Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Wednesday, 05 August, 11:56

Länstidningen i Södertälje - 30 jul 20 kl. 11:00

Debatt: Sverige behöver en handlingsplan mot den ökande psykiska ohälsanRedan före pandemin var den psykiska ohälsan i samhället ett komplext problem, vilken kan klassas....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Sverigebehöver en , handlingsplanmot den , ökande, psykiska, ohälsan
DN - 24 okt 11 kl. 09:42

I Debatt-Sverige kan ingen höra dig skrika

Vad händer i ett debattklimat där alla gapar i mun på varandra men ingen lyssnar? DN:s ­Viktor Barth-Kron djupdyker bland åsikts­maskiner och foliehattar för att teckna bilden av ett Debatt-Sverige efter Newsmill och ­?apberget?

DalaDemokraten - 29 mar 17 kl. 16:12

Debatt: Sverige öppnade famnen för människor - och vänder nu ryggen

När Sverige nu väljer att kasta in asylsökande människors liv i ett spel mellan liv och död, varför gav vi de hopp om en ljus framtid från början, undrar debattören..

DalaDemokraten - 12 maj 17 kl. 17:00

Debatt: Stoppa den ökande militariseringen av Sverige!

Bara i år ska förutom nationella övningar med svenska förband, fyra stora krigsövningar tillsammans med kärnvapenalliansen Nato äga rum i Sverige, skriver debattörerna..

Politikerbloggen - 17 okt 11 kl. 10:24

DEBATT ?Sverige mår bäst när Sverige jobbar?

DEBATT. Socialdemokraterna tycks mena att det är viktigare med mer bidrag och mindre jobb. Jag tycker inte det.

DalaDemokraten - 26 jun 17 kl. 06:30

Debatt: Sverige bör ansluta sig till en gemensam nivå på bolagsskatten

Sverige bör ansluta sig till de länder inom EU som föreslagit en gemensam nivå på bolagsskatten i syfte att skapa konkurrensneutralitet. Detta förslag, vilket tidigare avvisats av Storbritannien och av Sverige under Anders Borgs tid som finansminister, är det nu dags att stödja, skriver debattören..

Politikerbloggen - 07 feb 11 kl. 11:54

DEBATT ?Sverige måste bli en fredsmakt?

DEBATT. En hållbar fred skapas genom att förebygga konflikter genom diplomati, demokrati och utbildning, att avrusta för att mildra dem och att trygga samhället genom verkliga välfärdssatsningar, fattigdomsbekämpning och jämlikhet så att det blir mindre sårbart. Vapen däremot förvärrar konflikter ?

DalaDemokraten - 17 aug 17 kl. 06:30

Debatt: Sverige måste sluta utvisa hbtq-personer till ett av Europas farligaste länder

Officiellt är det förbjudet att diskriminera hbtq-personer i Albanien. Inofficiellt pryglas personer som blir "påkomna". Trots detta utvisar Sverige människor till det land i Europa som kan vara ett av de farligaste för hbtq-personer, skriver debattören Anna Stenson..

DI - 27 sep 18 kl. 19:30

Debatt: Sverige behöver M+S-regering

DEBATT. Även om det politiska läget är låst står Sverige inför en rad utmaningar som måste bemötas. För att komma till rätta med problemen krävs det bästa av vad både högern och vänstern har att erbjuda, skriver ekonomen Sony Kapoor..

VA - 16 nov 16 kl. 16:17

Debatt: Sverige behöver storbolagen – men de måste bli mer innovativa

Vi lever delvis på fornstora dagar. Därför krävs det ändrade synsätt för att förnya Sveriges konkurrenskraft, skriver dagens debattör Ulf Arnetz. .

DN - 14 feb 17 kl. 21:00

Myndighetschefer på DN Debatt: Sverige behöver datalagringen

EU-domstolens krav på minskad svensk datalagring har urholkat myndigheternas förmåga att bekämpa brott, och man riskerar nu att tappa ytterligare mark i förhållande till kriminaliteten. Det skriver fem myndighetschefer på DN Debatt..

DI - 13 jun 18 kl. 19:30

Debatt: Sverige bör inte gå med i bankunionen

DEBATT. Regeringen har tillsatt en utredning som ska undersöka eventuellt svenskt medlemskap i EU:s bankunion. Vi bör avstå från att belasta svenska banker med andra bördor än de som följer av den gemensamma lagstiftningen, skriver Europaparlamentarikern Gunnar Hökmark (M), som var ansvarig rapportör för EU:s bankkrislagstiftning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.