Dalarnas tidningar > Nyheter

Saturday, 15 August, 00:31

Dalarnas tidningar - 30 jul 20 kl. 10:46

Gift par åtalas för stöld på jakt- och fiskebutik – tog varor för över 24 000 kronorEtt gift par åtalas för stöld på en jakt- och fiske butik i Falu kommun i juni i år. De ska bland....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Falu

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gift, paråtalas för , stöld, jaktoch , fiskebutik, tog varor för över 24 000 kronor
DalaDemokraten - 30 jul 20 kl. 10:46

Gift par åtalas för stöld på jakt- och fiskebutik – tog varor för över 24 000 kronor

Ett gift par åtalas för stöld på en jakt- och fiske butik i Falu kommun i juni i år. De ska bland....

Skånskan - 12 apr 17 kl. 01:00

Vad me­nar S med vinst­jakt i vården?

ERWP.fif(1)Frå­gan om att för­bjuda vinster för fö­re­tag inom sko­lan, vården och om­sorgen flaggades före kon­gressen upp som en av de stora strids­frå­gorna. Men ge­nom ar­bets­sättet med te­ma­grupper, där par­ti­sty­rel­sen kun­de lyssna av opi­ni­onen bland om­buden och se­dan skriva fram en kom­pro­miss till kon­gressen har de stora striderna ute­blivit.

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 15 kl. 04:00

Jag är gift och så – men du är skitsnygg!

När jag jobbpendlar med tåget mellan Helsingborg och Malmö passerar x antal personer revy i mitt liv. Några sitter bredvid eller mittemot mig i samma fyrsitsgrupp och många fler går förbi i mittgången i vagnen eller på perrongen utanför fönstret. Någon gång i bland dyker det upp en kvinna (det är uteslutande kvinnor i mitt fall) som får mig att haja till.

Sydsvenskan - 14 jun 15 kl. 04:00

Jag är gift och så – men du är skitsnygg!

När jag jobbpendlar med tåget mellan Helsingborg och Malmö passerar x antal personer revy i mitt liv. Några sitter bredvid eller mittemot mig i samma fyrsitsgrupp och många fler går förbi i mittgången i vagnen eller på perrongen utanför fönstret. Någon gång i bland dyker det upp en kvinna (det är uteslutande kvinnor i mitt fall) som får mig att haja till.

YLE - 24 jul 14 kl. 04:10

Jakt kan bli förbjuden på nya naturskyddsområden - skärgårdsbor känner sig lurade

Under de närmaste åren kommer staten att freda ny mark i den österbottniska skärgården. Här kan det bli förbjudet att jaga och på vissa håll även att fiska. Enligt tidigare beslut skulle så inte vara fallet på en stor del av områdena.

UT - 14 dec 13 kl. 11:11

Jakt med hunden i centrum

Visst visade haren upp sig på Stövarjaktens dag. Men den valde att göra det för någon som inte bar gevär Det är fel att säga att det var de sista entusiasterna som samlades på Rådde i Länghem i lördags. Men de tillhör i alla fall en krympande skara, de som sätter jakten med stövare framför all annan jakt och som sammanstrålade i Länghem för att uppmärksamma Stövarjaktens dag.

Magazin24 - 17 jan 11 kl. 15:40

Jakt med hund förbjuds delvis

Gäller jakt av hjort, rådjur och vildsvin. Länsstyrelsen har tagit ett beslut om att hundar som förföljer vilt inte får användas vid jakt efter hjort, rådjur eller vildsvin. Detta är pågrund av att inte riskera att utsätta viltet för onödiga påfrestningar vid de nuvarande svåra väderförhållandena.

Sydsvenskan - 02 maj 12 kl. 08:30

Vem äter björktrast? Jakt försvaras med att arten finns i kokböcker.

PER GAHRTONf d EU-parlamentarikerSvenska Jägareförbundet (SJF) och Svenska ornitologiska föreningen (SOF) har råkat i luven på varandra. SOF vill totalförbjuda all jakt på tolv fågelarter: sädgås, ejder, alfågel, havstrut, gråtrut, fiskmås, björktrast, nötskrika, kråka, skata, kaja och råka.Jag har jagat sedan slutet av 1950-talet, drygt femtio år.

Expressen - 18 apr 18 kl. 15:45

SVT söker nya deltagare till ”Gift vid första ögonkastet”

På söndag sänds det sista avsnitt av ”Gift vid fösta ögonkastet”, paren ska då besvara den stora frågan om de vill fortsätta vara gifta.Men redan nu bekräftar SVT att det kommer ännu en säsong - och de är på jakt efter nya deltagare.– Vi är obotliga romantiker, säger Siri Bergerud, projektledare för programmet..

Magazin24 - 14 nov 11 kl. 10:02

Tjuvar på jakt efter gift

Någon eller några var under natten mot lördagen på jakt efter farliga ämnen vid återbruket i Arboga. Tjuvarna hade brutit sig in i en lokal och sedan slagit sönder en vägg som ledde in till boden där farligt avfall förvarades.
Det är dock oklart vad som stulits ur boden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.