkblad - 10 jan 17 kl. 16:01

Retro på nya frimärken

På torsdag ges årets första svenska frimärken ut. Temat är retro. – Idag skickar vi många hälsningar via e-post eller sociala medier, samtidigt som de flesta uppskattar det personliga i att få ett riktigt brev eller kort.

Dagens PS - 28 maj 19 kl. 15:09

Under skynket gömmer sig Hondas lilla retro-elbil

Oslo. Så har Honda satt ett nytt namn på sitt bidrag till elbilmarknaden och det handlar om en bil med tydliga retro-vibbar och som visades upp i elbilarnas okrönta huvudstad, Oslo. Det handlar om en liten och smart bil som ska tilltala den unga urbana och miljömedvetna generationen.

BT - 21 feb 11 kl. 08:32

Krönika: ?Retro-chic? ? trenden för ekonomiska

Det sägs att konsumtion kan vara rena lyckopillret. I så fall måste jag vara en olycklig stackare. Konsumtion är helt enkelt inte min starkaste gren.

BT - 21 feb 11 kl. 08:32

?Retro-chic? ? trenden för ekonomiska

Det sägs att konsumtion kan vara rena lyckopillret. I så fall måste jag vara en olycklig stackare. Konsumtion är helt enkelt inte min starkaste gren.

Posh24 - 30 apr 11 kl. 13:33

Rihannas retro-hår!

Vi såg Rihanna anlända till Universal Studios på Manhattan i New York igår med sitt långa röda hår i en avancerad knut! Rihanna har ju haft rött hår ett tag nu men sedan hon fixade långa extensions så har hon lekt med det i olika frisyrer och uppsättningar. Vi älskar att hon har matchat frisyren med den prickiga retro-klänningen också!

Sydsvenskan - 18 apr 12 kl. 17:20

Här är retro rätt i tiden

Retro är hett. Allt fler gillar att botanisera bland gamla 1950- och 60-tals prylar för att hitta just den där Stig Lindberg-koppen eller en patinerad String-hylla. För Gunilla och Håkan Haxbender började intresset med en urna i keramik som försvann..

Sydsvenskan - 15 jan 13 kl. 06:30

Retro på ny radiostation

Skåne har fått en ny radiostation. I Retro FM hörs bland andra tidigare medarbetare från Mix Megapols nedlagda lokalredaktion..

Aftonbladet - 16 jan 13 kl. 12:01

Grundmurad entusiasm i ojämn retro-hommage

Svårt att inte roas av Retro City rampage.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.