Realtid > Ekonomi

Saturday, 15 August, 03:17

Realtid - 30 jul 20 kl. 09:41

Lägre kostnad för arbetskraftArbetskraftskostnaden i maj 2020 minskade med 5,6 procent för arbetare och med 1,3 procent för tjänstemän jämfört med samma månad 2019..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägre, kostnadför , arbetskraft
Nya Wermlands Tidningen - 10 feb 16 kl. 20:24

Sämre vård till högre kostnad

Landstinget ska öppna närvårdsavdelningar i Säffle och Kristinehamn.Som ger sämre vård till en högre kostnad.Den slutsatsen drar landstinget i Uppsala efter ett drygt års försök med sin närvårdsavdelning..

UNT - 26 apr 18 kl. 11:00

Högre kostnad för äldreomsorg i Enköping

Enköping har betydligt högre kostnader för äldreomsorgen än andra kommuner..

Cornucopia - 05 sep 17 kl. 16:54

Teachers! Leave them kids alone! - Lärartäthet och kostnad för grundskolan i Europa

Sveriges skolsystem är mer ineffektivt än exempelvis Norges och Islands, men inte värst i Europa. Likväl lyckas såväl Island som Norge uppnå bättre lärartäthet trots likartat kostnadsläge.
Elever per lärare i grundskolan, samt kostnad per lärare.

DI - 31 jul 13 kl. 14:48

Högre kostnad för arbetskraft i USA

Index över arbetskraftskostnaderna i USA steg 0,5 procent under andra kvartalet, jämfört med föregående kvartal. De senaste tolv månaderna ökade arbetskraftskostnaderna 1,9 procent..

Ekonomistas - 05 aug 20 kl. 09:44

Övergången till fossilfritt kräver lägre skatter på användningen av gator och vägar

Detta är ett gästinlägg av professor emeritus Jan-Eric Nilsson. Det  baseras på Vägtrafikinstitutets rapport 2020:1051, Framtidens beskattning av vägtransporter. Intressegrupper har till syfte att tillvarata medlemmarnas speciella intressen och förekommer i många former i samhällets olika delar.

UT - 30 jun 16 kl. 13:53

Låg kostnad för politiken i Ulricehamn – bara nio kommuner har lägre kostnad

Ulricehamns kommun har bland de lägsta kostnaderna i landet för kommunpolitiken. Dessutom har kostnaderna minskat med 1,2 miljoner kronor sen förra året..

Computer Sweden - 25 feb 13 kl. 11:00

"Sämre it-stöd - högre kostnad"


Stockholms stads enorma Volvo IT-projekt får kritik i ny revisionsrapport..

LV - 27 mar 14 kl. 09:42

Försämrad service och mer ineffektivt för högre kostnad

En positiv befolkningsutveckling. Lika viktigt för alla kommuner. Det kanske viktigaste sättet att åstadkomma en befolkningsökning, eller hejda en minskning, är att stimulera nya arbetstillfällen..

DN - 28 aug 14 kl. 16:45

”Höjd lön för alla kan ge fortsatt missnöje till högre kostnad”

Lärarförbundets ordförande Eva-Lis Sirén kräver på DN Debatt att lärarna ska få större löneökningar än andra – samtidigt som politikerna tävlar om vem som kan höja lärarnas löner mest. Men svepande kollektiva satsningar där även dåliga lärare får kraftiga lönehöjningar är ingen lösning. Utan krav på motprestation blir det bara dyrare utan att vi får en bättre skola, skriver Stefan Koskinen, Almega..

Dalarnas tidningar - 17 aug 15 kl. 08:40

Högre kostnad kan ge färre bussturer

Turerna har varit många kring kollektivtrafiken i Dalarna det senaste året med både en omfattande trafikomläggning samt överklagande av upphandling..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.