ÖstersundsPosten > Nyheter

Sunday, 09 August, 16:44

ÖstersundsPosten - 30 jul 20 kl. 09:33

Insändare: Utan kontanter kan samhället sättas på pottanKontanter eller kort? Att frågan överhuvudtaget finns visar på en aningslöshet hos svenskarna!....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareUtan , kontanterkan , samhället, sättas, pottan
ÖstersundsPosten - 07 apr 20 kl. 05:55

Insändare: Ska hela regionen sättas i karantän?

Jämtlands län är på väg att isoleras. Trafikverket vill minimera underhållet på regionens....

Sydsvenskan - 21 okt 15 kl. 18:24

Mannen förtjänade att sättas på plats

Bästa Malin Ramnemo, jag är besviken på vad jag uppfattar som en misstänksam ton i ditt svar (15/10) på min insändare (12/10). Du hävdar att jag tycker att du som kvinna bara klarar av att använda sluga taktiker istället för att "buffla" dig fram, så som män kan. Tyvärr lägger du därmed ord i mun på mig, vilket gör mig ledsen och orolig för hur människor som läser din text kommer uppfatta mig.

Cornucopia - 16 maj 15 kl. 11:49

Ådalsmyten: Svensk militär har alltid fått sättas in mot civilbefolkningen

Vänstern har länge fört fram myten att Ådalenhändelserna ledde till att svensk militär förbjöds att användas mot civilbefolkningen. Men svensk militär har alltid fått användas mot civila och det blev först någon reglering av detta år 2006.

Praxis har sedan Bo Widerbergs skröna Ådalen 31, som släpptes på bio 1969, dock varit att man ska visa återhållsamhet.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:06

De gåtfulla runorna i Vörå I: Österbottens första viking

En finskhetskonspiration bland ledande vetenskapsmän – eller en svenskhetskonspiration bland österbottniska bönder och intellektuella? En brottsanmälan mot en amatörarkeolog – och en JO-anmälan mot en avdelningschef på Museiverket. I en tredelad artikelserie berättas historien om några stenristningar som antingen skriver om historien, eller också är Svenskfinlands mest fantastiska fall av historieförfalskning.

Supermiljöbloggen - 09 dec 16 kl. 11:56

Agnes Wold: ”Det finns inga bevis för att ‘hormonstörande kemikalier’ påverkar vår hälsa”

Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, har flera gånger kritiserat Naturskyddsföreningen och forskare för att ogrundat skrämma upp folk rörande hormonstörande ämnen. Hon förnekar inte att det finns ämnen som kan störa hormoner, men förklarar här utförligt varför hon har problem med uttrycket "hormonstörande ämnen".  Läs mer: Carl-Gustaf Bornehag: "Kemikalier i damm ett troligt hälsoproblem" DN: "Stoppa skrämselpropaganda på förskolorna" Mattias Öberg: "Okunskap i kamikaliedebatten kan ge farlig backlash" Debatt i Plånboken mellan Mattias Öberg och Agnes Wold Naturskyddsföreningen har, tillsammans med vissa forskare, framgångsrikt sålt in budskapet till det svenska folket och våra politiker att vardagen, till och med i vår trygga svenska förskola, ä

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

Nerikes Allehanda - 10 feb 15 kl. 05:15

Kan de svenska så är det också fel

Utanför Marieberg Galleria står en grupp med tiggare och bråkar om vem som ska få sitta utanför ingången och be förbipasserande om småpengar. Det är januari, fyra minusgrader och snöstorm. De kommer från ett härjat Rumänien där fattigdomen har tvingat dem att lämna hus och hem och resa till ett annat land.

Skånskan - 21 jan 17 kl. 10:00

Farmors brev gav idén till författardebuten

När journalisten David Nyman hittade brev som hans farmor skrivit från mentalsjukhuset Sankta Anna hittade han också ingången till sin debutroman. I Nerverna får vi följa en familj i Folkhemssverige och hur den slås sönder av mammans psykisk sjukdom och samhällets inställning till den. – Folkhemssverige var kollektivismens era och den som bröt mot detta, som Ida i min bok, fick inte plats och stuvades undan, säger David Nyman.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 17:16

Knarkhandeln kan stoppas genom sociala satsningar

Vi är många som njuter av Möllevångens caféer, restauranger och trevliga Folkets park i Malmö. Här blandas barn och vuxna från jordens alla hörn för att bada, fika eller ta en öl i solen. En plats som borde vara fredad från kriminalitet.

YLE - 17 mar 17 kl. 17:57

Forskare: Nordeas flytthot visar hur banker flyr undan sitt ansvar

Nordeas hot om att flytta bort från Sverige väcker debatt. Ordkriget med svenska regeringen välkomnas ändå av många. - Det lyfter upp frågan om huruvida bankerna bär sitt ansvar för de ekonomiska risker de utgör för samhället, eller om bara försöker smita undan, säger Nikodemus Solitander forskare vid Hanken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.