Dalarnas tidningar > Nyheter

Thursday, 06 August, 21:13

Dalarnas tidningar - 30 jul 20 kl. 10:21

Hon klipper kunderna hemma när de inte vågar gå till salongen: ”Bokade tid direkt”I och med coronautbrottet i våras förlorade frisören Evelin Slechta en stor del av sina kunder då....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Evelin Slechta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon klipper, kunderna, hemmanär de inte , vågar, , till salongen Bokade tid direkt
YLE - 16 feb 15 kl. 07:23

Små företag vågar satsa trots ekonomisk osäkerhet

Här hemma vågar många små och medelstora företag trotsa det dåliga ekonomiska läget och göra investeringar inför framtiden, visar Handelskammarens barometer. Omkring 40 procent av de små eller medelstora företagen planerar att inleda någon form av ny affärsverksamhet som till exempel utvidgningar eller export. Dessutom har ungefär en femtedel planer på ett företagsköp.

Expressen - 23 aug 17 kl. 07:41

Åkesson om pappalivet: "Han frågar efter mig"

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, 38, är ofta omskriven rent politiskt. Men i en personlig intervju med Svensk damtidning öppnar han upp sig om hatet, sjukskrivningen,  familjelivet – och sin son.– När jag inte är hemma frågar han efter mig.

YLE - 24 dec 19 kl. 08:00

Missbruk hemma plågar fyra barn i varje skolklass - med ny stödtjänst får barnen fira jul med en trygg vuxen

Julen med sina långa ledigheter är ofta tung i familjer där någon lider av missbruk. I Grankulla finns det nu en stödtjänst för barn och unga som har föräldrar som lider av missbruk eller psykisk ohälsa, och de hjälper barn och unga runt om i Svenskfinland..

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 09:00

Röjning längs cykelvägar upprör boende

Foto: Annica Jönsson
I höstas röjde C4 Teknik vegetationen längs flera cykelvägar i kommunen. Fortfarande reagerar många på hur hemskt det ser ut, bland annat i Maglehem.
Ann-Charlotte Lindström blev bestört när hon såg hur kommunens maskin for fram längs med cykelstigen utanför sin bostad strax söder om Maglehem.?

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 13 kl. 10:59

"När kunderna frågar efter just mig - det är det bästa som finns"

Foto: Sara Johari
Entreprenader, skolor, fastighetsbolag ? se hit! Jimmy Hjertquist är en 24-åring som gillar det mesta i allmänhet men maskiner i synnerhet.

YLE - 19 okt 19 kl. 09:07

Försäljningen av e-cigaretter rasar i Finland efter nyheter om amerikanska sjukdomsfall - ”Kunderna frågar om jag kommer att dö av ett bloss”

Nyheterna om de lungsjukdomar som tros vara kopplade till e-cigaretter i USA har skrämt upp kunderna här hemma. Finländska försäljare uppger att efterfrågan minskar och många frågar om hälsoriskerna..

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 14 kl. 17:57

Allt fler efterfrågar närodlad mat

Foto: Tomas Nyberg
Marmelad, kött och spättekaka i all ära. Men när LRF bjöd in till Skånsk mat är det en klassiker som fortfarande drar mest folk: äggakagan. Intresset för närodlat har ökat snabbt de senaste åren.

BT - 06 dec 14 kl. 09:27

Butik i kris ? vädjar till kunderna att köpa mer

Hajoms Kooperativa riskerar nedläggning om inte försäljningen ökar, och det snarast. Nu ber butikschefen kunderna om hjälp via Facebook. De senaste fem åren har varit tuffa för Hajoms kooperativa.

BT - 06 dec 14 kl. 09:27

Butik i kris - vädjar till kunderna att köpa mer: "Annars får vi lägga ner"

Hajoms Kooperativa riskerar nedläggning om inte försäljningen ökar, och det snarast. Nu ber butikschefen kunderna om hjälp via Facebook. De senaste fem åren har varit tuffa för Hajoms kooperativa.

HBL - 14 apr 14 kl. 07:09

Paketen blir fler – och hittar nya vägar

Färre brev och fler paket. Ändrat kundbeteende får logistikföretagen att tänka om och hitta nya lösningar. Itella byter människor mot maskiner.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.