Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 04 August, 19:48

Dagens Media - 30 jul 20 kl. 09:41

Kortare tid mellan biopremiär och streamingVäntetiden mellan en biopremiär och att en film kommer till en streamingtjänst kortas ner till enbart veckor..
Läs mer på Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kortare, tidmellan , biopremiäroch , streaming
Dagensanalys.se - 19 dec 16 kl. 13:35

Är Live-streaming framtiden för våra biografer?

Woody Harrelson, den kända skådespelaren som fick något av revival efter True Detective, gör nu ett spännande filmexperiment. ”Lost In London” är nämligen titeln på filmen som får biopremiär samtidigt som den spelas in. Premiären äger rum den 19 januari 2017, och är skriven och regisserad av Harrelson och inspirerad av hans egen natt i Londons häkte år 2002.

Dagensanalys.se - 23 mar 17 kl. 12:09

TV och streaming dödar relationen

Det ökade tittandet av streamingtjänsterna har gjort oss asociala, det visar en ny Sifo-undersökning på uppdrag av Bookatable by Michelin. Varannan svensk äter dagligen framför sin TV istället för vid middagsbordet och majoriteten uppger att tjänster som Netflix och Viaplay gör att de samtalar allt mindre med sina vänner och sin familj. Sifo har på uppdrag av Bookatable har genomfört en undersökning för att se hur den ökade användningen av streamingtjänster påverkar svenskarnas mat- och umgängesvanor.

Dagensanalys.se - 06 feb 20 kl. 17:26

Så mycket tid lägger vi på streaming

Utbudet av serier och filmer växer ständigt samtidigt som det blir mer lättillgängligt genom allt fler streamingtjänster. Men hur ofta och hur mycket tittar egentligen svenskarna? Tv.

Dagensanalys.se - 29 jun 18 kl. 15:46

Nytt streaming-rekord sprängde Terabit-vallen när Sverige vann över Mexiko

Det gamla streaming-rekordet blev bara drygt en vecka gammalt. Under onsdagens match sprängdes Terabit-vallen (TBps) vilket är nytt rekord för digitala sportsändningar i Sverige. Fotbolls-VM i Ryssland 2018 ser ut att bli det stora genombrottet för livestreaming av sportevenemang i Sverige när allt fler överger det gamla sättet att titta på TV.

Dagens PS - 23 aug 19 kl. 12:00

Månadens streaming-tips

Att bara slökolla på en serie kan kännas som slöseri med tid – men det går faktiskt att kombinera nytta med nöja. Dagens PS har samlat månadens bästa serier, med otroliga storys om företagande, entreprenörer och starka ledare. The Great Hack (Netflix): Skrämmande dokumentär om Facebook, Cambridge Analytica-affären, Donald Trump, Brexit och värdet av personlig data.

PrivataAffärer - 20 sep 19 kl. 04:00

Disney vinnare i ”streaming-kriget”

Disney är vinnaren i och med att antalet aktieägare hos Nordnet ökat med 34 procent i år, medan både Netflix och Apple nettotappat aktieägare hos nätmäklarens privatsparare. Det är Frida Bratt, Nordnets privatekonom, som gjort sammanställningen över nätmäklarens kunders innehav av streaming-aktier. På andra och tredje plats kommer AT&T, 11 procent fler ägare, samt Amazon, 1 procent fler ägare.

Dagensanalys.se - 13 dec 16 kl. 15:20

Apples nya TV-app ska underlätta streaming-tittandet

Apple släpper nu, i samband med de senaste uppdateringarna till iOS och tvOS, sin nya TV-app. Nu ska alla de med Apple-TV, iPhones och iPads kunna kolla på filmer och serier utan att behöva byta mellan respektive bolags appar. Är detta något som bör bli standard bland fler plattformar?

Skånskan - 02 maj 19 kl. 18:00

Säsong landar på bioduken

Kulturredaktionen ställer fyra frågor till regissören och konstnären John Skoog från skånska Kvidinge vars långfilmsdebut Säsong får svensk biopremiär fredag 3 maj. Säsong vann tidigare huvudtävlingen på dokumentärfilmfestivalen Cph Dox i Köpenhamn.Hur känns det inför biopremiären?

Dagensanalys.se - 30 aug 17 kl. 10:55

Det här måste marknadsförare veta om Generation Z

Generation Z är är födda från mitten av 90-talet och framåt. De är uppväxta med smarta telefoner och trådlöst internet, och vill du som marknadsförare kommunicera med dem kommer här 9 saker du måste ha koll på. Medan många företag fortfarande kämpar med att förstå hur Generation Y (Millennials) ska passa in på arbetsmarknaden, håller Generation Z på att växa upp och bli köpstarka konsumenter.

Dagensanalys.se - 29 jan 19 kl. 16:31

TV.nu har analyserat tv-tittandet

Svenskarna tittar på film och serier på helt nya sätt och traditionellt TV-tittande minskar nu även i äldre åldersgrupper. Dessa förändringar har tv.nu sett när de analyserat vårt tv-tittande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.