Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 14 August, 02:09

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 20 kl. 09:45

Rekordförlust för RenaultFranska Renault redovisar sin största halvårsförlust hittills. Coronakrisen fått försäljningen att dyka med en tredjedel. Biltillverkaren gjorde en nettoförlust på 7,3 miljarder euro, motsvarande omkring 75 miljarder kronor, under årets sex första månad.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Renault

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordförlustför , Renault
Vimmerby Tidning - 09 apr 13 kl. 08:25

Rekordförlust för Konsum

Konsumentföreningen Oskarshamn gick med rekordförlust under förra året. Vimmerbys Coop är en av de 18 butikerna som ingår i föreningen.
– Förra året var ett tungt år för många av våra butiker, bekräftar Svennerlind..

DI - 11 mar 15 kl. 13:34

Tyska energijätten E.ON gör rekordförlust

Tyska energibolaget E.ON. redovisar en rekordförlust om 3,2 miljarder euro för 2014, rapporterar BBC..

GöteborgsPosten - 21 jul 15 kl. 09:08

Rekordförlust för sargat Vattenfall

Prisras på fossila bränslen tvingar fram enorma nedskrivningar och en ny rekordförlust för den statliga kraftkoncernen Vattenfall. Nya nedskärningar väntar också..

UNT - 21 jul 15 kl. 16:19

Rekordförlust för sargat Vattenfall

Prisras på fossila bränslen tvingar fram enorma nedskrivningar och en ny rekordförlust för den statliga kraftkoncernen Vattenfall..

Helsingborgs Dagblad - 21 jul 15 kl. 16:29

Rekordförlust för sargat Vattenfall

Prisras på fossila bränslen tvingar fram enorma nedskrivningar och en ny rekordförlust för den statliga kraftkoncernen Vattenfall.
Nya nedskärningar väntar också..

Sydsvenskan - 21 jul 15 kl. 16:29

Rekordförlust för sargat Vattenfall

Prisras på fossila bränslen tvingar fram enorma nedskrivningar och en ny rekordförlust för den statliga kraftkoncernen Vattenfall.
Nya nedskärningar väntar också..

SR - 29 okt 15 kl. 13:47

Deutsche Banks rekordförlust

Tysklands största bank Deutsche Bank gör rekordförlust. 9 000 anställda kommer att mista jobbet, bankkontor kommer att stängs i Tyskland och i flera andra länder..

DI - 19 dec 15 kl. 11:45

Toshiba väntas gå med rekordförlust

Japanska teknikföretaget Toshiba väntas komma med en rekordförlust på över 50 miljarder yen motsvarande över 4 miljarder dollar för helåret skriver Nikkei på sin websida under lördagen..

E24 - 22 mar 16 kl. 05:04

Rekordförlust för Petrobras

Det brasilianska statliga oljebolaget Petrobras rapporterar en rekordförlust på 9,6 miljarder dollar (nästan 80 miljarder kronor) förra året..

Kristianstadsbladet - 22 mar 16 kl. 05:03

Rekordförlust för Petrobras

Det brasilianska statliga oljebolaget Petrobras rapporterar en rekordförlust på 9,6 miljarder dollar (nästan 80 miljarder kronor) förra året. Bolaget är i centrum av den enorma korruptionsskandal som har drabbat Brasilien och har förgreningar långt upp i landets politiska elit.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 22 mar 16 kl. 05:03

Rekordförlust för Petrobras

Det brasilianska statliga oljebolaget Petrobras rapporterar en rekordförlust på 9,6 miljarder dollar (nästan 80 miljarder kronor) förra året. Bolaget är i centrum av den enorma korruptionsskandal som har drabbat Brasilien och har förgreningar långt upp i landets politiska elit.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.