Världen Idag > Nyheter

Thursday, 06 August, 09:49

Världen Idag - 30 jul 20 kl. 00:00

Fattar vi egentligen vilket budskap vi har?För några år sedan hade vi just avslutat en begravningsgudstjänst i Kungsportskyrkan. Det var en av församlingens medlemmar som vi tyckte hade fått avsluta sitt liv alldeles för tidigt. Den dagen var det naturligtvis många tunga känslor som vi kom till kyrkan med. Men evangeliets ljus har en förunderlig förmåga att kunna lysa upp det allra djupaste mörker. Efter begravningsgudstjänsten kommer min fru fram till mig, tittar mig djupt in i ögonen, och säger: ”Fattar vi egentligen vilket budskap vi har?!
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Kungsportskyrkan, Kristus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fattarvi , egentligenvilket , budskapvi har
Världen Idag - 30 jul 20 kl. 00:00

Hans Jansson: Fattar vi egentligen vilket budskap vi har?

För några år sedan hade vi just avslutat en begravningsgudstjänst i Kungsportskyrkan. Det var en av församlingens medlemmar som vi tyckte hade fått avsluta sitt liv alldeles för tidigt. Den dagen var det naturligtvis många tunga känslor som vi kom till kyrkan med.

Dagensanalys.se - 05 okt 18 kl. 04:20

28 personaliserade budskap i veckan är medel i branschen

Annonser och annan varumärkeskommunikation blir allt mer personaliserad. Att ta fram flera varianter av samma budskap ökar lavinartat. Ny studie avslöjar vad som står på spel.

Alliansfritt Sverige - 24 sep 12 kl. 18:28

Här har ni era budskap, Centern

HJÄLP CENTERN! Centerpartiet har idag lanserat Budskapsbyggaren. Vi på Alliansfritt förstår Centern - de är i all behov av input för att över huvud taget ha något att tycka.

Nyhetskanalen - 26 jul 12 kl. 15:33

Lukasjenko rensar ut efter plan fällt nallar med regimkritiska budskap

Vitrysslands president Aleksander Lukasjenko hotar nu statsanställda med straff med anledning av en händelse rapporterad den 4 juli: att ett flygplan med svensk besättning ska ha fällt nallebjörnar med regimkritiska budskap över Minsk.-Senast på måndag fattar jag beslut, även om avskedanden, dundrade Lukasjenko vid en försvarskonferens.Talet uppfattas som bekräftelse på incidenten, som av försvarsdepartementet har avfärdats som enbart en "provokation" via internet..

Nerikes Allehanda - 17 apr 15 kl. 04:14

Finlands budskap till Ryssland

Kriget i Ukraina har gjort att utrikes- och säkerhetspolitiken har blivit en fråga som diskuteras i den finska valrörelsen. Det är knappast en fråga som spelar någon roll i valet. När Finland går till val på söndag är det ekonomi och regeringsduglighet som avgör.

Dagen - 12 apr 11 kl. 03:00

"Detta är Guds budskap: Islam är djävulens verk!"

GAINESVILLE, Florida. En gnista i en amerikansk småstad har satt Afghanistan i brand. Vi reste till Gainesville, Florida, för att ta reda på vem Koranbrännaren Terry Jones egentligen är och hittade en stad i stark opposition mot den excentriske pastorn.

Nyheter 24 - 01 aug 13 kl. 15:52

"Det är egentligen helt ofattbart att jag inte har en egen talkshow"Om att vara rolig:Har digitaliserat hela TV für alle

När man intervjuar eller skriver om Peter Wahlbeck så måste han benämnas som "galen" eller kontroversiell. Det verkar stå i någon form av handbok. Men hur hamnade han där egentligen??

Sydsvenskan - 22 aug 11 kl. 09:08

Vill vi veta hur Ola Rapace är - egentligen?

Foto: Scanpix
Man behöver inte vara våldsamt cynisk för att börja känna en viss mättnad inför tvgenren kändis-expanderar-verksamhetsområdet.
Jag fattar ekvationen: bra exponering för kändisen, bra tittarmagnet för kanalen. Vem vill inte veta hur Ola Rapace är, egentligen?

Alliansfritt Sverige - 26 apr 14 kl. 14:00

Reinfeldts budskap till alla som protesterade mot nazivåldet i Kärrtorp: gå hem

Reinfeldt har passerat en gräns idag. Hans budskap till de som demonstrerar mot rasismen och extremhögern är enkelt: gå hem. I vintras överfölls och knivhöggs människor av nazister i Stockholmsområdet Kärrtorp.

Expressen - 09 nov 11 kl. 16:56

Socialstyrelsen: Landstinget fattar beslutet

Om landstinget kräver att socialstyrelsen ska pröva behandlingen av svårt sjuka Hugo kan det i värsta fall ta flera månader. Men något utlåtande från socialstyrelsen krävs egentligen inte. - Vi kan kritisera något som landstinget gjort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.